Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30535) Grande Ale


Grande Ale
őstag

Sziasztok!

Az AEG mosógépünk sajnos ma megadta magát. (L76485FL)
Nem indul el, össze vissza ugrál a kijelző, a programválasztó, ha startot nyomok 0-ra ugrik a perc és csipog, ennyi. Nincs 3 éves... Mi lehet ez?
Megmondom őszintén, soha többet AEG-et. A mosogatógépünk kb négyszer volt szervizelve, el is adtam gyorsan, ahogy tudtam... A szárítógépünk is AEG, a mosógéppel együtt vettük, remélem az nem mondja fel a szolgálatot...
Az ember megpróbál nem olcsó gépet venni, az AEG azt hittem jó, hát nem. Óva intek mindenkit a márkától, bár tudom, van akinek nincs vele gondja, de én már két géppel is megjártam.

Mit érdemes venni ha javíthatatlan? Én már AEG-et nem veszek, az biztos.
A mosogatógépet MIELE-re cseréltem, de megmondom őszintén, abban sem bízok, drága, meg jónak mondják, de nyilván az is elromolhat, és a formámat ismerve el is fog...

Bocsi, ha kicsit hosszúra sikült, de most olyan mérges vagyok, hogy ezt ki kellett írnom maganból. Itt a hosszúhétvége, és egy halom mosnivaló, hogy rohadna meg!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.