Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72343) b. válasza fecke78 (#72339) üzenetére


b.
félisten

Bocsánat az offért .Én sem vitának szánom , csak véleményem van róla. Akár a békéltető testületen át, el lehetne szerintem érni eredményt( bár ahogy írod ezek szerint mégsem , nem ismerem őket) csak nem érné meg az egész herce hurca.
Ahogy embe írta volt már rá precedens, de nem biztos hogy a boltot át szeretném én is rázni/ le szeretném húzni egy egyszerű kis hiba miatt.

fenti hegesztős sztorinál volt egy Iweld hegesztő ajándék 5 Kg hegesztő kábellel automata pajzsal( amire szintén garancia van tehát számlán fel kellett volna tüntetni 0 forinttal) és CO2/ Corgon reduktorral. A hozzá adott érték kb a heggesztő 50 % volt ezért megrendeltem
Miután megjött csak a hegesztőt kaptam meg.
A számlán sem szerepelt semmiféle külön tétel.
Felvettem a kapcsolatot az Emaggal azt mondták az az akció már 3 hete véget ért. Kifényképeztem a weboldalt hogy volt fent náluk a hírdetés ( még akkor is úgy volt fent) dátum nélkül. . Azt mondták utána néznek. rá 1 hétre nálam volt minden cucc. Ha itt most megvásárolnám az Oberon 7 et kifizetem vissza igazolják, majd jön a futár egy darabbal akkor bármi is van a számlán szerintem kötelesek lennének küldeni egyet még.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.