Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:27

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103038) Sumi válasza fazr (#103035) üzenetére


Sumi
aktív tag

Nagyon szépen köszönöm a tesztet!!

Egy természet-figyelő kamera képeiből próbálok timelapse videót csinálni, ennyi a sztori. Nem gondolnám, hogy ez olyan extra / ritka dolog. 2500 kép meg lófütty szerintem, legalábbis windowsban az, pedig ott csak sata ssd-n volt, itt meg a világ egyik leggyorsabb nvme meghajtóján, a világ legjobb oprendszerén, stbstbstb.

Nekem az enhance-nál hosszú percekre kifagyott az iMovie, hogy a végén force quit-telni kellett és a következő körben inkább hagytam is a csudába. Az importálás is perceket vett igénybe - s közben volt a dokk akadozás. Az exportálás rendben volt fura mód, már azon kívül, hogy bő 10 percig tartott (de kifutott a 32 giga ramból nálam is és swappelni kezdett, viszont ekkor az OS-szel legalább nem volt baj)

Nem emlékszem a windowsos program nevére, de simán rámutattam a képeket tartalmazó könyvtárra vele, instant bentvolt minden a timeline-on és 2 perc múlva kész volt a videó. Valami store-ból húzott ingyenes gagyesz program volt amúgy, messze nem iMovie színvonal, ezért is lepődtem meg nagyon az iMovie/M1/macOS bénaságán erre a problémakörre.

Jobbulást kívánok! :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.