- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiUbul
őstag
válasz vhooper #3941 üzenetére
Valami spécibb cucc, vagy sima "kommersz"?
@föccer Én pár éve tapasztaltam ilyet, mikor a VGAm patkolt el. Kellett egy reboot valami install miatt, és nem indult el többet. Se kép se hang, meg se moccantak a ventik, speaker meg pláne nem szólt.
[ Szerkesztve ]
Értem én...
-
KicsiUbul
őstag
Ha jól értem akkor a venti sem moccan meg?
Ez esetben ha nincs speaker, akkor kösd be, és szépen próbáld végig kiszedni a dolgokat:
Proci ki - bekapcsol. ha igy elindul, csak sípol ,akkor proci hiba.
Ugyanezt RAM al is (több slotot is tesztelj), és a VGA val is.
Mindenképp javasolt még egy CMOS reset is.Értem én...
-
KicsiUbul
őstag
válasz Dominó85 #3834 üzenetére
A gyártó oldala sok mindenben segít.
Ez szerint gyárilag nincs hozzá, de ha valami moddingos topikban elkezdesz érdeklődni, biztos lesz valaki, aki a jelenlegit igényesen kivágja neked, és tesz bele ventit nem túl horror áron.Értem én...
-
-
KicsiUbul
őstag
válasz huntermati #3760 üzenetére
Szia,
Az adataimnal levo gepnek jatek kozben 280W volt a max konnektorbol felvett teljesitmenye. Annyiban kulombozott akkor, hogy HHD helyett egy 150 es raptor volt benne, a VGA 5850 volt, es plusz 2*250GB Samsung HDD volt benne.
Szerintem siman elviszi a 450es tap a tiedet.Értem én...
-
KicsiUbul
őstag
-
KicsiUbul
őstag
válasz Rabbitf_24 #3677 üzenetére
UK? Hol vetted? Mindenhol csak az US verzió van, és nem lehet kapni UK-t
Értem én...
-
KicsiUbul
őstag
-
KicsiUbul
őstag
válasz V.Stryker #3601 üzenetére
Szia,
Az esetben, ha az NSeket is te felügyeled, akkor teljesen mindegy, ha ezt a szolgáltatóra bízod, akkor már nem, mert ha valami szakadt PIV en fut az NS akkor kellemetlen helyzetbe kerülhetsz
Újraregisztrálásnál nem kötelező ugyanazt választani, válthatsz regisztrátort is bármikor (ilyenkor az új regisztrátornál szintén ki kell fizetni egy évet)
Milyen domaint szeretnél? .hu vagy nemzetközi?@matthew@ hamachi
Egyébként erre valaki?
[ Szerkesztve ]
Értem én...
-
KicsiUbul
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy valaki rendelt-e már a Logitech webshopból, mondjuk az elmúlt egy évben? Aki igen az legyen szíves segíteni nekem abban, hogy megnézi a kapott számlát, hogy azon szerepel-e a magyar ÁFA?
(lényegében arra vagyok kíváncsi, hogy visszaigényelhető e az ÁFA a közvetlenül tőlük rendelt cuccokra)Köszönöm,
UbulÉrtem én...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest