Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86036) LionW válasza matec7 (#86031) üzenetére


LionW
tag

Hogyha google-re nincs packetlossod akkor a géped + routered + optikai kábel része valószínűleg rendben van. Bár ez is ingadozhat, nekem is van hogy felugrik a packet loss néha-néha(időjárás + terheltség függő), sajnos ezzel nem lehet mit csinálni mivel a szolgáltatót semmi sem kötelezi hogy 0 legyen a packet loss.

Hogyha biztosra akarsz menni akkor pingelj a bix.hu -ra 1 órát, ha nincs jelentős packet loss akkor a COD szervereivel/külföldi packetekkel van a gond. Ha packet lossol oda is akkor bármi lehet sajnos.

Amit kipróbálhatsz az valamilyen VPN szolgáltatás, mivel lehet hogy az más úton juttatja el a csomagokat, de a pinged biztos hogy magasabb lesz. Warzone-ra mások is panaszkodnak redditen hogy packet lossol, lehet hogy ez Warzone szerver probléma.

#86035 Dragon3000
Nekem is felugrál néha, sőt, még olyan is volt hogy League of Legends kidobott engem egyedül a játékból, connection lost, egyből pingelem a bix-t, az teljesen rendben volt... Mindenki netezik a karantén alatt, gondolom ez nem tesz jót a játékoknak/amazon szervereknek.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.