Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atticus85
tag
Van valakinek OCZ Vertex 2 SSD-je?Ez jó vétel vajon,tényleg annyira gyors?
-
deamon2
csendes tag
Volna egy fujitsu siemen amilo pa1538 tipusú laposom!valamiért nincs kép rajta tudna segiteni valaki?wint telepitettem és azota sötéta kép:S előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz deamon2 #4411 üzenetére
Akkor ez szervíz, vagy szerelő
Mi történt a géppel a két windows között? Mert ez azért fura :/ Egy live linuxot dobj be az olvasóba. Ha a bootsorrendnél első az olvasó, akkor vmikor nyomj rá egy gombra. Ha akkor jön fel kép, akkor vmi más lesz.
Betöltést sem látod az elején?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz deamon2 #4413 üzenetére
Kevesebb felkiáltójellel is jó lesz.
Ha garis, akkor vidd vissza boltba, mert ők ott cserélik, de szervízbe tuti eljut. Ha apróztad, akkor az eladót kérdezd meg, hogy mi a helyzet, mert ez ahogy utánaolvastam, szériahiba. Más ötletem egyelőre nincsen.
-
nagyúr
Szerintem inkább a sebességhez, vagy a jóhoz?! Nem is tudom.
Mondjuk szerintem is állat sebbesége lehet egy ssd-nek. Ha meg nincs biztos "kínszenvedés" a betöltés stb."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Hát ha garis, ne szed szét mert ugrik. Az hogy-hogy kell szétszedni, egy csavarhúzóval nekiesel. De inkább vidd szervízbe és ott a gari is megmarad meg meg adnak is rá ha úgy van. Csak pénzbe kerül.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Truckdriver
tag
Sziasztok!Lennne egy kérdésem.Az "Ask"-ot hogy tudom érvényteleníteni.Laci.
El vagy magad!!
-
kutga
nagyúr
Tudtok ajánlani egy jó minőségű USB hubot laptop mellé amihez nem kell külső áramforrás?
Bill+egér+pendrive+cserélhető merevlemez menne rá
Let the Zone take me if I am.
-
Melack
veterán
Mondjuk egy ilyen D-Link. Ismerős ilyet használ, szereti. De a külső vinyót ne ilyenre kösd, ha megoldható. Nala se, nálam sem mindig ismeri fel rendesen, és időnként ledobja :/ Külön aljzatba dugd, jobban jársz.
-
Truckdriver
tag
Melack!Melyik a jobb?Az MX-2 vagy az MX-4?Laci.
El vagy magad!!
-
Melack
veterán
válasz Truckdriver #4432 üzenetére
Ezt egy olyantól kérdezed, aki nem szeret így turkálni a gépben
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Dev C++ban egy ilyen hibát kapok minden indításkor, mit kell tennem?
Légyszíves válaszoljatok minél hamarabb, mert ha éjfélig nem oldódik meg, akkor 1-est kapok. -
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Ismer valaki olyan programot ami videókártyát tesztel gpu + memória meg ami kell. De ne egy fánkot mutogasson hanem számoltassa, mutassa ha hibázik, ilyesmi. Mondjuk mint a Prime.
kabankaWorks - Esküvők és rendezvények filmezése!
-
kmisi99
addikt
postán kívül van valami futárcég vagy hasonló amivel 2000ft körül meg tudok oldani egy kisebb tárgy eladását? Mert nagyobb értéknél már nem szívesen postázgatnék.
-
kabanka
aktív tag
válasz kmisi99 #4441 üzenetére
Kisebb tárgy? Két kilóig feladhatod levélként. A forma nem számít, ha törékeny csomagold be csak a két kilót ne haladja meg. Amúgy szinte mindegyik futárcég elviszi 2000 alatt...ahogy hallottam ismerősöktől 1500körül ad fel nagy dolgokat a GTRnél.
kabankaWorks - Esküvők és rendezvények filmezése!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kmisi99 #4441 üzenetére
Ha csak kis csomagról van szó, a GLS 1600 Ft körül elviszi.
[link]illetve a sprinternél van még lehetőség, olyan 2000 Ft körül (Pest-vidék vagy fordítva.)
Mindkettőnél érdemes konkrét ajánlatot kérni, mielőtt "megrendeled" a szolgáltatást.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
malagutif122
tag
Gigabyte alaplapot mibe lehet becsomagolni hogy ne sérüljön?
postázni fogom.
van egy sanbridge gépem asrock h61m-vs alaplap , intel g620-as proci, 2gb memória,
500g vinyó, Gigabyte gt430 videokari ennyi cucc van benne milyen venti kell ennek hűtésnek?
hány mm-est ajánlotok? gépházba milyet érdemes venni nekem az a lényeg hogy csendes legyen! most egy xdl házam van 2thermaltake ventivel de nagyon hangos. -
Bull Boss
őstag
SZiasztok!
miért van az hogy ha aviba veszek fel egy filmet (digitalizálás) , akkor a bemozdulásoknál ilyen recés :S valaki tud választ rá ?[ Szerkesztve ]
-
deamon2
csendes tag
Nem tud valaki véletlenül egy jó notebook szervizt???
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz malagutif122 #4444 üzenetére
alaplap doboz, szivaccsal. Ha nincs, akkor jöhet minden puhításra alkalmas dolog. Szivacs, ruha darabok, újság, stb.
Mind ezt bedobozolva és jól átragasztózva szoktam feladni.
A lényeg, ha megrázod ne mozogjon benne.A hűtést illetően, attól függ most, mire kell a hűtésed, csak a házba, hogy az átmenő levegő biztosítva legyen ? Vagy külön a vga-ra, hdd-re, többire is ?
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz deamon2 #4446 üzenetére
google a barátod felhívod őket, megmondod mi a gond, és mondanak árat. Ha már a termékre nincs bolti, vagy gyártói gar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest