Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:27

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44363) TBMC válasza Black Dragon (#44362) üzenetére


TBMC
addikt

igen, tudom, hogy csak így lehet fejlődni. DE akkor az i7 és plusokat miért nem usb c vel adja? miért sima usb kábelt kapunk? érthetetlen számomra. illetve a jack miért maradt meg? miért nem kaptunk helyette lightning csatit? - ezt sem tudom felfogni, ha már a fejlődésről van szó.

apropó fejlődés, minden hülyeségben (portok, dizájn) fejlesztenek, überf@sza az új touch bar is, de minek (vessetek meg nem látok értelmét, egyelőre) helyette inkább kaphattunk volna valami bika hardvert végre a 13ba.. De még mindig semmi, még csak nyomát se látjuk, az árakat meg csak emelik, a semmire.

Ja, illetve nem a semmire, kapunk papírvékony macbookokat, világító apple logó nélkül :P (bocs de nekem nagyon a szívemhez nőtt).. Király...

Egyedül ami tetszik, a nagyobb tapipad... és... és ennyi.

Pedig rohadtul váltani akartam most.
Az egészben azt sajnálom, hogy nem hallgattam magamra és pakoltam össze egy 2015 15"rmbprot, nagy vidikarival, legalább 16gb memóval. és az alap i7el vagy esetleg valami erősebbel. (ha már a 13ba csak integrált vidikarival lehet rendelni... ezt sem fogom megérteni soha. OK tudom, valamivel csábítani kell az embert a 15 felé, de akinek kicsi a 13 képernyője úgy is azt fogja megvenni könyörgöm. miért kell ezt ennyire korlátozni :( )

markbellus.hu 

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.