Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barett 50cal
senior tag
Hali!
Az miért lehet, hogy az iPadem csatlakozik a tmobile hálózatára, ki is írja, hogy 3G, van térerő, de a Safari aztírja nem tud csatlakozni a mobilnetre...
Nemrég volt újra rakva, 1-2hete még ment is...
És tuti nem szívta le a keretet.
valaki?
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
DanielK
addikt
válasz Barett 50cal #8603 üzenetére
Hali!
Van külön iPad topik egyébként.
Amúgy meg ha újra volt rakva, akkor lehet eltűntek a beállítások közül a t-mobile net beállításai. Mivel az én iPadem wifi only, így nem tudom, hogy hol lehet ezeket beállítani. iPhone-on: Beállítások->Általános->Hálózat->Mobil adathálózat (Vodafone-os vagyok, így a tés beállítást nem tudom, keress rá Google-ban.) -
Kasya
nagyúr
Sziasztok,
Van itt valakinek retinas proja? Erdekelne, hogy a win 7-8 alatt mit tapasztaltok resolution allitaskor. Illetve, mennyire kompatibilisek a programok max felbontason es half-native-on.
Most tervezek venni egyet, de felemas tapasztalatokat olvasok mindenhol. Valmint a legtobb helyen a max felbontasrol ejtenek csak szot, holott a fele akkoran is mehetnek a meg optimalizalatlan dolgok. -
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Egy barátom nemrég vett új MBP-t és frissítette Mountain Lionre, amivel ugye megjelent a megosztás funkció pl Safariban és elvileg facebook opciónak is kéne ott lennie,de neki olyan nincs ott és sem a Safari beállításaiban, sem a Rendszerbeállításokban nem talált erre vonatkozó beállítást.
Mi lehet a "hiba" oka
Előre is köszönöm a segítségetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz tDr1v3r #8607 üzenetére
Akkor jól gondoltam,h az iOS6-al egyszerre jön, csak aztán a hivatalos oldalon azt írták,h már benne van,de akkor mégse.
Köszi
bLaCkDoGoNe: én csak a Built-In Sharing résznél néztem, ott egyáltalán nem írják... De így már tiszta, neked is köszi[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Ragnar95 #8608 üzenetére
A hivatalos oldalon is írják az őszi dátumot.
(Igaz, hogy pici szürke betűkkel, ahogy azt kell. )
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #8609 üzenetére
Éni már éppen indultam kipróbálni, meg hogy eddig miért nem tűnt fel, aztán utána láttam meg "azzapróbetűsrészt"
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
DanielK
addikt
A mountain lion power nap funkciója fut egy late 2011 MacBook Pron? (2.8-as)
Alex91: rövid velős válasz. És lehet tudni, hogy miért nem? Vagy hogy melyik maceken fut és azokon meg miért?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Az uj Air es rMBP. SSD, es valami inteles bizbasz kell hozza, ami csak az uj gepekben van. Es ezeken is firmware frissitessel aktivalta az Apple.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DanielK #8611 üzenetére
Elvileg csak olyan Mac-eken működik, amikben alaplapi SSD van.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
DanielK
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #8614 üzenetére
Így már értem. Akkor hiába szereltem bele ssdt. Mondjuk nem egy létszükség ez a funkció.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DanielK #8615 üzenetére
Azért nem hiába, jó dolog tud az lenni, ez a powernap meg tényleg nem létszükséglet, bár tény, hogy biztosan kényelmes.
-
Kasya
nagyúr
Tapasztalataitok alapjan hogy birja a nyitogatast a macbook pro? Mennyi ido utan szokott ellazulni?
-
DanielK
addikt
Félreértés volt. Nem a power nap miatt szereltem ssd bele, alapból is szereltem volna, hiszen így még gyorsabb a gép. A boot idő is gyorsult, kb 20-25 mp lett. Csak gondoltam hátha megy így is, de nem fontos nekem.
A sleep módot hagyjam bent? Csak mert win alatt javasolt kikapcsolni ssd alatt. -
válasz DanielK #8625 üzenetére
Mert ez nem a teljes kép, csak a júzerbarát változat. A deep sleep (hibernálás) egy ezen túlmutató, nem ilyen szépen ábrázolt folyamat: ugyanis a rendszer dönti el, hogy REM-ből átmegy-e NREM fázisba
Pl. ha kinyitod a laptopot és látod, hogy egy fehér progressbar töltődik alul, sokáig, na akkor jön vissza hibernálásból.
Elvileg ha letiltod a deep sleepet, nem tapasztalsz ilyet sose, és jó eséllyel eltűnik a sleepimage fájlod is.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
DanielK
addikt
Köszönöm szépen!
És elnézést, ha néha hülyeségeket kérdezek, de winhez és linuxhoz vagyok eddig szokva.
Arra kell rájönnöm, hogy iszonyat jó az apple termékei. Nem rég olvastam el a Steve Jobs könyvet. Megértem, hogy ragaszkodott hozzá, hogy ne licenszeljék a szoftvert és a hardvert is ők készítsék hozzá!Nem tudom, hogy mennyire ismeritek ezt, de nem rég fedeztem fel. Nagyon hasznos alkalmazás, így jöttem rá, hogy pl hiába töröltem a dropbox syncet és mappát a cache mappa a gépen maradt, ezért nem nyertem vele tárhelyet.
-
tomy25
tag
Üdv!
Kerestem, de nem találtam.
Ha a hosszú í betűnek nincs kiosztása a mac-en, akkor attól még tudok írni valahogy hosszú í betűt?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Szerintetek melyik Macbook Pro 13 volna a jobb?
i7 (SandyBridge) vagy i5 (Ivy Bridge) - A Sandy Brdige-es 30.000Ft-al olcsóbb.
-
DanielK
addikt
válasz spyduck #8630 üzenetére
Akció iStyle-ban?
Csak azért, mert én is ezen vacilláltam. Late 2011-es MacBook Pro i7-tel(2.8 GHz, 4GB RAM és 750 HDD). Vagy egy Early 2012-es MacBook Pro i5-tel?
Utána olvastam teszteknek és az jött ki, hogy 80%-ban a régebbi i7 gyorsabb, mint az új i5.
Én emiatt a régi i7-eset vettem, és belepakoltam egy ocz agility 3-as SSD-t a gyorsaság végett. A HDD-t pedig kitettem egy külső rackbe és arra végzem a timemachine mentést. -
Barett 50cal
senior tag
Hali!
Megoldható valahogy az, hogy távolról, másik gépről(nem feltétlen Mac), hozzátudjak férni a gépemhez valami program segítségével?
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Alex91
félisten
válasz Barett 50cal #8635 üzenetére
Vnc?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
hoodoo86
tag
válasz Barett 50cal #8635 üzenetére
Teamviewer?
-
Alex91
félisten
válasz Barett 50cal #8638 üzenetére
Hmm, akkor most mit is akarsz pontosan? Es teamviewer miert is nem jo pontosan?
-
Xero
nagyúr
válasz Barett 50cal #8638 üzenetére
logmein
-
DanielK
addikt
Köszi, ezzel sikerült és el is tűnt a sleep image.
A mountain liont ma reggel feltettem. Nagyon gyors (gyorsabb mint a lion) és a safari is über gyors!
A TRIM támogatásra nemet írt telepítés után. Majd a szokásos terminál paranccsal akartam engedélyezni, de nem akart menni. Ekkor feltettem a trim enablert (ami a smart adatokat is kijelzi) és írta, hogy indítsam újra. Ekkor eszembe jutott, hogy a terminál parancsok után is elfelejtettem megtenni, ezért nem ment. A trim enablert leszedtem, mert nincs rá szükség illetve a gatekeepert emiatt "bárhonnan"-ra kellett tennem. Ezt viszont nem szeretném, ezért az a kérdésem, hogy tudtok-e egy olyan alkalmazést App Store-ban vagy regisztrált developert, akinek van smart adatokat kijelző appja? SSD-m van (OCZ Agility 3 120GB) Az ingeynes jó lenne, de nem vészes, ha fizetni kell érte.Ha a TRIM támogatás igen, akkor az most már biztos megy, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Virtualbox vagy Parallel Desktop 7? Igazából officehoz kéne win, ha esetleg szükségem lenne rá. Külön paírrtíció nem kéne neki.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #8647 üzenetére
Annyit tényleg nem ér meg Mondjuk iWork mellett elég fölösleges, mivel ugyanazt tudja, sőt...De még jó,h az Apple termékek túlárazottak (najó hardvereknél igaz valamennyire) és a MS szoftverei 3x annyiba kerülnek, mint az Apple szoftverei és azért van köztük egy kis különbség...
Így van, a frissítés is nagyon nagy pozitívum, főleg, mióta van Mac AppStore, mivel így még egyszerűbbé vált a frissítés[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DiVaD
senior tag
Erről jut eszembe.... Pages-ből ill. Numbers-ből van esetleg trial?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 2020 M1 16gb 256 SSD 27% Áfás Magyar Billentyűzet
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest