Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Az miért van, hogy ha új lapon akarom megnyitni a linket és rákattintok az egérgörgővel, akkor van hogy egyszerre 3-4 nyílik meg? (Chrome)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
moonguru
őstag
-
moonguru
őstag
-
harcikoca
senior tag
Melyik patch kell a gta4-hez, hogy ne szaggasson be a játék mikor kanyarodok, fékezek vagy akármi? ja és a multi LAN részének működnie kéne utánais
AMD+Ati powee'R
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes "próbálkoznom" GTX 480-al egy C2D 8400 @ 4,1ghz mellett?
Üdv,Spin!
-
Satyricon
addikt
Üdv srácok!
Mi okozhatja azt a problémát, hogy az összes youtube video amit mostanába néztem, nem töltődik be megfelelően? Szóval adott egy nem hd video, és az első pár másodpercben mindig megakad. A szürke csík sose töltődik be előbb, mint a piros. Ezt csinálja már több mint egy hónapja. Most frissítettem a flash playert is, de ugyanott vagyok, ahol eddig, nem segített. Az már biztos, hogy nem a youtube hibája, ugyanis az albérletünkben lévő kis teljesítményű laptoppal nincs ilyen probléma! A gép vírusmentes! Szerintetek?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
ch003067
addikt
Hali !
Most lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de mi véleményetek a 10 Forintért oldalról ?[link]
Valaki ár regelt oda ? -
Agostino
addikt
válasz Satyricon #4709 üzenetére
minden böngészővel ugyan az a jelenség? ha igen, tolj rá egy másik gépet, ahhoz mit szól, stb. ki lehet golyózni viszonylag hamar a hibát
ch003067 - idéznék neked: az oldal eléggé lehúzós! először is, ha egy termékre a licit mondjuk 1 forint, az nem forintban értendő (pedig azt írják ki), hanem BID pontokban. egy ilyen BID pontot 12 - 17 forintért lehet megvenni. így lehet az, hogy pl most is megy egy aukció egy logitech egérért, ami 23000 forintba kerül, és a licitek most tartanak 6200 Ft-nál, ami persze 6200 BID pont valójában. számoljunk 12 forint értékű BID pontokkal, akkor is már kb 75000-ért licitálnak egy 23000 forintos egérre. Folytatás itt.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
duduati
aktív tag
Memoria test megvolt. Semmi hiba. Vga nélkül bekapcsoltam, és most ment. Ugye tegnap volt hogy vga nélküls se ment, csak a másik rammal, de most ment. Beraktam a vga-tm és odáig jutott hogy bejön a 4 win7 "fény" összeáll win logóvá, és katt, újraindul.
Másik rammal nem megy. Másik táppal se, odd lehúzva, 1db 4GB-os modul van, az mind2 foglalatba próbálta, a lap támogat mindent papiron, tápkábel nem lehet, bios kisütve, de amúgy mindent rendesen felismer.
Marad lap, proci, vga. lap proci nem hiszem mert vga nélkül alaplapival megy rendesen.
Még egy másik vga-t megpróbálok.
Esetleg valakinek valami ötlet még?
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Szeretném telepíteni a Windows 7 Home Premium SP1 Magyar, 32 bites verzióját. Bootol is lemezről elkezdi "Win7 loading file" ha ezzel végez (2Perc) bejön egy win7-es kép és megáll nem csinál tovább semmit. De régebben ez a rendszer ugyan erről a lemezről már fel volt telepítve a gépemre és most meg ezt csinálja XPsp2 van a gépen cserélve nem lett és nem lett állítva semmi rajta és mégis ezt csinálja.
Miért nem csinálja tovább a dolgát?
Köszi a segítőknek. -
Joker_5x
tag
Sziasztok !
A kérdésem a következő !
Win 7 64-bit ULTIMATE rendszer (buherált,angol) van fent hogy tom magyarositani a fájlt leszedtem ami kell hozzá (nyelvicsomag) de a vezérlőpultba nem engedi valami sárga felkijáltó jel van melette !? Nem engedi kipipálni ! Probáltam még ezzel a programmal is Vistalizator.exe de ezt meg nem engedi megnyitni ezt se értem mert régen egy másik win 7-et ezzel magyarositottam?
Válaszotok előre is köszi !
Frissiteni nem akarom, tom hogy ugy lehet magyarositani !
[ Szerkesztve ]
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
duduati
aktív tag
válasz Realradical #4717 üzenetére
Nem volt, de vga nélkül meg megy normálisan. Vagyis bejöna win, meg megy, bár mást nem próbáltam win alatt.
-
Realradical
őstag
-
duduati
aktív tag
válasz Realradical #4722 üzenetére
Tolok egy win is újra, bár az volt eddig a baj hogy win telepítő közben is újraindult vga-val, de vga nélkül meg felment. Azért megpróbálom mi lehet, meg hozok egy másik ramot, hátha csak kompatibilitás gond van. Gigabyte lap, kingmax 1333 4GB ram, de megpróbálom egy másik ugyan ilyen rammal. EZ van csak haveri társaságban.
Írok majd hogy mire jutottam.
-
zoltanz
nagyúr
Ékezetes URL -eket miért nem lehet link-esíteni? Köszi.
-
Jim-Y
veterán
válasz zoltanz #4727 üzenetére
"A webcím az internet történetének alapvető újítása. Egyetlen címben összefoglalja a dokumentum megtalálásához szükséges négy alapvető információt:
a protokollt, amit a célgéppel való kommunikációhoz használunk;
a szóban forgó gép vagy tartomány nevét;
a hálózati port számát, amin az igényelt szolgáltatás elérhető a célgépen;
a fájlhoz vezető elérési utat a célgépen belül."Ebben az URL csak ez: http://hu.wikipedia.org/wiki/
A filecím pedig az ékezetes. Mivel a web nem csak magyarországon üzemel, hanem olyan országokban is, ahol esetlegesen más karaterkódolást használnak, amiben nem megtalálható a magyar ékezetes betű, ezért azt átkonvertálja más formába. De javítson ki valaki ha nem így van
-
ObamaHD
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Használt már valaki pénz utalására Western Union-t ?
Egy orosz barátomnak szeretnék pénzt küldeni, és nemtudom, hogy mennyire biztonságos.
Eddig minden utalást PayPal-el intéztem, de sajnos Oroszországban nincs PayPal, így hát gondban vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm.http://steamcommunity.com/id/obamahd, PSN:OHD86
-
gigollo
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: Pár napja minden USB m elszállt, ezeket az eszközkezelőben Unknown Device ként tünteti fel, ha egy új eszközt akarok csatlakoztatni a következő üzenetet kapom: A windows hibát észlelt az USB eszközön.
természetesen ennek volt előzménye a telefonom adatkábele már jó 1 hónapja a hiba felmerülése előtt nem működött, viszont minden más igen, pár hete szépen a sorban következő eszközöm köszönt el az USBs fejhallgatóm szintén Unknown Deviceként. Most ott tartok hogy semmilyen USB eszköz nem működik se pendrive, se kártyaolvasó, viszont a vezeték nélküli egerem USB vevőkéje mindvégig működött és még most is működik, tehát egerezni tudok.
A következő hibaelhárítási módokat próbáltam.
-USB ki/be kapcsolása Biosban
-chipset frissítés
-végleg a format volt soron, de sajnos ez sem vált be
Windows 7 64 bites rendszerem van
Másik fórumon olvastam ugyanezt a hibát, ott Táp probléma volt az oka, aki ért ehhez a fajta hibához, kérem erősítsen meg hogy tényleg ez a helyzet, vagy akinek van bármi ötlete kérem írja le, fontos lenne!!
A válaszokat előre is köszönöm! -
Na gyerekek, ez lehet, hogy egy irgalmatlanul gyökér kérdés lesz.
Létezik olyan szigszalag / egyéb ragasztószalag, ami kifejezetten nagyon tapad sima felületű ("csúszós") műanyaghoz? (Egy aprócska méretű műanyag pöcökre kellene felvinni több rétegben - egér gombjában, hogy rendesen kapcsolja a mikrokapcsolót - a "sima" szigszalag egy idő után elcsúszkál az ideális pozícióból.)
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz DJ WOKKY #4735 üzenetére
Jó, Palmatex, de az folyékony (ill. massza-szerű).
Vagy arra gondolsz, hogy a ragasztószalag alját és a műanyagot ezzel ragasszam össze?
Első körben talán jobban örülnék valami ehhez mérhető "szalagos" megoldásnak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz gigollo #4736 üzenetére
Ismerősök, barátok, szomszédok ? Senkitől nem tudsz kérni ? Vagy valami számtekes ismerős, ahova bevinnéd a géped és megnéznétek ?
[oWn]f4te: igen rákenve, vagy akár közvetlen, mert nem tudom pontosan mire is kellene.
Sajnos magát szalagot nem tudok ilyen erősségűt. Amik vannak/voltak nekem kétoldalú, vagy akár sima villanyszereléshez való szalagok, azok lehet neked gyengék lennének. Esetleg még ilyennel próbálkozhatsz. Valami jó minőségi villanyszerelők által kedvelt, ajánlott szalag.[ Szerkesztve ]
-
malagutif122
tag
sziasztok
Van egy Samsung DVD-V6600
dvd lejátszóm leirom milyen formátumokat játszik
SVCD/MP3/WMA/JPEG/VCD/MPEG4/DVD-R/-RW/DVD+R/RW/DivXDekóder Video D/A átalakító 10 Bit Audio D/A átalakító 24 Bit VPS/PDCprogramozott felvétel (6db/hónap)
Az lenne a kérdésem ,hogy
a Youtube-ról letöltött videoklippet milyen formátumba kell kiírni
hogy a videót is lejátssza a dvd. -
malagutif122
tag
lenne egy acer veriton 7100
gépház oldalventinek bele lehet szerelni egy 190mm-es ventit? -
Smyth
tag
Hali!
Van egy Genius webcamom, és WIN7 64bit OS van fent, na most olyan driver nincs ami kompatibilis a 64bites win7el, van valami megoldás, hogy ne kelljen xp-t felraknom?!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz malagutif122 #4740 üzenetére
Divx-ben.
(#4742) Smyth:Vista 64 bit drivert keress. Ha nincs, akkor 32-es. Ha az sincs akkor xp driver, vagy windows update-n keresztül próbálkozz hozzá drivert találni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Akkor a drivert kicsomagolod, majd eszközkezlőn belül megkeresed a webcamot, majd ott a driver résznél megpróbálod beadni neki a kibontott fájlokat tartalmazó mappát. Ha nem megy, akkor vagy virtual xp és azon keresztül menni fog, vagy veszel egy új webkamot.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Smyth
tag
válasz malagutif122 #4746 üzenetére
Hello, nem igazán van, de láttam már HSZ.ben, valaki azt írta, egy másik fórumon, hogy van rá megoldás, csak aztán nem fejtette ki sajna
-
Smyth
tag
Amúgy fényképezőgépet, vagy telefont nem lehet kamerának használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest