Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklós315
aktív tag
válasz devil-k #134992 üzenetére
Nagyon jó film, és jól összefoglaltad. Azt a "szebb-jobb", mai, hazug, bomlasztó, kapzsi, nemtörődöm, (burkolt) rabszolgatartó világot ragadja meg, amiről senki nem szeret értekezni, mert könnyebb "kikapcsolt aggyal szórakozni" (az érintettek szintje), könnyebb letagadni és terelni (a vezetői szint), könnyebb újabb adósságokba hajszolni-manipulálni (gazdasági szint), mint feltérképezni és elkezdeni megoldani a problémákat.
Érzékenyen ragadja meg, mit veszítünk el napról napra, statisztikáról statisztikára, gdp%-ról %-ra: az életet magát - az értelmét, a reményt, az együttlétet, az ember-mivoltot... Már robotok vagyunk, csak még nem tudatosult.
A rendező és az író gyakorlatilag "Spencer-Hill párosként", összenőve munkálkodik. Másik filmjük, amit láttam eddig, az Én, Daniel Blake is nagyon erős. Ajánlom.
"Szerintem."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest