Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#111166) kwzatz válasza tom_tol (#111161) üzenetére


kwzatz
őstag

Végül is ja, mi néhány myocarditis-es, pericarditis-es férfi?

Ez nem neked szól, csak a jelenséget figyelem:
Bezzeg a Betadine... Ha megnézed, arra csak úgy záporoznak a hozzászólások, mert FB-on volt három komment, amiben ezt írta valaki - ki tudja ki, hol, miért, ilyenkor ez nem érdekes, ehhez elég a FB kommentről a kép -, ez ám a hír és annak a tudományos, szakmai szempontokból történő megközelítése! De még azért ezt is színezni kell kicsit, hogy erőteljesebb legyen, úgy habzsolja igazán a " tudós nép", ezért kicsit át kell még alakítani a gargalizálást (mert hogy az összes képen ezt írják a Forbes cikkjében) is ivásra! Aztán két hírrel később már az lesz, hogy ezt isszák víz helyett is!
Senkiben nem merül fel a kérdés, hogy "hány ember került emiatt kórházba?", "vannak erről hivatalos adatok, hogy valakik ezt csinálják és következményei lettek"? Az Ivermectinnél is torokra vette mindenki a kamuhírt múltkor, arról viszont senki nem kommentelgetett szorgalmasan, amikor sorra helyesbítették a cikkjeiket a "nagy hírmondók".
De hát igen... ez kell az embereknek. A tudat vagy legalább a hit, hogy valahol valakik még náluk is ostobábbak. Ez nyugtatja meg igazán őket, ettől lehet széles mosollyal, elégedetten álomba szenderülni.
Félelmetes.

t72killer: 17/100.000=1,7/10.000 vs a tanulmánybeli 1/1000, illetve férfiaknál kb. 1/500-1/600. Értem.

BalanceR: Megint statisztikázzunk BalanceR? Ha hiszel t72killernek, akkor itt is van néhány szám. Veled számításokba menni - ahol megint nekem kellene az adatokkal szórakozni - nem tudom, hogy mennyi értelme lenne, miután múltkor bizonyítottad, hogy olyan a dolog, mintha egy galambbal ülnék le sakkozni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.