Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntermati
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek felrakhatom egy 15"-s laptopra a "Ubuntu 10.04 LTS Netbook" oprendszert?
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok, egy nagyon alap kérdés: az am3+os lapok kompatibilisek az am3-as procikkal? Üdv!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Levy89
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ősrégi Abit AB9 (vagy nagyon hasonló) alaplappal szerelt gép, ami úgy került hozzám most. Elindítom minden oké, kiírja hogy low battery. Kicserélem utána se kép se hang, felpörög a cucc, de a bios nem csipog. (Elég hülye helye van aza elemnek, a pozitívnak felül van egy érintkezője, de biztos hogy érintkezik.) Nem törtem le, bele is megy, bár mintha mozogna kicsit, de azt nem figyeltem meg a régi elemmel mennyit mozgott.
Szóval már azt is visszatettem, újat kipróbáltam, midnent lehúztam, mindent kipróbáltam, de nem csippan be a BIOS, csak pörög és ennyi, semmi életjel.
Valaki valami ötlet?
-
Melack
veterán
válasz huntermati #3102 üzenetére
Igazából bármire felrakhatod. Érdemes megnézni vagy az itteni Ubuntus topicokat, vagy az ubuntu.hu oldalt. Sokat tudnak segíteni. MIlyen gépre tennéd fel?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Xarina
aktív tag
Egy Thinkpad x40-es laptopon melyik billentyűzetkombinációval lehet ki-be kapcsolni a wifit? Már végigpróbáltam mindent, de nem sikerült.
-
Melack
veterán
válasz huntermati #3108 üzenetére
És a netbook verziót a kompakt felület miatt akarod rátenni, vagy milyen egyéb okból? Mert 15"-on szerintem a normál változat is elegendő kellene, hogy legyen - helyed lesz így is a monitoron.
-
invasio
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki fejből, hogy milyen billentyűkombinációval tudok átváltani Ati kártyánál VGA-ról SVideo-ra?
Mármint hogy a TV-n legyen a kép?Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Melack
veterán
válasz huntermati #3114 üzenetére
A fogyasztást nem feltétlen a grafikus felület határozza meg. Jobban számít, hogy mennyire pörgeted a vinyót, használod a wifit, és mit csinálsz a géppel. Szerintem a sima jobban megéri.
-
TotO'
aktív tag
Sziasztok, remélem jó helyre írok, adott ez a füles, sajnos nem nagyon vigyáztam rá és most iszom meg a levét, ugyanis kontakthibás lett, viszont nem magában a "zsinorban" hanem a jack csatlakozónál rögtön, valahol itt ..
Megoldható valahogy, hogy új csatlakozót tegyek rá? (lehetőleg forrasztás nélkül)
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
Melack
veterán
válasz huntermati #3119 üzenetére
Egy próbát mindenképpen megér. Max újrarakod, és ennyi.
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
segitséget akarok kérni
tegnap irtam már kaptam válaszokat is de nem segitett egyik se.
gta 4-el akarok játszani de valamiért minimum grafikán is beszagat.
pacheltem is de az sem segitett
alaplap:asus p5ql/epu
cpu:intel core duo E8400 3ghz
vga:nvidia gt440 1gb
2gb ram
windows 7
mit cserélyek le hogy tudjak vele játszani minimum közepes grafikán??
segitségeteket előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz huntermati #3123 üzenetére
Könnyebbet és kettőt. Mit?
-
HollyBoni
veterán
válasz crysis 2011 #3122 üzenetére
mit cserélyek le hogy tudjak vele játszani minimum közepes grafikán??
segitségeteket előre is köszönömElőször magadat,aztán a gépet.
Kérdés: Adott egy T-Home router,amire rá van kötve egy gép,és egy Xbox 360. Ha mindkettő be van kapcsolva,és elkezded használni az Xbox-ot,valami iszonyat lagg lesz online játékban,játszhatatlan az egész. Net 5 megás,az elegendő. Mi lehet a gond?
Ennyire szar lenne ez a router,hogy nem lehet használni rajta egyszerre 2 eszközt? Nem nálam van,hanem egy haveromnál,de ez katasztrófa.. Csinálok majd egy resetet,hátha segít.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz huntermati #3127 üzenetére
Akkor következőre, telepítés előtt futtass le egy tesztet, ami benne van a telepítőben. Mind a RAM mind a merevlemez kapcsán. Plusz, egy live CD/DVD-vel teszteld a gépedet.
-
GrandeP
addikt
válasz crysis 2011 #3129 üzenetére
Hát, ne haragudj... de most neked miszámít szaggatásnak...
Mekkora monitoron játszol, milyen felbontásban, milyen rendszeren, melyik crackkel?!
Mert egyébként biztos h crekkes, az meg warez, azal meg én nem foglallkozokk...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
kyle_
tag
Sziasztok
Acer travelmate 2410-es notim van, és egyik pillanatról a másikra elment a háttérfény.
kipróbáltam egy vele kompatibilis notiba az invertert, és a másikba mükszik, próbáltam másik inverterrel is, de nem megy.
Szerintetek mi lehet vele ilyenkor?
Köszönöm a segítségetHa már írok neked, ne legyél már bunkó és tisztelj meg egy válasszal hogy te paraszt, már nem aktuális!!!
-
WannaBeBoy
csendes tag
Két kérdésem lenne hozzátok, ha valaki tudna benne segíteni, megköszönném.
Első a következő:
Adott egy Toshiba A200 1n2-es típusú laptop, amin jelenleg Windows 7 fut. A gond az, hogy a gyártó honlapjáról nem találni hozzá értelmes hangkártyadrivert, ergo nem működik a mikrofon rajta, illetve eszközkezelőben is a Multimédiás vezérlő mellett van egy felkiáltójel, tehát drivert igényelne. Namost, én ott találtam egyet, de annál telepítéskor kiderült, hogy még sem hozzá való.
Valami ötlet, hogy hol lehetne hozzá beszerezni?Második kérdés:
Szintén ugyanennél a gépnél egy formázás, majd egy windows telepítést követően elveszett jópár kép amit olvastam, hogy van rá pár program amivel lehetne pótolni(pl getdataback stb) Csak, a gond az hogy sehol nem találtam olyat ami vissza is állítja, mert ahhoz teljes verziósak kellettek volna, és ez meg csak megtalálta, de visszaállítani nem tudtam. Ebben valami tanácsot tudtok adni?
Köszönöm előre is. -
urdug
aktív tag
válasz WannaBeBoy #3134 üzenetére
Telepítőlemez?
Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
-
Melack
veterán
válasz WannaBeBoy #3134 üzenetére
1: [link] Jobbat nem találtam neked.
2: Warez nem engedett, így nem írom le, hogy miként lehetne. De van itt egy, hatásfokát nem ismerem, de másutt is javallottákEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Kaptam egy MAXTOR 120Gb winchester-t, beraktam a rack-be és megvan osztva. Hogyan tudom azt egybe formázni hogy ne kelljen a másik (belső) winchester-hez hozzányúlni? Nekem egybe kellene a 120GB. Kérem segítségeteket.
Köszönöm. -
Melack
veterán
válasz 3.Aragorn #3142 üzenetére
Tény, elég sok lehetőség van. De az oprendszer ismerete sokat segít a dolgokon. A Partition Magicet Win7 alatt én is javaslom, de a Win7nél léphetnek fel sajnos kompatibilitási problémák.
Én mostanában ezt a programot használom, és nálam bevált: Easeus Partition Master Home Edition
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Van garanciával, szavatossgággal foglalkozó a topic a PH-n? ha igen akkor tudnátok egy linket adni hozzá? (Én nem találtam ilyen, de még korábban mintha láttam volna)
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Aki már rendelt a brit Amazonról játékot vagy DVD-t, meg tudná mondani, hogy milyen szolgáltatással küldik Magyarországra a csomagot a legolcsóbb szolgáltatással? Azt tudom, hogy az amerikai Amazon DHL futárt használ a legolcsóbb szállításnál, de a britet nem tudom. Ők is futárt vagy postát? (tudom, hogy kilistázzák az oldalukon az összes szolgáltatást, amit használnak, de azt nem találtam, hogy Magyarországra melyiket használják a felsoroltak közül)[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Darth_Revan #3147 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint Royal Air Mall a Ferihegyig, onnan meg posta.
-
3.Aragorn
addikt
válasz Darth_Revan #3147 üzenetére
Amazonnal még nincs tapasztalatom, de le merném fogadni, hogy a futárral jobban jársz, mintha postáztatod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok