Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz anonymus89 #3851 üzenetére
73%? Te sem gyakran frissítesz, az már tuti Akkor ezeket frissítsd be - elviekben a dashboardnál aminél tudja, frissíti, aminél nem, ott letölteti veled, aztán uccu neki.
170 torrent? Nem tudom, én ennyire ipari méretekben nem dolgozok. Elkpzelhető, de nem mondom biztosra.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
anonymus89
addikt
Szóval van ami már 2008. óta benne van mindig elmentegetem a utorrent beállításait és mikor frissítek akkor visszatöltöm de azért van annyi mert elfér a winyón. Akkor neki is esek a frissítéseknek az az igazság, amint látom legtöbb programot nem is futtatom windows indulásakor. Legfeljebb a windows összetevőket megcsinálom de hogy a windows updateből nem szoktam engedni minden szemetet az tuti.
Kellene vagy 15 gb hely azért az kicsit túlzás....Köszi szépen nekiugrok és akkor meglássuk
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Melack
veterán
válasz anonymus89 #3855 üzenetére
Nézd, érdemes nekiállni tisztogatni a programok között. A frissítések meg mindig jól jönnek.
Jah hogy lassan 4 éve seedeled őket? Az szép.
A Windows Updatet ne keverd össze a többi frissítéssel. Azok rendszerfrissítések. KellenekEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
anonymus89
addikt
Persze igazad van de ilyeneket, hogy adobe reader, firefox, everest, daemon tool ecetera.... nem is használom szinte őket.
Windows 7 frissítések között mindig szelektálok, officet meg nem használom oly sűrűn itthon.Activex vezérlők mindig, flash player mindig chrome mindig, defender szintén zenész
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Melack
veterán
válasz anonymus89 #3857 üzenetére
Akkor ami nem kell, töröld le. Ne foglalja a helyet feleslegesen.
Office sem hátrány, ha frissített azért. Vagy tölts le vmi ingyenes alternatívát, és azzal sem lesz gondodEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
anonymus89
addikt
Fater is ebben dolgozik már több mint 15 éve ő ezt szereti.
Mikor meg szükség van rá akkor telepítsem fel???
Egyébként igen hasznos program ez a valami thx érte.....[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz anonymus89 #3859 üzenetére
A Secunia PSI tényleg hasznos, jelentősen egyszerűbb a drivereket meg ilyeneket leszedni vele, mint manuálisan utánajárni - nem kevés időt takarít meg. És autómatikusan jelez.
Nah igen, a megszokások Nehéz ellenük harcolniEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
KicsiUbul
őstag
válasz Dominó85 #3834 üzenetére
A gyártó oldala sok mindenben segít.
Ez szerint gyárilag nincs hozzá, de ha valami moddingos topikban elkezdesz érdeklődni, biztos lesz valaki, aki a jelenlegit igényesen kivágja neked, és tesz bele ventit nem túl horror áron.Értem én...
-
Melack
veterán
válasz anonymus89 #3862 üzenetére
Ezt a megoldást - ami hasznos, tiltsuk
Én remélem hogy ezek segíteni fognak.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Truckdriver
tag
Nem sok válasz érkezett a megoldásra.Nem igazán lehet dúskálni,válogatni a jobbnál jobb megoldásokban.Laci.
El vagy magad!!
-
anonymus89
addikt
Kb. 20 percet ment nyugalomban a gép utorrent futott és ismételten kék halál, már kezdek arra is gyanakodni kevés a 2gb memória.
Úgyhogy szerintem most újrahúzom a gépet és jóvan......Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Melack
veterán
válasz anonymus89 #3866 üzenetére
Ha jobb megoldás nincs, akkor az. De azt is megteheted, hogy a 170 torrent 2/3-ád kukázod. Ha tényleg az lehet a gond, és nem akarsz ram-ot bővíteni.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Dr.Burn
őstag
Szeretnek venni egy szkennert, de elotte lenne par kerdesem. Az egyik az hogy van par dokumentumom ami tablazatokbol all es azok vannak kitoltve. Betudom ezeket ugy szkennelni hogy a tablazat es a szoveg is formazhato legyen pl. wordben? Lehetseges ilyet csinalni?
"Later Nerd!"
-
Melack
veterán
válasz anonymus89 #3872 üzenetére
Az szövegekre tudom hogy jó, de hogy táblázatokkal milyen hatékonysággal boldogul.... Tény, leírásában szerepel, hogy elviekben formázott dokumentum úgy néz ki, ahogy eredetiben. Csak ezzel az a gondom, hogy ha nincs olyan karakterkészlet telepítve, mint amivel az eredetileg ki lett töltve, akkor mi van?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz anonymus89 #3875 üzenetére
Faterod durván tolja
Szövegek tekintetében igen jól boldogul. Elviekben a kézírással is elbajlódik, de az elég sokáig tart már neki.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
anonymus89
addikt
85 óta tanult egy keveset az tuti itthon sincs semmi rejtegetni valóm előtte....
Most egyébként kicsit feljebb vettem a virtuális memóriát mert eddig a gép kezelte 2048-ra állítottam meglátjuk....Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
cavman
tag
Hali!
Megoldódott a G15 billentyűzet problémám. ízekre szedtem.
1.000.000 csavart ki, 1000 spéci patent kiakaszt, és mivel nem láttam felpüffedt elko kondit, sem sülést a panelen, alkohollal megpucoltam az összes szalag kábelt csatlakozását.Volt egy pár..
ÉS JÓ LETT!
Üdv:cavman -
Truckdriver
tag
Ahogy észre veszem feleslegesen mondták hogy itt minden kérdésre választ kapok.Hát nem!!Laci.
El vagy magad!!
-
nagyúr
válasz Truckdriver #3846 üzenetére
A master/slave jól van belőve mindenhol? Úgy is van a kábelezés? Biosban mindegyiket felismeri? Ha igen, akkor ott más baj lesz. Ha nem, akkor vagy kábel, vagy biost kell frissíteni. Vagy netán valamelyik megdöglöt? Ezeket kellene megnézni és utána azt mondani, hogy nem jött segítség. Ha meg megnézted, akkor írd le.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Truckdriver
tag
Megoldás lehet ha az ASUS helyére átteszem a másik Mobilrack-et?
El vagy magad!!
-
lakatosturbo
aktív tag
Urak ,hogy lehet beállítani opera böngészőben, hogy amikor nagyítok egy oldalt a ctrl+görgő kombinációval akkor ha másik weboldalra kattintok akkor az eredeti méretben marad nem lesz az is nagyítva. Firefoxban ez működött szépen de operánál zavaró hogy a többi oldal is nagyítva jelenik meg.
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
törölt tag
válasz Truckdriver #3882 üzenetére
Jó lenne tudni milyen alaplapról is van szó. Egyébként a CS normálisan speciális kábelt igényel. Értelme mondjuk semmi, be kell rendesen jumperelni Master/Slave-re az eszközöket.
-
nagyúr
válasz Truckdriver #3882 üzenetére
Csak a régi, meg az új lapok között már van különbség. Mindegyikat állítsd be, hogy master/slave majd úgy is kösd be. Akkor nem lesz baj. Persze az IDE-t engedélyzed biosban.
Amúgy meg ha nem 2 perc múlva kapsz választ, nem kell egyből azt írni, hogy senki sem segít. Ez nem így van. Ha valaki tud segíteni fog, legyen ag 20 perc, vagy 2 nap akár.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van egy routerem, Belkin g wireless és elvileg 192.168.2.1. az ipcíme, már reseteltem, de nem enged ígyse be a beállításokhoz, beírom az ip-t, és cska tölt, de fehér az oldal.
Külfölti fórumokon olvastam, h másoknak is van ilyen baja, esetleg tudtok valami megoldást??Előre is köszönöm a választ ha kapok!!!
-
törölt tag
válasz Truckdriver #3888 üzenetére
Az ASRock-ok szeretnek kényeskedni minden ilyen látszólag apróságon.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
robick5
tag
válasz Truckdriver #3846 üzenetére
Èn mondjuk alapból az optikákat külön illetve a vinyókat külön körre tenném,de ez csak az én véleményem !
Aztán ha nem mükszik akkor a jamperekkel variálnék!06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
pocokxx
Közösségépítő
Igen ez windowson van...
Ezt találtam hozzá
Mac OS X
From the Apple menu, select System Preferences... .In System Preferences, from the View menu, select Network.
Select the appropriate port. For example, choose Ethernet for broadband connections, AirPort for wireless, or Internal Modem for dial-up.
Click Advanced... , and in the sheet that opens, click the TCP/IP tab. The number next to "Router:" is your default gateway.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok