- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
-
runner 125
nagyúr
-
brumi1024
veterán
válasz
hoodoo86 #15652 üzenetére
Retina Pro-t nem bővíthetsz semmivel.
(#15651) belovary: Melyik Pro-ról beszélünk? Mert mindegyik 15"-os erősebb, és videokártyában még az Air-ek is erősebbek a Mininél.
BD elérhető persze, külső olvasóval.(#15654) hoodoo86: Ja így oké. Bár az eddigi 375k-s árat nagyon nem éri meg a sima 13-as a retinához képest bővíthetőség ide vagy oda, az új 333-asat viszont talán. Bár én ennyiért se azt venném.
[ Szerkesztve ]
-
-
makaveli666
senior tag
válasz
hoodoo86 #14873 üzenetére
oké rányomom, hogy accept, beírom a jelszavam, és nem történik az ég világon semmi. A másik amit még mindig nem értek, hogy mikor megvásároltam megvolt, adtak application dvd-t feltettem, mindent feltett kivéve az iphotot (az egyetlen egy dolgot amit használok is közülük).
-
newface567
csendes tag
válasz
hoodoo86 #11605 üzenetére
Wow, köszönöm. Neten próbáltam keresni rá a megoldást, de összevissza irtak mindent. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű.
Keynoteba van valami "joker" séma amivel mégse esik szét az egész munka? Esetleg OpenOffice kompatibilis az MS Office-szal?
Egyébként ha lenne valami részletes használati utmutato (angolul is tökéletes) OS X-hez és a kapcsolodo szoftverekhez, akkor megköszönnék egy linket.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
hoodoo86 #11531 üzenetére
Köszönöm, sokat segített. a beállításokban miután angolra állítottam a nyelvet sok mindent megtaláltam.
Xedos: Köszi, a fotók kezelésére az iphotót fogom használni tényleg sokkal jobb. viszont nem tudom, hogy megoldható-e az, hogy egy bizonyos mappába inportálok. Ami azért lenne fontos mert azt a mappát szinkronizálja a felhővel a gép.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
hoodoo86 #8247 üzenetére
minden megvolt. BFT appot nem talalom.
de beallitottam ezt is. annyi valtozas van, hogy most kiirja hogy kapcsolodik a telohoz, de se fogadni se kuldeni nem lehet.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
hoodoo86 #6382 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget! A win7-es pendrive-ra nem akarta a bootcamp leszedni a drivereket, felénél leállt hibával, viszont egy üres pendrive-ra gond nélkül lejött, és arról fel tudtam rakni win7 alá, és most nincs egy darab ismeretlen eszköz sem.
Egyetlen probléma van csak: touchpad jobb oldali egér gombja is bal gombként funkcionál. Egér beállításokban nem találtam olyan opciót, ahol normális működésre lehetne bírni, tudtok erre valami megoldást?
És lenne még egy kérdésem: page up/page down-ra melyik gombokat lehet használni és hogyan? (billentyű kombináció, esetleg valami bekapcsolása után?) -
MajaG
senior tag
válasz
hoodoo86 #6349 üzenetére
Jobb klikk look up-ra feljön, de úgy nem.
Xero:
8 giga rohadtul kellett, azóta folyamatosan megy szépen a virtuális windóz is sok sok ablakkal, ha úgy van kedvem. Oda vissza másolgatással. 4gb rammal 1 xp is olyan szépen tudott strandlasztizni, hogy öröm volt nézni. Plussz az egész rendszer teljesen gördülékeny lett. Nem azt mondom, hogy 4-gyel nem volt az alap dolgoknál, de látványosan jobb 8-cal. 10e forintot meg nekem ennyi megér.
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
válasz
hoodoo86 #4634 üzenetére
ez túl sok. hol lehet gyártani sajátot? ha már van ilyen funkció és úgylátom hasznos lenne számomra, pl a Mailben baromi jó, hogy nem veszi el a figyelmem a dock meg a többi dolog.
ja, meg úgy olvastam korábban, hogy a házikó nevét meglehet változtatni telepítés újratelepités nélkül is. hogy?
Alex : valóban
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- MacBook Pro 15' 2013 i7 16GB RAM, 500GB SSD Garancia 2026.02.14
- Dell Latitude 7400 i7 8665U 1,9 GHz, 16 GB RAM, 256 GB SSD Win 11 Pro
- MSI GF63 Thin gamer laptop /i5-11400H/16Gb ram/512Gb ssd/RTX 3050/
- DELL Latitude 7390 Intel Core I5-8365U, 8 GB, 256 SSD
- !AKCIÓ! Asus ROG STRIX G713 RTX 3050Ti / Ryzen 7 / 16GB / 512GB
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/