Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz DroiDMester #8691 üzenetére
köszi!
de sajnos továbbra sem jó a bt....
wifi viszont működik továbbra is szóval tényleg realtek-es lehet benne....
köszönjük a ROM-ot a MXIII-ra!
Xiaomi 13 eu dev...
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
4K-s TV-hez szeretnék venni médialejátszót. 3D-re nincs szükségem. Mivel a TV nem tudja. Melyiket érdemes megvenni? Olvasgattam a topikot. De nem tudom eldönteni, hogy melyik a legmegfelelőbb.
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
trance89
őstag
Beelink MiniMX
UK plug de 85 cent ebayről az átalakító, EU raktárról jön szóval vám/adómentesen, igyekezz mert utolsó darabok
erre pedig mehet fel a libreelec (ez a box kiválóan támogatott lévén hogy a LE fejlesztőnek is ez van), kiváló médialejátszót kapsz végeredményül és még nagyon olcsón be is takarod[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
válasz Keef_Lee #8705 üzenetére
Biztosan nem nekem szántad a kérdést. Vagy ha igen, akkor egyáltalán nem értem...
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
aeduss
csendes tag
aeduss
(lelkes újonc)
Sziasztok van egy smart tvm de nem támogatja. A HTML5 formatumot bígy nem tudok nézni rajta filmezz.eu-t. ha veszek ilyen kütyüt megfogom tudni nézni vele a filmezz.eun lévő filmeket ?
(#8153) Songoman -
envagyok
veterán
válasz DroiDMester #8693 üzenetére
MiniMX-en mehet?
-
nagyúr
válasz envagyok #8711 üzenetére
dtb.img biztos hogy NEM JÓ ami a telepítő zip ben van! mert más kell a MiniMX hez és más a MiniMX3 hoz!
Ezt tedd bele MiniMX_dtb.7z a MiniX_NEO_U1_FW010_To_Beelink_MiniMX3.zip -be a benne lévőt meg töröld
ui várj... a bootloader sem jó pill.....
no ezt MiniMX_BL+DTB.7z tedd bele a telepítő zip be így már mennie kell elvileg a Wfi+Bt nem biztos hogy jó lesz próbáld ki ha nem megy csinálok ahoz is egy Patch -et a lan az biztosan menni fog
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
GT1 tulajok beszámolnának a legutolsó frissítés eredményéről? Mennyire megbízható, hogy viselkedik a beelink általa? Oly sokszor beharangozták, hogy végre tökéletesítette a bugokat, oszt' mégis kibuggyant a turpisság pár nap után.
Horizon és egyéb hasonló alkalmazások működnek továbbra is? A root miatt gyanítom: nem.---
Vásárolni szeretnék egy taccspados minibillentyűzetet, a légegeret a család egyes tagjai nehézkesen kezelik. Nézelődtem erre-arra, mégis bizonytalan vagyok a dolgomban.
Rii i8 lehet a legjobb választás erre a célra?
Gearbestről?
A droidos funkciók tökéletesen működnek vele? Nem túl körülményes az irányítás? Görgetés a bőngészőben stb. (a copy-paste megoldható vele?)
Aki használ ilyen ketyerét megoszthatná a tapasztalatait. -
Beni2360
félisten
válasz DroiDMester #8712 üzenetére
"Mester", nem csinálnál egy kész verziót azoknak akik nem tudnak a cserélgetéssel mit kezdeni?
Megköszönnénk mi isBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
válasz Beni2360 #8715 üzenetére
Várjuk meg envagyok kolléga válaszát(reméljük szól hogy mire jutott), fogok csinálni MiniMX re is!
De mára elég volt össze hozni a MiniMX III ra is! a WiFi+BT vel sokat szenvedtem mert vagy nem ment vagy lefagyott mikor bekapcsoltam a wifit, vagy mikor ment előjött a MiniMX gyári betegsége, hogy letöltésnél max 10.Mbps el ment! -
redhunter
senior tag
Sziasztok,rendeltem egy ilyen készüléket [link] ,azt szeretném kérdezni hogy kell v.mi extra dolgot csinálnom ahhoz, hogy csak simán filmeket tudjak rajta nézni külső winyóról?Egy erősitőre is rá lesz kötve.Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
junkpod
veterán
válasz DroiDMester #8700 üzenetére
Szeretettel várjuk az m18-mx64 verziot, mi kell hozzá dtb?
Box's don't touch!
-
ati888
senior tag
Nemsokára megjön a MiniMXIII-am, a kérdésem az lenne, hogy ilyen programozható univerzális távirányítóval ki lehet váltani a távját? Ha igen milyet ajánlanátok nem sok pénzért ?
Ati
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
azozo
senior tag
válasz DroiDMester #8722 üzenetére
Hú az jó lenne minimx re DD
Még xbox360 cotrollert is beforgathatnád
plusz nagyobb zram...
A cnx-es linken van:[link]Tudom nagy kérés
-
Beni2360
félisten
válasz DroiDMester #8716 üzenetére
OK kszi de nem sürgős mivel a LE tökéletes, csak az érdekesség kedvéért gondoltam.
Más:
Azért azt a bluetoocht nem tudom a LE alatt beizzítani bármilyen tanácsot is megcsinálok. Droidon megy LE alatt nem is látja a hardvert.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
envagyok
veterán
Ha vkit érdekel, spar-ban láttam usb-a usb-a kábelt.
Van már minimx-re (1/8) minix fw, de csak a 008-as:
Ap6212 chipes
http://4pda.ru/pages/go/?u=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F0B_ywgAof3gFZeGcxZVhUVnFOelk%2Fview&e=522582548723 wifi chipes (nekem nem ez van)
http://4pda.ru/pages/go/?u=https%3A%2F%2Fyadi.sk%2Fd%2Fj38esprEuXW8Z&e=52560454@Droidmester
Ezek alapján látod, milyen változások vannak a minimx-es verziókban.
Ha összedobod, szívesen tesztelem.
Itt a fórum link:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=703938&st=1380#entry52258254[ Szerkesztve ]
-
sniphoe
aktív tag
Hátha valakinek érdekes lehet: Most újra rendelhető a Beelink Mini MXIII EU raktárból a Gearbesten: [link]
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
djpundro
aktív tag
Nekem van egy Beelink es rajta a LibreELEC ,de nagyon nagy problemakat csinal a CEC nala es rajöttem mivel hasznalom a Minix Firmwaret is es ottan kibirom kapcsolni a CEC alatt csak a "auto change language = OFF" tehat ez az opcio zavar nalam es a LibrELEC alatt sajnos nem lehet kikapcsolni csak ezt az opciot .A CEC nekem fontos tehat szüksegem van ra mivel a Philips UHD 55pus7600 nak funkos a taviranyitoja es nem kell rairanyitanom a keszülekr ,tehat kenyelmesebb .
Most ha nem hasznalom ez vegett a LibrEELEC et csak a Minix softjat a CEC auto change language = OFF optio vegett ,akkor mar inkabb el is adjam es vegyek egy jobb de dragabb at ,peldaul Zidoo x9s ?
Lehet hogy LibrEELEC alatt lesz egyszer ez az opcio ?Irtam be a forumba de nem kaptam valaszt.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
envagyok
veterán
válasz DroiDMester #8716 üzenetére
Nem ment az adott recoveryvel.
Innen töltöttem le a legújabb recovery-t minimx-re.
Más van minden készülékre:
[link]Más.
Mivel nandban volt a libreelec, ezért először a gyári romot tettem fel img-ből amlogic burning toollal.
Érdekes módon 8-10-szer indultam neki, mert hibát jelzett 10%-nál, volt hogy 99%-nál is.
A végén felment nagy nehezen.
Ez mi miatt lehetett?
Fárad a nand? Vagy a libreelec úgy megkavart mindent? -
kaciokos
őstag
válasz DoItYourself #8512 üzenetére
Akkor most az összefoglalóban levő AV kábel bekötése hibás, vagy már javítva lett?
Amúgy tudja valaki, hol tudnék beszerezni ilyen kábelt Beelink M18-hoz? eBay-en annyi van, mint a szemét, pl ez, de sehol sem tüntetik fel a bekötését.
-
djnice
veterán
Nem tudja valaki, hogy a MiniMX V2-re amit rendeltünk itt páran olcsón melyik dtb.img való? Próbáltam a gxbb_p200_1G_1Gbit.dtb -t és a gxbb_p200_1G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb-t is, de egyikkel sincs wifi.
-
Punyi75
csendes tag
Sziasztok!Ha rendelek egy Beelink MiniMXIII-at. Felraknék az android mellé LE-t és a Kodit szeretném használni onlinefilmek nézésére. Iletve van egy LG (LAS 350B)hangprojektorom bluetoothon menne a hang.Akkor ez megfelelő választás lenne?
Amit még néztemeelink M18,
Beelink Mini MX Ver 1.0Köszönöm!
-
retesz147
addikt
válasz Beni2360 #8724 üzenetére
Tegnap ezzel "küzdöttem" én is DroidMester ajánlott dtb file-okat, de sajnos egyik se jött be, meg én is próbáltam magamtól mást is, de semmi. LE 007
Engedélyezem a szolgáltatásokban a BT-t, majd a BT menüpontban azt írja, hogy adapter nem található, persze android alatt flottul működik, szóval nem HW hiba.
Ez a jelenség KIII-nál van sajnos.MiniMXIII alatt flottul működik LE alatt is a BT.
Xiaomi 13 eu dev...
-
blakey
titán
Nekem a Realtekkel van wifi, azt tudtam használni, most várom a cseredarabot.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Z10N
veterán
válasz Beni2360 #8683 üzenetére
"De most, hogy 2 találattal több van okosabb lettél?"
Ezt a kerdest jol vegig gondoltad? Szerinted miert tettem fel a kerdest? Bocsanat, hogy meg mertem kerdezni. Attol meg, hogy nem szerepelt itt eddig lehet valakinek volt tapasztalata vagy hallott rola.
Peldaul az egyik topikgazda hasznos infokkal szolgalt szamomra. Miszerint LE alatt az lcd nincs tamogatva.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
nagyúr
válasz envagyok #8729 üzenetére
Ha a NAND ra van telepítve a LibreELEC, ugye az törli a dtb fájlt is és a saját dtb.jét írja bele akkor nem működik a TWRP de még a gyári Recovery sem, de ez le is van írva az le fórunban! Ezért is menti le a szkript mielőtt telepíti a nanra magát!
Fel kell másolni a boxhoz való eredeti dtb.img t is a twrp mellé és akkor működni fog ugyan úgy indul usb ről a twrp! És amit bele tettem twrp.t(recovery img) szinte az összes S905. Boxhoz jó! Nálad a nanra telepített LE volt a gond! Ahogy írtam még mellé kellett volna tenni a dtb.img-t és indult volna!
De amúgy is úgy kellett volna telepíteni a u1 romot hogy gyári rendszerre, mert minden partíciót nem tartalmaz a romom hozzá mindenképp gyári romra kell rátelepíteni!
Az usb burning proginál meg természetes dolog ha nem megy elsőre, nálam is van hogy 2-3.nekifutás kell mire végigmegy, de nem kell előről kezdeni elég csak a usb.t kihúzni a boxból vársz 2-3.sec et, majd visszadugod magától fogja folytatni ahol abbamaradt! És ajánlott minőségi A-A kábel max 1méter hosszúságban!
Igen reggel írtad hogy neked v1 az MX.ed a wifi ezért nem ment, csak másik patch kell és jö lesz! És a távirányító is ha a v1 hez valót teszem a patch be!
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz Pelican #8738 üzenetére
melyik verziod van ?a Libreelec alatt nekem ilyen menüpont nincsen .Meg miert jön be olyan lassan nalam a menü resze a Libreelec nel?
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Ja megtalatam a cec bealitast ,nem a Libreelec alatt van hanem a kodi menüje alatt .Köszi (#8738) Pelican
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
veterán
Megjött aliról a T3 air mouse, ami véletlenül se az.
Ugyanaz mint amit gb-ről vettem...
Képeket elnézve, össze vissza küldi.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
djpundro
aktív tag
Na szoval köszi (#8738) Pelican
Instalatam updateltam a LibreELEC 7.0.2.008 verziot ,azelött nem tudom melyik volt de valoszinü a CEC bealitas alatt bevolt kapcsolva az a menüpont hogy a nyelvet atvegye a teve töl .
Es most az uj verzio alatt 008 asnal mar ki is volt kapcsolva ,de azert kiprobaltam es ahogy bekapcsolom a nyelvatvetelt a cec alkatt rögtön bezavar a tevemnel 55pus7600 uhd PHILIPS es meg a tevenel a cec is elmegy .De a lenyeg megtalatam a hibat " auto change language = OFF" CEC bealitasnal .Esetleg nalad kitudnad probalni vagy mas hogy önala tesz zavart a tevenel ?
-
Csicsóka
őstag
A 28.-án készült dev LE-ben már 17 beta KODI van, vagy még a 16?
-
blakey
titán
válasz Csicsóka #8746 üzenetére
Van külön Kodi 17-re alapuló dev. A 28-ai még a régi.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
djpundro
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netezős Pc! Eladó!
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- HP DL380 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
- HP DL360 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
- HP EliteDesk 800 G6 mini - Core i5 10500T - 16GB ram 256Gb NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest