Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
válasz
Silent77
üzenetére
nekem egyszer egy tabletem csinált ilyet. mindig csak újraindítás után töltött és telepített. utána lehalt és csak várt a semmire. ott végül csak az segített, ha letöltöttem egy másik google play services apk-t. ki kell próbálni többet is és persze az eszköznek megfelelőt tedd rá. talán az armeabi-v7a kell hozzá.
esetleg próbálkozhatsz a beállításoknál ránézni, hátha nem engedi háttérben futtatni. és mindig beküldi pihenni.
-
paolinho
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Lévén ugyanebben a cipőben járok, azaz most cseréltem le a LE-et egy CE-re szintén egy Beelink M18-on, asszem este én is ki fogom próbálni ezt a távkapcsolós okosítást. De mielőtt nekilátnék, kérdezném, hogy a mókolás után olyan eszközt kaptál, ami nem csak ki-, de bekapcsolni is képes az eszközt? Mert, ha nem tud bekapcsolni, akkor felesleges kínlódnom vele, van ugyanis egy rendelt kínai légegeres távom, az mindent visz rajta így is, csak fizikailag az eszözön lévő gombbal kell indítanom a masinát.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Silent77
üzenetére
Zavart érzek az éterben.
Mivel az 55340 válasz nem a szállításról szólt.
És igen egyet értek veled mert nekem is megjött minden zavar nélkül.
Azt, hogy tévesen adták-e fel már más kérdés. A visszaigénylése meg, hát mit is írjak?
Most fejeződött be egy 2 tételes rendelésem 7.5 $ ami mindkettő törötten érkezett ahhoz a telefonhoz amit a BG-n rendeltem egy időben. Fényképek meg stb és külön kértek még a zacsis csomagon kívül, ami a szemétből még időben ki lett szedve, valami suku termékazonosító fényképeket. És ez csak volt. 7.5 $ és ezt írták egyebek közt "Ebben az esetben a probléma megoldásához elfogadná, hogy 7,45 dolláros visszatérítést kapjon a bocsánatkérés jeleként?"
NA de ez már nagyon OFF. BOCSI mindenkitől.
-
-
-
a8l
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
A legjobb vétel ilyen olcsó sd-re a gb-től a mixza.
16gb-s microsd van 4$ körül. Volt akciós 8gb is nemrég 2.6-ért.
16-os legalább használható másra is.
80MB/s olvas elvileg. Rendeltem 3db 16-ost ha megjön tesztelem. Most jobb híján egy 64-esre raktam az Le-t a minimxiii-ra, de telepítés nagyon lassú volt.
Nagy sd-t sinceritytrading től vettem 16-os sandisket 6$-ért. -
w.miki
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
Regisztrálni kell már, gyerekek, ahogy a megfelelő topikban írják
-
adise
őstag
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Meg kell próbálni a kézi frissítést(beállítások/kiegészítők/saját kiegészítők/videó kiegészítők/movieshark/frissítés). De volt,hogy a kiegészítő letörlés és újratelepítés segített csak. Különben nálam jelenleg mind a kettő megy hiba nélkül.
(#5035) Pelican Rendben. Azt hittem ezzel a részével van gond.
-
-
sepsi0
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Köszönöm!

Én is erre gondoltam (MiniMXIII).
Ami mellette szol 16G, 1000M LAN, de egyszerűbb a távirányítója, mint a Mini M8S-nek.
Közben nézegettem tesz youtube videókat és feltűnt, hogy az Mini M8S-nek szebb a képe játéknál. Ez lehet csalóka, vagy a tesztelő kamerát cserélt, de lehet valóság alapja?
Mert ha tényleg van különbség Mini M8S javára akkor azt venném.Videok:
- Mini M8S Tv Box REVIEW
- Beelink MiniMXIII TV BOX - REVIEWMost rendelném meg....
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Silent77
üzenetére
1gb-s a95x s905x-el.
Elado elarazta, aztan torolni akarta azzal a kifogassal, hogy nincs raktaron.
Mondtam massal probalkozzon, mert tovabbra is arulta, csak 34$-ert.
Szoval vegul elkuldte trackinggel, 2-3 het mire ideer.
Amugy megbizhato elado, vettem mar tole draga cuccokat. -
dugesz77
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Wifijét nem is próbáltam még ,vezetékre kötöttem elsőre. Nekem az A95X-é olyan ,hogy szinte csak szemből ez meg egész jól veszi oldalról is. Egész jó kis pattogós masinéria. A távirányító rátanítást nem találtam csak meg. Az kényelmes volt A95X-nél de ennél is hasonló gondolom.
-
TCr
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
"Minin már minden beállítottam LE alatt, kodi, addonok, IPTV."
Szia!
Holnap érkezik nekem is a MiniMXIII, tudnál kérlek segíteni lépésről-lépésre, hogy hogyan tudok LibreELEC-et telepíteni, hogyan tudom azzal indítani a kütyüt?
Kezdve ott, hogy mekkora (és milyen gyors) microSD kártyát érdemes vennem hozzá? -
mimey
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Szia!
Előre is sorry, ha noob a kérdés, de nézzétek el nekem, nem sokat foglalkoztam még a box-szal (Beelink MiniMXIII).
Az IPTV-vel kapcsolatban érdeklődöm, hogy neked miként sikerült működésre bírnod libreELEC alatt?
T-Home IPTV van nálunk, de úgy olvastam, hogy azt a stream-et csak a T-Home box-szal lehet fogni.
Vagy van egy működő .m3u listád, és aszerint tudod nézni az internet tv-t?Előre is köszönöm válaszotokat!
Üdv: mimey
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
Silent77
üzenetére
A menüje nagyon más, alig találok valamit, - keresd meg a skint és ott lehetőség van letölteni az eredeti megszokott menüt. Írják is, hogy a régi ajánlott.
mert droid helyett rögtön a LE indult el - ez így a jó, pár mp alatt betolt és ha droidra akarsz menni csak a kilépésnél a legalsó lehetőséget kell választani (NAD) és át megy a boxra. Így nem kell az SD kártyát állandóan kivenni. -
Beni2360
félisten
válasz
Silent77
üzenetére
Hát én már 2x beleugrottam ebbe a lehetőségbe sorozatok meg filmek meg egyebek és min 2x csalódtam mert hiába írnak DVD minőséget meg sem közelíti ( 540x..., 640x....) a dvd 720-ról szól a bitrátáról meg ne is beszéljünk 1000 alatt, részemről élvezhetetlenek. Ha már van egy FHD TV akkor nem gyenge minőségben, felbontásban akarom nézni. Inkább "kikölcsönzöm." Szvsz.!!!!

-
válasz
Silent77
üzenetére
Neked kell dönteni
Anno sokat filóztam rajta, hogy melyiket vegyem meg, sok véleményt elolvastam
Aztán az MX64/M18 mellett tettem le a voksomat és nem bántam meg
Szerintem mindegy melyiket veszed, mert a kollégák segíteni fognak, ha gondod akadna
Igazából azon múlik, mennyit szánsz rá 
-
erzol
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Szia!
Én interstate76 fórumtárs kedvcsináló írásai után rendeltem egy Beelink Mini MXIII -at Gearbestről.
9 nap alatt ideért egy ilyen háttérvilágítós billentyűzettel mindenféle sarc nélkül.
Még erősen ismerkedem vele, de ennyi pénzért nagyon jó kütyü.Kontroller téma engem is érdekelne.
Van itthon egy xbox360 és egy logitech kontrollerem.
Működhet valamelyik a box-al?
Ha nem muszáj nem vennék egy harmadik gamepadot...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már csak EU raktárból érdemes rendelni vagy értékhatár alatt jöhet máshonnan is.

vargalex
DoItYourself