Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
Szivesen kiprobalnek egy ilyen keszuleket melyik tipust ajanljatok ar/teljesitmeny tekinteteben az S905 procival szereltek kozul?
Vagy erdemesebb S912-t venni, akkor abbol mi a nyero?
Ha jol latom S905-re van libreelec is, azt erdemesebb azzal hasznalni mint androiddal?
S912-re jol latom, hogy nincsen?
Jopar oldalt visszaolvastam, de a fenti kerdesekre eddig meg nem talaltam egyertelmu valaszt.
Please help !harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz DoItYourself #4270 üzenetére
Esetleg egy konkret modellt tudnal ajanlani amit erdemes megvenni probakeppen?
Hja es javasolt libreelecet hasznalni android helyett?
Raspberry Pivel kapcsolatban van tapasztalatom az openeleccel mukodik jol.
Ahhoz hasonlitva mit mondanal ezekrol a Kodi boxokrol?
Probaltam Himedia Q10 Prot is 1-2 honappal ezelott de a sok hiba miatt nem tetszett.[ Szerkesztve ]
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Kedves Mindenki,
Nekem is meghoztatok a kedvem kiprobalni egy ilyen kis dobozkat, es a mai napon meg is erkezett Beelink Gt1 tipusu keszulekem.
Most allitgatom be, de belefutottam egy csunya nagy hibaba.
A keszulek kodi-t (a gyarilag telepitett frissult mar a play storeban talalhato legujabb verziora) hasznalva sotet jeleneteknel 1-2 masodperc utan meglejjebb veszi a fenyerot mintha valami elcseszett lassan reagalo dinamikus kontraszt lenne.
Pedig a tvmen ez ki van kapcsolva illetve az Asustor nasomon futo kodi ugyanazen a tvn nem csinal ilyesmit.
A jelenseg akar a menuben lepkedve is elofordul peldaul ha mondjuk egy uj videoforrast akarok hozzaadni akkor a videoforras tallozos kep megjelenik es mondjuk 1 masodperc utan feleolyan fenyerore sotetedik.
Filmnezes kozben is ez a helyzet tehat egy sotetben jatszodo jelenetet meg sotetebbre vesz amitol az abszolut elvezhetetlen lesz.
A keszulek menujeben (nem a kodiban) a kepernyo beallitasoknal talaltam egy HDR opciot ezt mar probaltam ki es bekapcsolni is, de nem segit.
Valami otlet mit tehetnek meg, nagyon hazavagja az amugy jo hasznalati elmenyt?
Az eszkozon a legfrissebb firmware van, probaltam ujrainditani is de nem segitett.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Kozben kiprobaltam es az SPMC-ben is ezt csinalja.
Ez valami HDR bug lenne csak en szivok vele vagy masnak is gondot okoz, vagy mar nem mert ismert a hiba megoldasa?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz Multibit #4761 üzenetére
Bar van mas jol mukodo mediaplayerem, de gondoltam kiprobalok egy ilyet meg androiddal is jo lesz egy masik szobaba lejatszonak android alatt is.
Nekem egybol felkinalta ezt a frissitest igy nem tudom megmondani a regebbi firmware milyen volt de ez igy nagyon gaz, ha neztel mar valamilyen filmet es ujbol ranyomsz es rakerdez , hogy az elejetol kezdened, vagy folytatod, ott is lesotetiti a kepet.
Lathatoan es ez igy elvezhetetlen.
Tudomasom szerint masnak is van itt ilyenje, please help!harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #4764 üzenetére
A problema az, hogy mar mindketto ki van kapcsolva es igy is csinalja a sotetedos musort.
Neked a legujabb firmware van rajta es abszolut nem csinalja???
Csinaljak 1 factory resetet vagy mit lehetne meg?
Esetleg ha ilyen jo kapcsolatban vagy a beelinkel rekerdezhetnel a problemara, ha kell csinalok videot a jelensegrol![ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #4768 üzenetére
nnna megoldodott a problema.
mint kiderult a lejatszo es a tv kozos koprodukcioban csinalta ezt a marhasagot, valahogy megbolondult a tv hdr beallitasi lehetosegtol. (masik tv nem csinalta ezt) de reset utan mar lehet a hdrt is allitani ,helyrejott az agyuk ... igy kozosen...
Eddig meg mas anomalia nincsen , bar azert azt el kell mondanom ,hogy a celeron processzoros asustor nasom sebessegben koroket ver ra. (persze az ara sem ennyi volt)harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #4781 üzenetére
nem mert asustor 5104t-m van amit nagyon szeretek , az egyetlen hibaja, hogy nem tud 4K videot lejatszani de e nelkul meg azert megvagyok valahogy .
amikor egy filmben valahova odaugrok a csuszkaval akkor kell 1 kis ido mire mgahoz ter a lejatszo nagy fileknel persze.
ez az asustornak nem okoz gondot, de gondolom nem is realis elvaras egy ilyen eszkoztol.
a haloszobaba nagyon jo lesz az rpi helyett egyelore annal jobbnak talalom, de alaposan teszteni majd csak vasarnap tudom.
jo gyors a wifije is, es a vezetekes halozati csotolojat sem erheti panasz.
anno kiprobaltam 1 q10 pro-t is de akkoriban voltak problemak a szoftverevel (lehet meg mindig vannak, de az is lehet , hogy mar nem) egyelore ez jobban tetszik.
nekem kb 30.000 ftba kerult a cucc a fizetendo 11.000 ft vamkoltsegnek koszonhetoen.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #4784 üzenetére
A 11.000 ft ugy jott ki, hogy ebbol ha jol emlekszem 6.500 ft volt a vamkoltseg (ez gyakorlatilag az afa) es 4.200 ft pedig a vamugyintezes dija es igy osszesen majdnem 11.000 ft amibol nem kertem vissza.
En a gearbesttol vettem es a +6 dollaros DHL-es szallitast kertem amivel hetfoi rendeles eseten pentekre itt volt. Lehet, hogy a postanal kevesebb az ugyintezesi dij nem tudom.
Egyebkent 2 cimborammal osszesen 3 db ilyen kutyut rendeltunk mindannyian DHL-el , ok is ennyit fizettek.
Antutu fanoknak meg annyit, hogy a teszteredmeny kb 40.000 pont.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #4793 üzenetére
A 3D bluray iso (framepacked) lejatszas megy valahogy a GT1-el?
Valami Kodi modositas plugin vagy kulso program ami alkalmas ra?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
3D iso lejatszasra valami otlet GT1-el?
Probaltam az SPMC-t de nem igazan sikerult.
Egybkent audio passthrought bekapcsolasa eseten alig eszrevehetoen de mintha akadozna a hang.
Ujra kiprobalom majd ujrainditas utan is...harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz junkpod #4817 üzenetére
Az akadozas nem jo kifejezes a jelensegre.
Veletlenszeru idokozonkent jelentkezik, neha sokaig nem, es nem is minden anyag alkalmas a tesztelesehez.
pl egy koncertfilm ahol folyamatosan szol a zene jo ra, es nem akadasrol van szo hanem alig eszrevehetoen mintha elcsuklana vagy megbicsaklana 1 kicsit.
altalanos felhasznalas eseten nagyon ritkan eszlelheto. (pl lehet eppen 1 csendes resznel tortenne)
Hozzateszem , hogy a csajom szerint nem vagyok normalis o ugyanis semmit nem vett eszre ebbol.ezen kivul kb 3 ora hasznalat alatt (1 komplett film vegignezese es tobb masik tesztelese kozben) 1x durvan megakadt a hang es ugyanakkor a kep is szetesett es mindenfele zold kockak jelentek meg.
visszatekerve ugyanott meg 1x nem produkalta.
Osszehasonlitasi alap az Intel processzoros asustor 5104t ott soha semmi ilyen nem volt tapasztalhato.mindent osszevetve reszemrol megtartom, az ember ennyiert ne akarjon forma 1et
kivancsi lennek , hogy 1 ennel kissebb teljesitmenyu S905-os cucc , hogy muzsikal ehhez kepest.De ha valaki valaszolna esetleg a 3d isos kerdesmre orulnek neki. (marmint, hogy van e mod android alatt beelink gt1en 3d iso lejatszasara)
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #4853 üzenetére
Nekem az uj szoftverrel osszesen csak egyszer volt ilyen zold villanasom, igaz en csinaltam egy hard resetet telepites utan...
-
Hyena
senior tag
Lehetseges , hogy jobb majd veszek egyet es kiprobalom az erdekesseg kedveert.
Amugy en egy chromecast helyett vettem a GT1-et a haloszobaba ahova mar at is koltoztettem, es hasznalnek rajta nehany androidos alkalmazastis nem hiszem , hogy sok bajom lesz vele mikor epp elalszom valami nasrol streamelt filmen
S905-os keszuleknek ezt gondoltam: Beelink MiniMXIII majd libreelecel , de ha van jobb otlet akkor kerlek tajekoztass (bar a beelink szimpatikus)harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz interstate76 #5138 üzenetére
En feltelepitettem a Plexet GT1re siman a play storebol.
Mukodik jol...harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz interstate76 #5166 üzenetére
kliens programot, a szerver a nasomon fut, de azt gondolom elegge elrontana a gyomrat a szerver program szegeny arm processzornak egy esetleges transkodolas eseten....
-
Hyena
senior tag
Beelink GT1 ugyben egy ujabb tapasztalat annak akit erint.
Ahogy mas is jelezte Kodival valo filmlejatszas eseten idonkent egy zold villanas tapasztalhato, neha gyakrabban neha egyaltalan nem.
Az eddig ajanlott megoldas az volt, hogy gyarilag telepitett kodi es kiegeszitoi uninstall masik kodi telepit ...
Mukodott is a dolog bar 1x igy is volt ilyen zold felvillanas.
Mivel a csajomnak kabel fobiaja van, igy a haloszobaban ahol ezt most wifin hasznaljuk a tv kabel sincs bevezetve igy pl az eszkozre fel van telepitve a digi online app es azon szoktunk tvt nezni neha elalvas elott.
Tegnap azt vettem eszre , hogy a digi online programot hasznalva is jelentkezik a zold felvillanas az este nagyon is sokszor tette ezt.
A gt1 ujrainditasa utan is csinalta.
Szoval szamomra most ugy tunik, hogy ez a problema nem a kodival fugg ossze (kerdes , hogy annak csereje mennyire jelenthet erre megoldast) hanem egyaltalan a videolejatszassal.
Teszi mindezt az aktualis lugujabb firmware-el gondoltam elmondom hatha valakit befolyasol a donteseben...harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz Dare2Live #5339 üzenetére
Egyebkent ez a zold bevillanas tema nagyon erdekes mert a napokban csinalta a digi online app-al, a ra kovetkezo 2 napon pedig egyszer sem pedig semmin sem valtoztattam.
A tul sotet kep jelenseg (illetve a sotet jeleneteknel valo hirtelen tovabb sotetedes) pedig valahogy attol van, hogy megbolonditja a tv kepjavito eljarasait (dinamikus kontraszt, helyi sotetites...) mert miutan pl a tvn az elenk beallitas profilt valasztottam megszunt a jelenseg. Erdekes mert az egyeni beallitas profilomban hiaba kapcsoltam ki minden ilyesmit a hiba megmaradt.
A haloszobai buta tvn pedig nem jelentkezik a problema gondolom mert az nem tud ilyet.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz interstate76 #5463 üzenetére
Azert nem kell tulozni sem.
Biztos vagyok benne , hogy az LE jobban muzsikal a megfelelo hardveren, de azert a GT1 is hasznalhato androiddal.
Igaz en nem elsodleges lejatszonak hasznalom, de azert megneztem mar rajta nehany filmet.
A zold villanas tema nagyon erdekes, mert neha tobbszor is csinalja, de elofordul , hogy komplett filmek vegignezese is lehetseges problema nelkul.
Az en valasztasomban szerepet jatszott, hogy hasznalok nehany androidos alkalmazast is az eszkozon (nem jatekokat) ezert kesz voltam kompromisszumot kotni.
Ha ilyen szigoruan vesszuk a dolgokat akkor mint hardcore gamer azert elmondom, hogy a GT1 jatszani meg sokkal sokkal kevesbe alkalmas mint mediat lejatszani.
Hiszen aki normalis minosegben jatszani akar az vagy vegyen egy gamer pc-t, vagy egy Playstationt, Xboxot, vagy legalabb egy nvidia shieldet amin normalisan futnak a jatekok.
Azt is elmondanam, hogy 2 cimborammal egyutt osszesen 3db GT1-et vasaroltunk es ok elsodleges mediaplayernek vettek Raspberry Pi 2 +openelec helyett es mindketten elegedetten hasznaljak, szerintuk ez jobb mint a Pi volt. Nekem mar vannak fentartasaim ezzel szemben, de nem vagyunk egyformak.
Ha a kollega hajlando megbekelni azzal, hogy android alatt NFS-t nem lehet hasznalni. (himedia q10 pro-n is problemas) es a medialejatszason kivul olyasmit is szeretne csinalni amire a LE nem alkalmas es ezert cserebe hajlando valamit valamiert alapon kompromisszumokra akkor lehet ez az o eszkoze.
Ha nem, az egy masik tortenet[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz interstate76 #5481 üzenetére
A tulzas azt allitani, hogy az eszkoz abszolut alkalmatlan medialejatszasra, es ezert aztan valaki aki informacioszerzes celjabol nezett be ide ne is erdeklodjon errol mert van annal jobb is...
Es persze mindig mindennel lesz jobb.
Jatekra te ajanlottad, szerintem semennyire sem alkalmas ra (vagy inkabb csak valami alapszinten) es ugyanazon a vonalon haladva mint ahogy megjegyezted. Jatekra van jobb igaz? Egyetelmuen igaz .En nem vonom ketsegbe, hogy a 7 eves lanyod jol eljatszik vele, de gondolom egy 7 evesnek mediplayerkent is megfelelne valami egyszeru cucc is .
En mar reg elmultam 7 eves igy a jatekokkal szemben tamasztott elvarasaim is magasabbak ahogy a te elvarasaid is a mediaplayerekkel szemben.Szerintem az a tema, hogy mivel jatszanak a gyerekek, ha egyaltalan, az messzire vezet igy inkabb azt hagyjuk.
Ha a szamitasbol kihagyjuk a mas platformokat (leven nem tul fair osszehasonlitani egy konzolt vagy egy gamer pc-t egy androidos boxal) akkor is azt tudnam mondani, hogy androidos jatekra sem ajanlanek rosszabb hardvert mint pl egy nvidia shield amiben van eleg craft akar komplexebb grafikaju jatekok futtatasahoz is.
-
Hyena
senior tag
válasz interstate76 #5486 üzenetére
Tudom, hogy mi hozhato ki belole hiszen nekem veled ellentetben van egy GT1-em es nem nyugozott le a jatekok teren tanusitott teljesitmenye, medialejatszonak szerintem jobban hasznalhato .
En mindosszesen arra probalok ravilagitani, hogy van olyan terulet ahol van letjogosultsaga ennek az egysegnek a felhasznalo igenyeitol fuggoen, igyhat celszeru megtudni , hogy a kerdezo mi mindenre akarja hasznalni ezt.
Lehet az S905+LE jobb medialejatszo de androidos programok nelkul. (igen tudom, hogy at lehet bootolni de az mar nem olyan kenyelmes)
Es lehet az S912 egy jobb mindenes eszkoz amin mennek az androidos programok es kozepes medialejatszo.
Es ne felejtsuk el a topik cime "Amlogic S905, S912 processzoros készülékek" nem pedig fent nevezett medialejatszok...
Tapasztalataim szerint sokan epp azert valasztjak pl a GT1-et mert ugy gondolkodnak, hogy az soha nem baj ha tobb a teljesitmeny meg esetleg szeretnenek mast is csinalni a boxal medialejatszason kivul, esetleg az is megfordul a fejukben , hogy bar jelenleg meg nincs ra LE de kesobb hatha lesz.
A masik meg az, hogy az atlagfelhasznalo azt sem tudja , hogy eszik e vagy isszak azt, hogy kadencia, arrol sem hallott meg, hogy letezik 23.976 fps mod, es boven megfelel neki az 1080p 60hz (valoszinuleg ezen sem gondolkodna sokat csak a tobb jobb elven ezt valasztana) egy ilyen felhasznalot pedig ugysem lehetne meggyozni arrol, hogy az s912 nem jo medialejatszo, es nem is kell, hiszen neki ez "kivalo valasztas"A shieldet pedig csak azert dobtam be, hogy ha maximalisak vagyunk legyunk maximalistak...(mar amennyire ez akarhol is maximum lenne, bar egy iiyen kodi boxnal erosebb)
-
Hyena
senior tag
válasz envagyok #5504 üzenetére
En nem allitom , hogy az s912 jobb medialejatszasra sot valoszinuleg LE alatt az S905 jobb.
Reszemrol a felteves pusztan annyi, hogy a felhasznalotol fugg mire szeretne hasznalni a szerint valasszon, es persze mondja el , hogy mit szeretne es arra kapjon valaszt.
Nekem is van nvidia shield amit nem hasznalok medialejatszasra es ha visszaolvasol nem is ajanlottam arra csak azt mondtam jatekra ez pl alkalmasabb mint az amlogicos keszulekek.
A lenyeg az , hogy ez nem egy medialejatszos topic nem mindenki medialejatszonak szeretne egy ilyen eszkozt.
En is probaltam/hasznalok tobbfele medialejatszot es elhiszem, hogy ez egy szuper medialejatszo de ez lenyegtelen annak akinek a medialejatszasi funkcio masodlagos.
Azert mondom ezt mert a hozzaszolasokat elolvasva kezd beszukulni a tema es az alabbi kepzeletbeli beszelgetes iranyaba tartunk:"Jonapot kivanok azt szeretnem kerdezni...
S905 + LE a legjobb medialejatszo!
De en arra lennek kivancsi, hogy...
Mar mondtuk S905 +LE ha medialejatszasra kell!
De had mondjam vegig...
Olvasd a topicot!"
Emelje fel a kezet aki magara ismer !
-
Hyena
senior tag
válasz interstate76 #5507 üzenetére
Nem egy malomban orlunk ugyhogy reszemrol OK
-
Hyena
senior tag
válasz Pelican #5513 üzenetére
Kedves Pelican,
Eleg furcsa ez az uzenet mivel ha visszaolvasod en tobbszor is leirtam, hogy ez egy kozepes videolejatszo nemjo jatekra es az S905 biztos jobb mediaplayer szoval aligha tunt ugy, hogy e mellett kampanyoltam volna tehat nagyon hideg.
En csak arra hivtam fel a figyelmet, hogy hallgattassek meg a kerdezo mert kulonben hamarosan le lehet zarni a topicot azzal , hogy megtorotent a nagy megvilagosodas miszerint az S905+Le a legjobb mediaplayer ha ez volt a kerdes ha nem.
Rengeteg marhasagot vasarolok akar kiprobalni is, egyel tobb vagy kevesebb nem szamit ,szoval nincs szuksegem effele onigazolasra
En a szabad velemenynyilvanitas mellett es a topicba betero szemelyek szamara nyujtott informativ valaszadas mellett "hadakozok" kulonben ilyenek leszunk mint az alabb lathato "tobbseg"[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz tunikriszta #5517 üzenetére
Komolyan vicces ez a dolog, mindenki jon ezzel , hogy "GT1-et" mert nekem az van...
Ujbol leirom ha eddig nem lett volna vilagos velemenyem szerint a GT1 egy rendkivul kozepes medialejatszo, annak kell ilyet ajanlani akinek ez valo es nem csak annak kivanja hasznalni.. Ha valaki a leheto legjobb medialejatszot keresi annak nem valo
Es mivel ezt mar tobbszor leirtam ezert en is megkerdezhetnem , hogy megy e az erto olvasas .
Egyebirant mar erlelodott bennem egy ilyen hozzaszolas a fentebb emlitettek miatt azaz elofordul , hogy kerdezo igenyeit nem felmerve jon a valasz S905+Le a legjobb mediaplayer es nade aztan kuss legyen am karacsonyig .
Mediaplayernek senkinek sem ajanlanam, ajanlottam ezt a keszuleket, rendelkezesemre allnak ennel jobbak is, de nem tervezem a velemenyem masokra eroszakolasat es azok nem a topicbeli proceszorral rendelkeznek ezert nem propagalom oket it .En a hozzaszolasomat epito jellegu kritikanak szantam nem all szandekomban kotekedni ha ez annak tunik akkor inkabb hagyjuk legyen ugy ahogy lennie kell.
-
Hyena
senior tag
válasz retesz147 #5410 üzenetére
Nem is olyan egyszeru ez a keres.
A minnel jobb medialejatszas megvalosithato akar raspberry pi altal is (ezt sajat tapasztalatbol mondom) es kodi ala van pl youtube addon de nem lesz meg az altalad kert "minden amit egy androidos tab-on el lehet vegezni lehetoseg.
Az S905 +LE szinten ugyanez a kategoria azaz lesz vele jo medialejatszasi lehetoseged, es pl youtube-od (nemtudom van e rtl mostos addon kodihoz...) es itt rebootolhatsz androidra ahol a fent emlitett amit egy tab-on el lehet intezni tema beteljesulhet illetve ehhez kapsz egy tavkapcsolot is ha netan a tvd nem lenne CEC kompatibilis.Erdemes meg megnezni milyen kodi addonok vannak mert azokat fogod tudni hasznalni a fenti ket eszkozon kodi alol (pl chrome browser addon is van) bar szamomra ketseges mennyire komfortos egy ilyen jellegu bongeszes pl...
A GT1 nem eppen tokeletes medialejatszo, de ha megtudsz bekelni a hianyossagokkal melyek jelenleg bugos firmware idonkent elfordulo zold villanasok ... akkor persze feltelepitheted az egyeb androidos programjaidat is ra es lehet remenykedni a kesobbiekben kiforrottabb firmwareben es/vagy az esetleges LE megjelenesnek.
-
Hyena
senior tag
válasz junkpod #5532 üzenetére
Heheh
Az emberek mar csak ilyenek, es ebben legalabb van kihivas
Unalmas lenne ha mindig mindenki ugyanazt csinalna.
Egyebkent az ilyen kerdesekre gyakran nincs is valasz, en is rakerdeztem a 3D ISO lejatszasra vagy 4x de pusztaba kialtott szo volt...
Mellesleg egy vita lehet epito jellegu is.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz Songoman #5726 üzenetére
Igen lehetseges, ez azert van mert a programok jelentos resze alapvetoen mobileszkozre van fejlesztve melyeken nincs vezetekes csatolo ezert azt a program nem is ismeri fel nem kezeli mint halozatot. (pl a Red Mozi app is ilyen)
Ki kell huzni.[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz meridaharcos #5741 üzenetére
A zold csik hiba tobbe kevesbe mindenkinek jelentkezik mindenfele most elerheto firmware-el.
Jol gondolom, hogy wifin probalod frissiteni a romot?
Tapasztalatom szerint akkor jelentkezik ez a problema.
Amennyiben igy van dugd vezetekes halozatra es jo lesz.
Ha ugy sem mukodik akkor pendriverol valo frissites marad melyrol az eszkoz hivatalos forumaban tajekozodhatsz.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Kontroller ar/teljesitmeny tekinteteben a nyko playpad pro nagyon jo valasztas, csak sajnos nalunk nem lehet kapni, viszont ha talalsz jol jarsz vele.
Jo lehet meg az xbox 360 controlerrel vezetekesen vagy a vezetek nelkuli adaptert a keszulekhez csatlakoztatva. De sokan hasznalnak playstation controllert (DS4 esetleg DS3) is bluetoothon
En ezeket probaltam, massal nincs tapasztalatom. (illetve annyi, hogy a xiaomi mi controller kurvara nem kompatibilits a legtobb jatekkal)harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Hardcore gamer szemmel a jatekokhoz a vilag minden teljesitmenye nem eleg
Ez persze nagyban fugg attol, hogy a gyerekeid hany evesek milyen jatekokkal akarnak majd jatszani, grafikailag hol tart az ingerkuszobuk...mert mas teljesitmeny szukseges az angry birdhez mint az asphalt 8hoz.
Jut eszembe az xbox one kontroller mukodik bluetoothon is (es adapterrel is) de valamiert a kompatibilitasaval kapcsolatosan nincsennek lenyugozve a forumokban. (az xbox 360 nem BT-s)
Igazabol azok a jatekok mukodnek tokeletesen egyutt a kontrolerrel ahol ez a jatek leirasaban fel van tuntetve , hogy full kontroller support vagy hasonlo.
Ezen kivul vannak jatekok ahol bar nem emlitik ezt de nehany aprosagtol eltekintve (pl nem tudod elinditani a jetekot mert az a funkcio nem mukodik) de ha mas eszkozzel pl taviranyito vagy valahogy beavatkozol ,a jatekban mar mukodnek a funkciok.
Egyes kontrollerekhez vannak mapper programok vagy kompatibilitas ellenorzok ,controller editorok, de vegeredmenyben minden jatekot ezzel egyutt sem lehet kifogastalanul mukodesre birni.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Ha valaki esetleg Air Mouse vasarlasat tervezi akkor merem ajanlani a Rii MX3 keszuleket mely szuperul mukodik egyutt a Beelink GT1 boxommal, de kiprobaltam szamitogepen , tv-n es a asustor nason is es mindegyikkel nagyszeruen tette a dolgat, es egesz olcso.
Szerintem nagyon jo kiegeszites a box nem tul szofisztikalt taviranyitoja helyett vagy mellett .harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
-
Hyena
senior tag
válasz Songoman #6143 üzenetére
Csak kivancsisagbol es ezeket tenyleg hasznalja valaki a gyakorlatban, vagy csak a vasarlas pillanataban erdekes ez?
Ul otthon a tv elott es beszel bele a tavkapcsoloba?
Valahogy nem birom magamat elkepzelni ebben a szituacioban[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
A telefon az telefon legyen barmilyen a formaja, funkcioja az , hogy bele kell beszelni.
A tablettel vagy oraval telefonalas (a fenykepezes is, de az amerikaiak es a japanok imadjak ezt) viszont mar elegge mulatsagos.
De valojaban nem maga a belebeszeles optikaja az ami furcsa ,a voice typing vezetes kozben navigacios celt megadva jol jon, de egyebkent nem szoktam "beszelgetni" a telefonommal.
A tvn valo skypolasrol meg az a velemenyem, hogy par eve mikor vettem egy 75 inces beepitett kameras gesztus vezerelheto samsung tvt (ami az uzletben meg jol hangzott , hogy de jo majd lehet rajta skype-olni meg majd pusztan kezmozdulatokkal lehet iranyitani) kb 5 perc utan ereztem magam hulyen a tv elott hadonaszva "km tavolsagban" a tv elott ulve a videokepen. Hamarosan lapatra is kerult...
Szerintem maga a szituacio nem termeszetes, de talan csak oreg vagyok en mar ehhez[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #6285 üzenetére
Megerositem sajnos nalam is maradt a zold villogas a gt1-en...
A sotet kepet nemtudom mert itt az eddig sem jelentkezett.[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #6424 üzenetére
3db GT1-bol 2re gond nelkul sikerult feltelepitenem az legujabb OTA updatet, de a 3.-ra eseteben "frissites mar-t" valasztva a vegtelensegig var az ujrainditasra es nem telepiti fel azt.
Kulfoldi forumot olvasva lattam, hogy masnak is van ilyen problemaja.
Probaltam a frissites kesobb modszert is de nem segit.
Ugy tunik az ota filet letolti csak az ujrainditas nem jon ossze.
Resetelni nem akarom (egy olyan ismeros hasznalja akinel ez a lehetoseg nem jatszik)
A hivatalos forumban nem talaltam meg az aktualis legujabb firmwaret csak az egyel ezelottit.
Veletlenul nincs neked vagy valakinek egy letoltesi linkjel?
Tennek egy probat az alabbi modszerrel usb-rol.Esetleg valami mas otlet amihez nem kell resetelni?
-
Hyena
senior tag
Beelink GT1-en (vagy mas eszkozon ) , hogy lehet egy Over Under 3D filmet 2D-ben lejatszani Kodi alatt (lehet SPMC is)?
Probaltam a film inditasakor 2D monoszkopikus beallitassal de ugy 2D-ben ugyan de egymas felett lathato a 2 kep.
Ha a Kodival ez a dolog nem lehetseges van e mas olyan Androidos program ami kepes halozatrol a fentiekre?
Please Help!harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Az alabbi kerdesemre valaki esetleg?
"Beelink GT1-en (vagy mas eszkozon ) , hogy lehet egy Over Under 3D filmet 2D-ben lejatszani Kodi alatt (lehet SPMC is)?
Probaltam a film inditasakor 2D monoszkopikus beallitassal de ugy 2D-ben ugyan de egymas felett lathato a 2 kep.
Ha a Kodival ez a dolog nem lehetseges van e mas olyan Androidos program ami kepes halozatrol a fentiekre?
Please Help!"harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #6756 üzenetére
Koszonom, hogy valaszoltal, de sajnos nem mukodik a dolog.
Beallitottam a mellozest a hozzaszolasodban vazoltak szerint, de ezt a ne alul a 3d modot valaszd reszt nem ertem mivel igy a 3d mod ful a fim lejatszasa kozben nem is el, de megis az alabbiak szerint jatsza le azt.Probaltam Beelink GT1-en Kodi 16.1-el , SPMC-vel, es Intel alapu hibrid NAS-on Kodi 16-al es mindegyiken ugyanez tortent.
Bocs a szupergagyi kepminosegert de ugylatszik nem ittam eleget es remegett a kezem meg a tablet amugyis szarul fenykepez... (2 kulonbozo tvn 2 kulonbozo lejatszoval)Hja es itt ahogy a kerdesben is irtam OU 3d MKV-rol van szo, nem isorol ha ez szamit.
Mit rontok el, egyeb otlet?[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz Beni2360 #6772 üzenetére
Idokozben rajottem , hogy lehet es mukodik a dolog OU mkv videokkall is.
Valoban be kell allitani a lejatszasnal a DroIDMester altal emlitett 3d videok lejatszasi modja mellozest, de ezen kivul meg ki kell kapcsolni az amcodec 3D gyorsitast (ez egy bug az amcodecben , hogy nem valt at 2D-re) es akkor a lejatszas inditasakor aktiv lesz a 3d ful es at lehet kapcsolni megnezes 2d-kent re ahogy az alabbi gagyi minosegu kepeken latszik. (erre mostmar tenyleg iszom valamit)
En a Beelinkre telepitett SPMCvel probaltam, de gondolom Kodi alatt is mukodik.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest