Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86008) -Skylake- válasza contaxg (#86004) üzenetére


-Skylake-
addikt

Az lehet, de azt nem érti Ő sem és élek gyanúval, hogy Te sem, hogy egy gs450 árán az egész családnak vehetsz 1-1 chr-t, egy 7es bmw árán meg egy kisebb flotta chr-t vehetsz. Tehát az összehasonlítás, miszerint egy chr szar mert rosszabb a vezetési élmény meg az építés minősége mint egy 745e-nek az nagyon cuki, hogy valahogy mintha nem kalkulálnák a kettő közti 3X millió forint különbséggel.

Pontosan erről beszélünk : a chr egyáltalán nem szar autó és attól végképp nem lesz szar autó, hogy egy másik , többszörösen drágább autó mellé rakva alul marad. Soha senki nem mondott olyat (és nem is igaz), hogy egy chr az jobb vagy akárcsak annyira jó mint egy 7-es bmw. Csak amúgy töredék annyiba kerül egyébként és egyszerűen nem értem, hogy amikor a kettőt valaki egymás mellé rakja, akkor ezt miért nem gondolja át ? Tehát amikor szerinted egy smsl200 alulmarad hangban mondjuk egy TT2-vel szemben , akkor így az nem gyanús , kicsit sem gyanús, hogy a TT2 árán annyi smsl200-at lehet venni, hogy itong helyett abból építhetsz válaszfalat?

Mégis hogy lehet úgy termékeket összehasonlítani, hogy nem veszed figyelembe az árát ?

Semmi baj nincs vele, ha Te azt gondolod, hogy "nem érted mi ez a hype a thxaaa körül" , oké , semmi gond. De ne azt mond, hogy a Dave-d elpicsázza mert az evidens, azt mond, hogy hol van az a rengeteg fejhallgató erősítő, ami 265 dolláros áron annyival többet kínál mint a thx-ek, hogy amellett nem tudnak labdába rúgni. Azokról beszéljünk, ne arról, hogy mondjuk 2.000 dollárért mennyivel jobbat kapsz... Kíváncsian várom az ötleteket, hogy 265 dollárért mit kapok, ami legalább olyan flexibilis megoldás mint a thx (gondolok itt arra, hogy pl rá tudok tenni kb akármit és nem fog elfogyni. Mert nekem pl van egy Mojo itthon - egyébként éppenséggel pont Tőled vettem - és tök cuki meg nagyon jó, csak nincs olyan fejesem amihez kielégítő a teljesítménye, szóval fülhallgatóval használom csak).

Almát az almával........

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.