- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Indavideo te bánat.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mikrofon
veterán
válasz
ati888 #66643 üzenetére
ha csak ez a probléma és van más HDMI kimenetű eszközöd, amit használnál, akkor esetleg erre is ránézhetsz:
FSU UHD HDMI Switch 2.0 4K HDR 4x1 Adapter Switcher with Audio Extractor 3.5 jack optical fiber cable ARC splitter for HDTV PS4 -
Beni2360
félisten
válasz
ati888 #62505 üzenetére
Na csináltam egy új videót, remélem ez már használható.
USB-s média tárolása KODI alatt -
Beni2360
félisten
válasz
ati888 #62495 üzenetére
Pedig a fájlkezelőben ott kel lennie az USB-re dugott HDD-nek. Egyáltalán felismerte a HDD-t? A beállítások - rendszerinfó alatt ott a háttértárak látnia kellene. Ha nincs akkor ott valami nincs rendben. Én is jártam így és vissza raktam a win usb-re és ellenőrzést hajtottam végre hibát is talált javította és egyből meg volt a CE-n
Holnap folytatjuk ha nem lesz meg -
Beni2360
félisten
válasz
ati888 #62490 üzenetére
Na küldök két videót.
HDD csatolása - ugyan ott ahol a hálózati helyek vannak látnifogod az USB-re dugott HDD azon a neven amit már megadtál win alatt.
Nass HDD tallózása.+ a médiatár beállítása.[ Szerkesztve ]
-
ati888
senior tag
válasz
ati888 #62469 üzenetére
Sikerült beállítani mindent, van hálózat, jó a távirányító.
De most egyszerűen nem tudom a médiatárat beállítani, egy USB-s HDD-ről játszanám le a filmeket és sorozatokat de nem tudom sehogy sem a médiatárat "feltölteni". Nem tudom megadni a külső hdd útvonalát. Mit csinálok rosszul?
-
Beni2360
félisten
válasz
ati888 #62469 üzenetére
Úgy hogy vissza állítod a CEC-t egy usb-s egér vagy billentyűzettel navigálva.
Hogy működjön a távod meg kell keresni a hozzá való dtb.img fájlt. Ezt a kiírt kártyán levő device_trees mappában találod.
Az összefoglalóban le van írva miképpen kell létre hozni.[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz
ati888 #14546 üzenetére
Na, kigugliztam neked.
Itt megtalálod a magyarországi rádiók stream listáját, ezeket (ami érdekel) töltögesd le.
[Magyar rádiók m3u letöltések]Szerintem az egyikkel próbáld ki: elmented az m3u fájlt a boxra, majd az iptv kliensben beállítod az m3u listát, és kipróbálod, hogy működik-e?
Ha rendben lesz akkor találtam neked egy m3u lista szerkesztőt, ezzel a letöltött m3u stream címeket összerendezheted egy fájlba és neveket is adhatsz neki.
Csatorna lista szerkesztőEgyáébként ez a csatorna lista m3u szerkezete
#EXTM3U#EXTINF:0, tvg-id="New EPG" tvg-logo="New Logo" tvg-name="New Channel" group-title="New Group",New Channel
http://123.456.789[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz
ati888 #14383 üzenetére
Nekem a TuneIn add-on van fent a másik 2 mellett.
-
törölt tag
válasz
ati888 #14366 üzenetére
Én a TuneIn pro -t használom.
-
Karel2
csendes tag
válasz
ati888 #10464 üzenetére
Szia,
Én vagyok aki EMM-t használok a médiákhoz, akit (#10466) Keef_Lee említett. Az a jó, hogy teljesen szabadon az elképzelésednek megfelelően hozhatod létre a médiatárat.
Ha nem akarod erre az időt áldozni, akkor elég a film/sorozat mellé egy a scrapered szerinti, notepaddal létrehozott .nfo, benne linkkel a TMDB, IMDB vagy TVDB tartalomhoz. Ez a leírása: http://kodi.wiki/view/NFO_files -
Keef_Lee
senior tag
válasz
ati888 #10464 üzenetére
A filmen állva context menü és frissítés, ilyenkor listából tudsz elvileg választani. Nem mostanában csináltam.
Ember Media Meneger programot ajánlottak erre a múltkor. Ez egy win-es külön *.nfo és fanart, borító menedzselő program. Még én is csak leszedtem, de ígéretes.
[ Szerkesztve ]
-
MiniMX III nak annyira nem vacak a gyári tápja(sajnos a sima MiniMX ről ez nem mondható el) bőven elég ha veszel hozzá egy EU Adaptert 140.Ft ért
Amúgy meg teljesen szabvány 5.V, 2.Amper(ha nagyobb nem gond nekem 5.V 5.Amperes tápjaim vannak mindegyik box hoz) Táp, normál 5.5 x 2.1mm csatlakozós kell!
MicroSD ből FELESLEGES akkora még a 8.giga is sok, de ugye normális sebességű(U1 vagy class10) 8.Gigásnál kezdődik tehát 8.as ajánlott, bár nálam az 1.ik boxba egy 8.éves 2.gigás Class4 es van, és azzal is baromi gyors az LE
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Valószínűleg GLS veszi át a csomagod a magyar oldalon.
GLS oldalán próbáld meg a nyomkövetést.
Ha megjelenik, hogy Angliában beérkezett a rendszerbe, utánna 2 nap múlva este 7-9 között megjelenik, hogy beérkezett Alsónémedibe és jó eséllyel másnap a futár csenget a csomaggal. -
jézusom
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Politikai mémek
- Gyúrósok ide!
- Nyomtató topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3070 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva 600W
- Eladó tesztelt Abit NF8-V2 alapokon nyugvó retró Pc.
- Gamer Pc : R7 3700X, 32GB, GTX 1080TI 11GB, SSD, HDD
- DELL PowerEdge R620 10SFF, 128GB RAM. 20-core/40-thread, H310 mini, iDRAC 7 Ent, 2x700W, 2 év GAR.
- MSI Z490 A Pro / I5 11600K / 32 GB / 1T M2SSD- KATT A HIRDETÉSRE, VAN HOZZÁ MÁS IS!
- Kezdő gamer gép, i7/16gb/256SSD/GTX960 + új ház