2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ASUS Xonar U7 + Razer Tiamat 7.1

Főszerepeben az ASUS legújabb a 7.1-ese, a Xonar U7 és a Razer első valós 7.1-es fejhallgatója (teszt).

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Ahogyan ígértem, elérkezettnek találtam az időt arra, hogy a következő tesztem is publikáljam. Ez már jóval részletesebb lesz, mivel az előző kapcsán megtanultam, mire kell leginkább odafigyelni egy értékelés során. Ráadásul ezekről van is bőven mit írni és mutatni. Remélem az előző írásommal nem generáltam óriási hullámokat az audiofilek tengerében. Ha akkor nem történt meg, akkor talán majd most. :)

Főszerepeben az ASUS (külső) hangkártya család, legújabb generációs tagja, a 7.1-es ASUS Xonar U7, valamint a világ, illetve a Razer első elite, high-end, valós 7.1-es térhangzású fejhallgatója, a Razer Tiamat 7.1 lesz.

Elöljáróban annyit, hogy a Cooler Master Storm Sirus 5.1-et már az új, boldog tulajdonosa használja. Mivel hozzájutottam (legális úton :)) egy kisebb összeghez – természetesen a CMSS5.1 tőkéjét felhasználva –, továbbá a sikeres(/sikertelen?) államvizsgáim örömére, illetve az ”egyszer élünk” ősi elvből kiindulva elszántam magam, hogy beruházzak ezekre. Egy jó ideig legalább őket tuti nem kell cserélnem.

Tudom, nem volt egy olcsó mulatság, nagyjából 80 ezer forintom bánta, eléggé tudatszűkült állapotomban adtam le az online rendelést. Amíg nem hozta őket a futár, amíg nem fogtam őket a saját kezemben, addig átkoztam azt a napot. Viszont miután kibonthattam és kipróbálhattam őket, elillant minden bánatom.
És amit kaptam, az egyenesen megdöbbentő volt. Bárminemű túlzás nélkül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.