Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Nemir Ombe #118857 üzenetére
Szerintem ne a (egyébként még nem létező) erősítőtől függjön az ajánlás, mert jelenleg a "kompakt" van
Ez így ebben a formában nem állja jól a helyét: mert ha van terv, tudva van a felhasználási terület akkor -főleg nagyobb kategóriákban, alsó-középtől- igenis számít az erősítő fajtája/minősége. nem lenne jó ha az erősitő tudásától kvalitásától eltérő hangfalszettel rendelkezne.
Természetesen szerintem.
És természetesen ne kötekedésnek vedd. Sőt bármikor szívesen leülök veled tapasztalatcserére.
Mozis-zenei hanghoz: mozin is semlegesnek kellene lennie a hangképnek, de megfelelő energia, dinamika és térleképezés kell tehát kis szinezés-elkenés még nem annyira katasztrófa mint zenei előadásmódban ezen nem azt kell érteni hogy zenei nem jó mozin, hanem hogy nem teljesen lineáris átvitellel (pl.szobaakusztika javitása céljából) is megoldhat jó térérzet és jelenlétérzés. Ennek -mozisabb-zeneibb hangzás- a minőség, erősitő felépitése-jellege és az árkülönbség a mérvadója. Természetesen szerintem![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hálózati / IP kamera
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest