Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
djnice
üzenetére
Nálam a Disney+-nál, Max-nál és SkyShowtime-nál nincs automatikus fps-váltás, semelyik Homatics, Dune Android TV-s boxomon sem látom, pedig minden adatok kiíratok. Ráadásul most nagyon el van cseszve a Disney+, SkyShowtime régóta, előbbiből az augusztus 15-ei kiadás még jó, az utána lévők sz@rok, legalábbis szeptember 30-ai az. HDR azért nincs a SkyShowtime-on, mert csak kevés eszköz kapta meg a ő tanúsítványukat, ráadásul sok esetben csak 1080p.
Meglepő módon az RTL+ is vált frekit.
- ezt még csak Kodi alatt néztem, nem próbáltam ki Android TV alatt, lehet, hogy megnézem. -
roseA580
aktív tag
válasz
djnice
üzenetére
"A te TV-megoldásod, a te választásod: Biztosítsd be a Perfect Plus csomagot az új bérelhető waipu.tv készülékkel együtt, vagy rendeld meg a készüléket külön a meglévő waipu.tv csomagoddal együtt."
Ebből nekem nem az jön ki hogy "szabadon használható bárhol"!
Egyébként waipu.tv csomagod van vagy volt egyáltalán?Más, de azért kapcsolódik:
Egyébként nagyon nem értem azokat akik használt szolgáltatói eszközöket árulnak, mert azok a legtöbbször használhatatlanok.Persze akad kivétel is, de ahhoz már "hackelni" kell.
-
Joshi
titán
válasz
djnice
üzenetére
Nem sajnos. Az az igazság, hogy a nappali fehér falas és nem igazán optimális a jelenlegi helyiség a vetítésre. A projektoros topikban többen vettek adamantium szövetet, de én nem akarom beborítani a nappalit vele. Majd a dedikált moziszobába lehet hogy megejtem a dolgot. Ha odajutok, akkor lehet megkereslek privátban a témával. Ha nem gond.
-
mexel
veterán
válasz
djnice
üzenetére
Igen, írtam hogy ezt találtam és X4-en próbáltam. Azt hittem van másik is, mert az előbb X3-at írtad hogy megy rajta. Ez a build eléggé összevissza volt, igen sok DV filmnél elvérzett, és ezzel nem ment a YT-on sok minden stb stb. Szóval nem az igazi azért. Azt hittem van valami más azóta.
-
mexel
veterán
válasz
djnice
üzenetére
Nem találom sehol. Milyen X3-al? Y4-en próbáltam egyszer valakivel, van egy linkelt rendszer hozzá, de elég siralmas volt az eredmény így ejtettük a projektet. Igez sok időm nem volt tesztelni mert nekem nem DV-s a tv-m, havernál szórakoztunk vele de a sok hiba miatt hamar meguntuk. De az egy X4-es volt
-
-
blakey
titán
válasz
djnice
üzenetére
Küldtem néhányat, de még lenne, ahogy korábban is írtam, mindez hardveres gyorsítással problémás, szoftveresre állítva a burosch jó lesz, 1-2 videó jó lesz, de nem az összes. A DVD ISO-k is problémásak, vagy ott a régebben emlegetett Yello Touch DVD, hardveres gyorsítással az is sz@r.
-
joydrv
aktív tag
válasz
djnice
üzenetére
Nem mindig jön elő.
Pl mostanában három sorit néztünk,
Gyűrűk Ura - A hatalom gyűrűi 4K DV - ezen észrevehető.
Emily Párizsban 1080p DV - ezen is.
Tulsa királya 4K NEM DV - ez jó.Vagy filmekből,
Vigyél a Holdra 4K DV - ez jó
A majmok bolygója - A birodalom 4K DV - ez is jó
Rebel Moon 2. rész 4K DV - ezen észrevehő
Az éhezők viadala - Énekesmadarak.. 4K DV - ezen is. -
Beni2360
félisten
válasz
djnice
üzenetére
Igen át vált ki is írja , hogy DV.
Érdekes hogy két videonál nem az alap zöld szín jönn elö az O gomb megnyomásával hanem lila. És tartalom lekérésénél a kis poszter kép teljesen színhibás, a sárga szín átmegy zöld színárnyalatba.
Olyan az arcuk mint Hulké. Ez az új film: Vigyél a holdra meg a Twisters -
-
Beni2360
félisten
válasz
djnice
üzenetére
Mindent frissen telepítettem, át állítottam a leírtak szerint az Update után, el is indulnak a DV videók (96 max +) de borzalmas silány a minőség. Fakó színek életlen a kép. HDR10-ben sokkal szebb színek képek vannak. Ugyan ezek a videók a Zidooban gyönyörűek.
Tudom, hogy ennek is örülni kell na de szvsz semmikép a minőség rovására.
-
BullZeye
veterán
válasz
djnice
üzenetére
Mint írtam ezek sajnos nem elegendőek. Amit az imént linkeltél az is fontos volt nálam, mert anélkül fekete kép van és hang.
Dolby Visionhöz:
3840x2160 @ 25Hz
12-bit
4:2:2Ami számomra még rettentően fura, van egy Ghostbusters Frozen Empire, Dovi+HDR10 és ha elindítom és megy 21:9es képaránnyal, aztán gondol egyet pár másodperc után berak alul-felül még egy fekete csíkot pluszba
és így már 3:1-es képarány van kb 
Ha beletekerek vagy léptetek 10 másodpercet, akkor megint pár másodpercig jó, aztán képből kitakar egy jelentős részt. Más fájlnál ezt nem tapasztaltam.
-
zazenke
őstag
válasz
djnice
üzenetére
ez már így veszett és nálam le lesz cserélve ha találok valami olyat android fronton ami felveszi a versenyt az apple tv vel . Hangsulyozom hogy ezen a téren mert tudom az apple tv meg másban nem jó . Bár ha jól sejtem az ugoos am6b+ az utolsó ami p7 fel-t helyesen lejátszik de ez nem fog meggátoloni a cseréjében
-
zazenke
őstag
válasz
djnice
üzenetére
majdnem feleennyi az ugoos sk1 . de legalább most már értem hogy minek teszik bele a widevine drm-et. Mert ugyan netflixre nem lesz jó de a többire igen MAX stb . Még azóta is jár az agyam egy ú androidos eszközön de már meg meg kell várni a jövőhónapot s905x5M . ügyben mert az ugyan gyengébb lesz cpu számolási teljesítményben de másban meg korszerűbb jövőbemutatóbb mint az s928x
-
Archttila
veterán
válasz
djnice
üzenetére
Termeszetesen atvalt, csak a HDMI Diag. valamiert HDR Type -ra SDR-t ir.
C2-n nezte Chros forumtars, ott DV-t ir.
Mondjuk megneztem Player-Led modban, ott sem jo [link] mert ha minden igaz akkor itt meg YCBCR 422 12 bit HDR -t kellene mutatniaElore is koszi!

Ja igen, dovi.co a helyén
ugoos:~ # ls -la /flashtotal 250368drwxr-xr-x 6 root root 4096 Jan 1 1970 .drwxr-xr-x 13 root root 245 Aug 4 02:04 ..drwxr-xr-x 3 root root 4096 Jul 18 14:26 Androiddrwxr-xr-x 2 root root 4096 Jul 18 14:26 LOST.DIR-rwxr-xr-x 1 root root 237363200 Aug 4 16:08 SYSTEM-rwxr-xr-x 1 root root 48 Jul 14 10:36 SYSTEM.md5drwxr-xr-x 2 root root 4096 Jul 14 16:21 System Volume Information-rwxr-xr-x 1 root root 1466 Aug 4 01:50 aml_autoscript-rwxr-xr-x 1 root root 2193 Aug 4 01:50 cfgload-rwxr-xr-x 1 root root 5993 Aug 6 09:53 config.inidrwxr-xr-x 2 root root 8192 Aug 4 16:08 device_trees-rwxr-xr-x 1 root root 1292544 Jul 14 14:34 dovi.ko-rwxr-xr-x 1 root root 75532 Aug 4 16:08 dtb.img-rwxr-xr-x 1 root root 10108 Aug 4 16:08 dtb.xml-rwxr-xr-x 1 root root 495 Jul 18 14:33 fs-resize.log-rwxr-xr-x 1 root root 17567744 Aug 4 16:08 kernel.img-rwxr-xr-x 1 root root 48 Jul 14 10:36 kernel.img.md5-rwxr-xr-x 1 root root 2120 Aug 4 12:54 remote.conf-rwxr-xr-x 1 root root 921 Aug 6 09:53 resolution.ini -
Imi1981
veterán
válasz
djnice
üzenetére
Most csak érdeklődtem mik vannak . Jelenleg nem akarok venni majd talán év vége fele meglepem magam karácsonyra. Belegondolva nincs szükségem rá csak egy mánia amit próbálok elnyomni
.Igazából lokális lejátszásra a coreelec volt a legjobb és legfürgébb . Ha meg coreelec alatt is dv képes az azért nem rossz de most akkor se veszek . -
xtend
senior tag
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
djnice
üzenetére
Szia!
Nem,nincs ilyen feltétel.AtHoS:
Köszi!
Igen,néztem a kommentedet,és vissza is kerestem a linket,majd az írásod alapján keresgélni kezdtem. Rosszfogáson van is egy,állítólag új 14K-ért. Megnézem hétfőn,hátha szerencsém lesz. Amúgy a 27K sem rossz,annyit még beletolnék.
P.s.:az USB-t elírtam,a külső HDD csak 3.0-ás. -
esicyhun
tag
-
gyűrű
addikt
válasz
djnice
üzenetére
Hát azok vagy hdr ben mennek most, vagy dv de lila beütéssel.. A nem p7 fel azok általában jók. Kb. most azokat tudja mint a shield tv pro 2019. De a hang továbbítás is fura. Hol van true HD, de akkor a streaming nél hiányzik az atmos, Ha meg ott van, akkor nincs truehd máshol, beállítástól függően. Szóval van mit rendbetenni, plusz még nincs afr sem..
-
Joshi
titán
válasz
djnice
üzenetére
Már mind1, ma nem tudom megnézni a filmet, mert már késő van. Holnapra kiderítem, hogy az Oppo 203 CFW-vel hogy lehet régiót váltani. Basszus, legszívesebben kipenderíteném az összes sz@r lejátszót a francba. Nagyon idegállapotba kerültem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg ez a fos PH is sz@rakodik, tiszta gáz ez a nap.

-
blakey
titán
válasz
djnice
üzenetére
Szép lassan nem lesz ki foglalkozzon a CE-vel. Jelenleg a Ugoos tudna bármit is segíteni DV ügyben, de nem fog.
Jelenleg a CE-t, felhasználói szinten, "elengedtem", a boxok hónapok óta "pihennek", 1,5 hónapja nem is használom egyiket sem, jobban megfelel a Stick 4K Max, mindent visz és csak Kodival használom. -
interstate76
addikt
válasz
djnice
üzenetére
A Fire TV 4K Stick már 2020-ban is megvásárolható volt hazai garival 20e Ft-ért. Ha médiaplayerként üti az S905X3 + CE vonalat, akkor ezek szerint évek óta nem éri meg a mókolás.
Marketplace-en pedig találtam 12e Ft-ért (újat). Gari nyilván nincs, de a kínai kütyüknél is max. próbagari van, szóval ugyanott vagy vele.
-
blakey
titán
-
mikrofon
veterán
válasz
djnice
üzenetére
Ezt könnyű lenne eldönteni. Mert android alatt ha nagyobb a belső tárhely mint 32GB akkor az a 64GB-es 100Mb-es.
Amúgy miért vagy te ebben biztos?
Link se oda mutat és a képen sincs rajta hogy 1000Gb LAN. Amúgy ezt is lehetne tesztelni. Közvetlenül rá kellene kötni a routerre kábellel. Azután egy sebességtesztből kiderül egyből. -
vargalex
Topikgazda
válasz
djnice
üzenetére
Szerintem amit a kolléga linkelt, az nem a gigabites verzió. Igaz, mobil linket adott (de abban is látszik a product ID a végén), de az elejéről az "m."-ot levéve ide jutunk. Elég az URL végét nézned. A tiéd a 421660-as product ID, míg a kollégáé a 421661-es... Utóbbinál egyértelműen le is van írva, hogy 100 Mbps-es.
-
®abstract®
őstag
válasz
djnice
üzenetére
egyébként mikrofon kollégának igaza van
droid felület abszolút felhasználó barát,nem egy zárt rendszer,mint a CE vagy LE meg nemtom mik.szamomra is csak egy jó droid rendszerre volt szuksegem,a többit megoldottam.
A kodin kívül kedvencem az mx player & vlc.ez a 3 as evek ota Szentháromság nálam
az,hogy médialejátszókent remek a box=amazon prime video,digi online,hbo go,hbo max,netflix jó nálam & hd ben,fullhd ben is faxa=ez köszönhető az ismeretségi körömnek,hogy kaptam segítséget-hozzaferest az alkalmazásokhoz=mert hülye azért nem vagyok
hogy előfizessek ennyi mindenre..az a probléma ezekkel a szolgáltatókkal,hogy semmilyen szinkronos tartalom nincs egyiken se
mindenhol angol nyelv van,a felirat pedig vagy jo vagy nem..
ezen kívül a droid alkalmas a megszokott alkalmazasok futtatására.szoval mindezeket figyelembe veve,miert korlatoznam le a lehetosegeimet egy zart rendszerre?
-
djnice
veterán
-
mexel
veterán
válasz
djnice
üzenetére
Na ezt nem hiszi. Ő a drágában hisz, és hiába nem megy a popcorn ahogy kellene, szerinte az csak jobb lehet mindenképpen. Sőt a Samsung tv lejátszója mindnél jobb. De azt sem hiszi hogy talán ugyanolyan beállításokkal tesztelje a tv-n minden bemeneten.
Nehéz eset.
köszönöm az infókat, azért elmondom neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és így már 3:1-es képarány van kb

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vargalex
DoItYourself