Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19639) Csabroncka válasza pjen (#19638) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Az ár valóban annyi lehetett, de azért ne feledd ez tartalmaz néhány prémium dolgot, ami 10 évvel ezelőtti fagorban szerintem nincs. Hogy csak párat mondjak, a dobot mindig nyílásra forgatja, iverteres motor, 1200-as centri, halk mint az atom.....

Amit néztem és ha belenézel neked is érdemes megnézned egy ilyen korú gépnél az üst tömítettségén kívül, a szíj és a lengéscsillapító! Alapvetően nem tételek 4-5 ezer forintból megvan, de ha eltörnek vagy elszakadnak csunya világ tud lenni odabennt.

A szivattyú motor az valójában nem is hiba mert gyakorlatilag kopó alkatrésznek minősül mind a mosogatógép, mind a mosógép esetén - nagy kincs az ilyen gép!

Pumma: 2 éve vettem (75 ezerért szállítással együtt), 15 év a végcél nagyobb reccenés nélkül, tehát még 13-at ki kell bírnia ;] .

Mondtam én vagyok az élő teszt (bevállaltam a használtat, ezt már korábban is leírtam), vagy jól jártam, vagy megszívtam - meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.