Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz hoodoo86 #4634 üzenetére
ez túl sok. hol lehet gyártani sajátot? ha már van ilyen funkció és úgylátom hasznos lenne számomra, pl a Mailben baromi jó, hogy nem veszi el a figyelmem a dock meg a többi dolog.
ja, meg úgy olvastam korábban, hogy a házikó nevét meglehet változtatni telepítés újratelepités nélkül is. hogy?
Alex : valóban
There's an app for that
-
MajaG
senior tag
válasz hoodoo86 #6349 üzenetére
Jobb klikk look up-ra feljön, de úgy nem.
Xero:
8 giga rohadtul kellett, azóta folyamatosan megy szépen a virtuális windóz is sok sok ablakkal, ha úgy van kedvem. Oda vissza másolgatással. 4gb rammal 1 xp is olyan szépen tudott strandlasztizni, hogy öröm volt nézni. Plussz az egész rendszer teljesen gördülékeny lett. Nem azt mondom, hogy 4-gyel nem volt az alap dolgoknál, de látványosan jobb 8-cal. 10e forintot meg nekem ennyi megér.
[ Szerkesztve ]
-
ROBERTOH
őstag
válasz hoodoo86 #6382 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget! A win7-es pendrive-ra nem akarta a bootcamp leszedni a drivereket, felénél leállt hibával, viszont egy üres pendrive-ra gond nélkül lejött, és arról fel tudtam rakni win7 alá, és most nincs egy darab ismeretlen eszköz sem.
Egyetlen probléma van csak: touchpad jobb oldali egér gombja is bal gombként funkcionál. Egér beállításokban nem találtam olyan opciót, ahol normális működésre lehetne bírni, tudtok erre valami megoldást?
És lenne még egy kérdésem: page up/page down-ra melyik gombokat lehet használni és hogyan? (billentyű kombináció, esetleg valami bekapcsolása után?)ez a kedvenc aláírásom
-
AXisBOLD
addikt
válasz hoodoo86 #8247 üzenetére
minden megvolt. BFT appot nem talalom.
de beallitottam ezt is. annyi valtozas van, hogy most kiirja hogy kapcsolodik a telohoz, de se fogadni se kuldeni nem lehet.
Aurea mediocritas
-
nagyúr
válasz hoodoo86 #8285 üzenetére
Én csak akkor érzem, ha egyszerre hozzáérek például a keverőpulthoz és a noti fém házához is. Nem zavaró. Mármint na, zavaró, de nem fáj.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rootkiller
őstag
-
bongeszo
aktív tag
válasz hoodoo86 #11531 üzenetére
Köszönöm, sokat segített. a beállításokban miután angolra állítottam a nyelvet sok mindent megtaláltam.
Xedos: Köszi, a fotók kezelésére az iphotót fogom használni tényleg sokkal jobb. viszont nem tudom, hogy megoldható-e az, hogy egy bizonyos mappába inportálok. Ami azért lenne fontos mert azt a mappát szinkronizálja a felhővel a gép.
-
newface567
csendes tag
válasz hoodoo86 #11605 üzenetére
Wow, köszönöm. Neten próbáltam keresni rá a megoldást, de összevissza irtak mindent. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű.
Keynoteba van valami "joker" séma amivel mégse esik szét az egész munka? Esetleg OpenOffice kompatibilis az MS Office-szal?
Egyébként ha lenne valami részletes használati utmutato (angolul is tökéletes) OS X-hez és a kapcsolodo szoftverekhez, akkor megköszönnék egy linket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
makaveli666
senior tag
válasz hoodoo86 #14873 üzenetére
oké rányomom, hogy accept, beírom a jelszavam, és nem történik az ég világon semmi. A másik amit még mindig nem értek, hogy mikor megvásároltam megvolt, adtak application dvd-t feltettem, mindent feltett kivéve az iphotot (az egyetlen egy dolgot amit használok is közülük).
-
-
brumi1024
veterán
válasz hoodoo86 #15652 üzenetére
Retina Pro-t nem bővíthetsz semmivel.
(#15651) belovary: Melyik Pro-ról beszélünk? Mert mindegyik 15"-os erősebb, és videokártyában még az Air-ek is erősebbek a Mininél.
BD elérhető persze, külső olvasóval.(#15654) hoodoo86: Ja így oké. Bár az eddigi 375k-s árat nagyon nem éri meg a sima 13-as a retinához képest bővíthetőség ide vagy oda, az új 333-asat viszont talán. Bár én ennyiért se azt venném.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz hoodoo86 #17994 üzenetére
Ő, ezt most kevésbé értem bocs. Almappát h tudok létrehozni? Prtscr-t tudnál mutatni? Köszi.
_
Nekem, ha üvegasztalon van a gép 40 fok fölé szinte soha nem megy. Nagyon sokat számít úgy vettem észre. Normál helyen használva 60-65 fok környékén szokott alakulni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ielektros
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest