Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26018) Asbee válasza Kékes525 (#26016) üzenetére


Asbee
veterán

Minek válaszoltam volna, mikor ugyanazokra hivatkozol. Érdekes most már csak többről beszélsz, meg feltételes módban. Lehet ezt csűrni csavarni, de jelenleg, nincs az az elképesztő járványhelyzet, valami oknál fogva. Annak lenne nyoma és visszhangja a kormány baromságaitól és a teszt számoktól függetlenül. Neked meg ezt kéne végre elfogadni. Ezzel nem a járványt tagadom, nem azt mondom nincs bent a pakliban, hogy erősödik de pont ez a lényeg, nyitni is kell közben.
Nekem is rohadtul megvan a véleményem a kormány intézkedéseiről, és nem pozitív értelemben. De nem tartom őket hülyének. Biztos, hogy sokkal többet tudnak annál, mint amit mondanak. És szinte biztos, hogy nem vészes a helyzet ezért tehetik meg, hogy alig tesztelnek, és mondanak amit akarnak. Ahogy a kórházas ámokfutás is valószínűleg egy tervezett leépítés, amire ez most egy jó indok. Majd kiderül a járvány után, mekkora kapacitást állítanak vissza.
Ha itt sok-sokszoros fertőzött és halott lenne, annak híre nyoma lenne. Annyira nem hülyék, annak a tagadását is bevállalnák.

Tudsz olvasni? [link]

Jó lenne kicsit leszállni a magas lóról. Ez a mi ha nem én véleményem, és az igeinis úgyvan+ állandó kioktatásaid kezd már sok lenni kicsit. De aki az utcán is leszólítja számonkéri az embereket attól mit várunk... Eddig nem kívántam ebbe belemenni, de az ilyen megjegyzésekre akkor legyen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.