Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#104701) lacafaca válasza Reggie0 (#104698) üzenetére


lacafaca
őstag

sm...szerencsére tovább bírtam eddig képezni magam ;] tudom nektek a kétkezi munkások mind selejtje, de ez be is árazza minden megnyilvánulásotok szintjét és értékét ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104702) Disk4mat


Disk4mat
csendes tag

Találtak két fertőzöttet, lezártak egy nyolcmilliós várost Kínában
A kínai védekezés... Drasztikus, de meg kell hagyni, rohadt hatékony...
Nálunk meg akkor kezdtek el bevezetni enyhe korlátozásokat, amikor már naponta ezrek fertőződtek meg.

[ Szerkesztve ]

(#104703) Cs1csó válasza Disk4mat (#104702) üzenetére


Cs1csó
félisten

Nálunk ez nem működhet, hiszen ha nem jutsz el a műkörmösödhöz akkor ÖSSZEDŐL A VILÁG!!!!

(#104704) lacafaca válasza Disk4mat (#104702) üzenetére


lacafaca
őstag

költözz kínába, ha annyira tetszik az ottani rendszer és probléma megoldva ;) (kérdezzed meg anyut meg aput milyen fasz is volt az)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104705) kolopele válasza Reggie0 (#104698) üzenetére


kolopele
nagyúr

Ügyeletes troll, sok van belőlük a Youtube - on is. Azt gondolják jobban értenek ahhoz is, amihez közük nem volt soha.

[ Szerkesztve ]

(#104706) Disk4mat válasza Cs1csó (#104703) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Nyilván nálunk nem működne, sőt kínán kívül kb sehol nem lehetne megcsinálni, viszont kínán kívül szintem minden más országban ( ahol a népesség a töredéke a kínaihoz képest) több volt a súlyos beteg, a halálos áldozat, és hosszabbak voltak a lezárások.
A gazdaság is megmaradt, és az áldozatok száma sem emelkedett a csillagos égig.

(#104707) perempe válasza Disk4mat (#104702) üzenetére


perempe
addikt

Azt mondták, hogy nem terjed emberről emberre; bárhová utazhattak ők, csak a saját országukban nem. A karmester, akitől valószínűleg elkaptam a MÁV Zenekar koncertjén - valószínűleg a zenekarral együtt, az is (német-)kínai.

Viktor tökét ők is fogják, mint az oroszok és Izrael.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#104708) Disk4mat válasza lacafaca (#104704) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Nem tervezek kínába költözni, még nem elég jó a kantonim, de köszi, hogy ilyen önzetlenül próbálod megoldani mások "problémáját". ( Még akkor is, ha ezt a problémát te találtad ki)
Szeretném viszonozni a kedvességet, és megoldani a te problémádat.
Parancsolj, használd bölcsen. ;)

[ Szerkesztve ]

(#104709) lacafaca válasza Disk4mat (#104708) üzenetére


lacafaca
őstag

látom otthon vagy eme intézmények címlistájában...csak neem? :Y :)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104710) Disk4mat válasza lacafaca (#104709) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Ezt a dolgot google keresőnek híjvák, megfelelően használva, értékes, valós, hiteles információka , hírekre is rá lehet vele találni, bár korábban említetted, hogy neked google nem mond semmit, mert hiteltelen információkat dob eléd, lehet, hogy megérne egy próbát. A feleséged Facebookja helyett itt is kereshetnél tartalmat a napi trollkodáshoz.

(#104711) t72killer válasza Disk4mat (#104702) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Végülis durvábban is reagálhattak volna.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#104712) Disk4mat válasza t72killer (#104711) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

:DDD
Tőlűk egyébként kitelik simán az ilyesmi is. :((

(#104713) t72killer válasza Disk4mat (#104712) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nincs elég nem-nuki felszerelésük sztem egy 8 milliós város vírusmentes leradírozására a Föld színéről.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#104714) Fire/SOUL/CD válasza lacafaca (#104709) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Ma voltunk(3 DB 202 cm-es debella állat), oszt' onnan ismerhettél, hogy, kérdeztem, hogy "millen a saláta"... Válasz: Millet akarsz... :DDD
UI: Meló kapcsán (oltott vagyok(szörnyű!!!))) mentem, mint a mérgezett egér...

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#104715) lacafaca válasza Disk4mat (#104710) üzenetére


lacafaca
őstag

nem kell ennyire fölkészülnöd belőlem (bár megértem, keresed az utadat és valakit, akire fölnézhetsz), de mondtam már többször, nincs buzulás :N

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104716) kolopele válasza Reggie0 (#104698) üzenetére


kolopele
nagyúr

Most ment a tévében az mRNS mint a rákgyógyítás lehetséges alternatívája a vírusok kezelése mellett, nagy eséllyel pont azok nem látták szerintem akiknek kellett volna (mondjuk nem valószínű hogy értették is volna így nem is lényeges).

(#104717) lacafaca válasza Fire/SOUL/CD (#104714) üzenetére


lacafaca
őstag

most megkavartál...hol is voltál és mit kérdeztem én? :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104718) kisgyerek85 válasza kolopele (#104681) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Amíg kísérleti fázisban van a vakcina (2023) , addig nem tehetik kötelezővé !

(#104719) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Játsszuk azt, hogy holnaptól az ilyen adok-kapok üzenetek törölve lesznek.
Aki nem ért a törlésből, azt segítem egy nap topiktiltással. Nagyon elmentetek személyeskedő irányba, ami a kezdetekben még lehet hogy jópofa volt, de most már betelt az a bizonyos pohár.

Szóval plz, semmi személyeskedés! :R

⭐ Stella

(#104720) nagylaci6417 válasza kolopele (#104695) üzenetére


nagylaci6417
aktív tag

vágysz a negyedik hullámra , :C ,Hogy képzelted azt hogy a gyerekeket minden évbe oltanák ?olyas valami ellen amit észre sem veszel rajta,ez a tudatosság?? vagy az tudasosság hogy a gyerekeidet nem viszed strandra mert elkapnak valami fertőzést??iskolába járnak??h-b-m.hála istennek az én apám nem ilyen volt.

(#104721) kolopele válasza nagylaci6417 (#104720) üzenetére


kolopele
nagyúr

Most írta a modi, hogy ne legyen több személyeskedés. Az oltások sok ember, gyerek életét mentették már meg eddig is. Amúgy meg érdekes, a gyerekeim nem szoktam rám panaszkodni, ahhoz túl jó életet biztosítok nekik. Az indiai variáns pedig még ezek után lesz itt nálunk, ami már a gyerekeket is veszélyeztetni fogja, rajtuk keresztül meg főként az oltatlan embereket, időseket, ill. az olyanokat, akiket valamiért nem lehet oltani. Egyébként meg nem jártak iskolába a vírus tetőzése idején, matek, angol, nyelvtan számomra nem probléma, a többi meg csak magolós. Az is lehet, magánba fogom járatni őket 7. - től, túl sok ma már az olyan gyerek, akik hátráltatják azokat, akik kitűnőek tudnak lenni a mai világban. Van amúgy gyereked, hogy bírálsz?

(#104722) nagylaci6417 válasza kolopele (#104721) üzenetére


nagylaci6417
aktív tag

van 2 is 3 és 5 éves,birál téged a fene ,úgy élsz ahogy akarsz. tőlem ücsöröghedsz a konyhád közepén vegyvédelmi ruhába életed végéig ,egy cseppet sem érdekel.Csak azt nem kellene reklámozni hogy ez a normális.

(#104723) kolopele válasza nagylaci6417 (#104722) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nekem meg ikreim vannak, 13 évesek lesznek novemberben. Nyilván te nem fogod beoltatni őket, mivel nem is lehet 12 éves kor alatt, de azért a kötelező gyerekoltásokat remélem beadatod? Kicsit túlzásokba estél megint, nem ül senki vegyvédelmi ruhában a konyhában, csak attól még, hogy te nem veszed komolyan mi is a helyzet mások még megtehetik, jobb mint utólag sírni. Mi már júniusban elmentünk úgymond nyaralni, de nem strandra, hanem a szabadban sétálni a hegyek között, állatkert, stb. Majd meglátjuk a továbbiakat. Szerencsére otthon is kiépítettem egy jó kis strandot, tudod te mennyivel jobb négyen úszkálni miközben sehol a tömeg plusz senki nem pisil a vízbe? :D

[ Szerkesztve ]

(#104724) Disk4mat válasza nagylaci6417 (#104722) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

A "normális" fogalma eléggé relatív.
Az ember (emberiség) elég sokmindent megszokásból , kényelemből tesz, nem azért, mert hatékony, vagy praktikus, de ezeket fogadja el normalitásnak , és ami ettől kicsit is eltér, az meg megy a "nem normális" kategóriába...
Pl szerintem az rohadtul nem volt normális a járvány előtt, hogy 3999-tól az ember oda repült fapadossal, ahová akart. A világ összement, a városok egyre inkább kiszélesednek az agglomerációval együtt. Konkrétan menyországot teremtve ezzel a vírusoknak, a járványok terjedésének. És amikor ez összeomlott , rengetegen estek kétségbe, hogy micsoda hülyeség a korlátozás, hogy lesz így insta képem Thaiföldről, vagy tunéziából... Pedig kb 20-30 éve még nem volt ekkora utazgatás, a legtöbb ember max évente egyszer ment külföldre , akkor is közeli országokba jellemzően...
Az iskolás példa is jól tükrözi, hogy a túltolt CPség, meg elfogadás orientált világ mit szül.
Korábban a problémás, a szülő hibájából lemaradott, agresszív gyerekeket külön csoportokban foglalkoztatták, hogy ne húzzák le a többieket.
Ma már ez borzalmas szegregáció, és az állam kártérítést fizet a felelőtlen, (akár munkanélküli, bűnöző, családi pótlékból élő) szülőknek, ha a neveletlen, renitens gyermekét esetleg elkülönítik egy felzárkoztató csoportba. A tanároknak nincs respektje, a gyereknek minden joga van, mindenhez, de kötelessége semmi.
Hol volt 20 éve tanárverés? Manapság meg iskolarendőr kell, hogy a renitens kölykök ne verjék szarrá a társaikat, vagy a tanárt.
Ugyan ez igaz a fiatal felnőttekre, joga az mindenkinek van mindenhez, kötelessége meg semmi. Erre még rásegít az internet, a közösségi oldalakon egy porfilkép mögül büntetlenül lehet kiabálni, ostobaságokat , hazugságokat aztán meg megy a sírás, hogy korlátozzák a véleménynyilvánítását, ha a factchecker letiltja a faknewst.
El kell fogadni, hogy a világ változik, egyre gyorsabban, és drasztikusabban.
Ma még sokak vekengenek a maszk miatt (amit a japánok, kínaiak évtizedek óta önszántukból hordanak járványszezonban, mert tapasztalati úton megértették, hogy hatékony) , de pár év múlva szerintem akár nálunk is természetes lesz, ősszel, tavasszal.
Ma még természetes, hogy ivóízzel húzzuk le a WC-t, azzal öntözünk, és akár naponta kétszer elfürdünk egy kádnyit, de pár évtized (vagy akár év múlva) ez is drasztikusan meg fog változni. Lesznek, akik megértik a változás szükségességét, és akkor is lesznek akik tüntetnek majd, hogy micsoda terror van a világban, hogy korlátozzák a vízfogyasztást.

[ Szerkesztve ]

(#104725) nagylaci6417 válasza kolopele (#104723) üzenetére


nagylaci6417
aktív tag

biztos nagyon jó uszkálni négyen a medencébe,de az nekünk unalmas lenne.nincs itt miről beszélni teljesen máshogy éljük az életünket máshogy gondolkodunk,biztos az a 20 év ami köztünk van.

(#104726) kolopele válasza Disk4mat (#104724) üzenetére


kolopele
nagyúr

Galambokkal sakkozunk továbbra is, számomra inkább ez a nem normális. Megtanultam a közel 54 évem alatt már, hogy hiába van valamiben igazad, akár még az élet is igazolhat, akkor is lesznek akik továbbra is az ellenkezőjét fogják hajtogatni, állítani. A józan gondolkodás mára teljesen kiveszőben van. Amit meg a gyerekekről, pedagógusokról írtál, nos...........most mondjam azt, hogy én sem írhattam volna le lényegre törőbben?

(#104727) Floyd80


Floyd80
addikt

Nem is értem, miért nem ő az USÁNKA elnöke jelenleg is.

A járvány korai napjaiban, amikor az új típusú koronavírus globális terjedésbe kezdett, és kezdett egyértelmű lenni, hogy a pandémia hamarosan az egész világra ki fog terjedni, krízismegbeszélést tartottak a Fehér Ház hírszerzési és válságkoordinációs központjában, a Situation Roomban. Az egyeztetésen természetesen jelen volt az elnök is, aki az egyik ponton a következő kérdéssel fordult a tanácsadóihoz:

„Nincs egy szigetünk, ami a miénk? Mi van Guantánamóval?”

A szeptember 11. utáni megtorlásokban a terroristagyanúsnak mondott személyek fogva tartásáról és a kínzásokról elhíresült kubai amerikai támaszpont úgy jött elő, mint ahova deportálni lehetne az amerikai fertőzötteket, hogy őket karanténba zárva akadályozzák meg a járvány további terjedését.

Telex: Trump Guantánamóba deportálta volna az amerikai covidosokat a Washington Post szerint

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#104728) kolopele válasza nagylaci6417 (#104725) üzenetére


kolopele
nagyúr

A magam részéről már jó ideje ki nem állhatom a tömeget, az emberek viselkedését, stb. Ez van, máshogy gondolkodom már az életről. Amikor én gyerek voltam még minden más volt, ma már arra is vigyáznod kell, hogy egy állami suliba milyen ruhát adsz a gyerekedre, nehogy véletlenül is kitűnjön nagyon az átlagból, jobb ha elébük megy az ember ha végeztek, te vagy a rossz gyerek ha jól viselkedsz, jól tanulsz, és nem szólsz be a tanárnak minden nap valamit.

[ Szerkesztve ]

(#104729) Reggie0 válasza kolopele (#104716) üzenetére


Reggie0
félisten

En nem nezek TV-t, nincs semmilyen elofizetesem/antennam se.

[ Szerkesztve ]

(#104730) LuckyL válasza Reggie0 (#104729) üzenetére


LuckyL
őstag

akkor hogy nézed a magyar válogatott meccseket?

cryptot minden termékemért elfogadom

(#104731) scamdemic válasza LuckyL (#104730) üzenetére


scamdemic
újonc

(#104732) Reggie0 válasza LuckyL (#104730) üzenetére


Reggie0
félisten

En sosem talaltam elvezeti erteket abban, hogy azt nezzem ahogy nehany fafeju, fatoku, falabu kerget egy labdat. Talan, ha nagyon unatkoznek, mondjuk bortonben ulnek, nezem, bar olvasni ott is lehet.

(#104733) daneel_hu válasza kolopele (#104728) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Amikor én gyerek voltam még minden más volt, ma már arra is vigyáznod kell, hogy egy állami suliba milyen ruhát adsz a gyerekedre, nehogy véletlenül is kitűnjön nagyon az átlagból..."

Ez a 70-es, 80-as években is pont ugyanígy volt.
A irigység akkor is gőzerővel dübörgött.

Ma is pont ugyanígy van, csak most már nem a gyereked ruháját nézi a szomszéd hanem a kocsidat. ;] :DDD Ha kell akkor erőn felül, brutális hitellel de megveszi ami neked is van... :D

[ Szerkesztve ]

(#104734) Qtya123 válasza daneel_hu (#104733) üzenetére


Qtya123
őstag

Én is így gondolom. Nem igazán van már az jelen az iskolában (legalábbis amennyire én jelenleg belelátok), hogy "dugdosni kell" a gyereket a márkás cuccai, meg a telefonja miatt, nehogy kitűnjön.

A nagy átlag is márkás cuccokban van jelen az iskolában, meg ugyanúgy ott a kézben a drága telefon. Maximum annyi a különbség, hogy az egyiknek KP-ra és nem terheli meg a szüleit anyagilag, a másiknak meg összeszorított foggal hitelre.

[ Szerkesztve ]

(#104736) radi8tor válasza LED333 (#104735) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Politika olyan mint az élsport. Nem igazán találsz egészséges politikust.

⭐ Stella

(#104737) lacafaca válasza LED333 (#104735) üzenetére


lacafaca
őstag

sajnálatos, de nem is hallottam róla. nem érdekel a politika, így még az itteni képviselőket sem tudom kik...csak nem egy antivaxxer volt? vagy oltották és mégis...hmm..utána járok a dolognak, mert kíváncsi lettem :)

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104738) kolopele válasza LED333 (#104735) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nyilván ez sem hatja meg az antivaxereket :N

(#104739) Reggie0 válasza LED333 (#104735) üzenetére


Reggie0
félisten

Hat inkabb, mint egy rendes ember.

(#104740) lacafaca válasza kolopele (#104738) üzenetére


lacafaca
őstag

jól látod...amúgy, rokon belsős informátor egy újabb szöget vert az oltás koporsójába ;)

#104739 azigen :R csak azt nem tudom eldönteni, hogy rasszista, vagy "a politikus nem ember" vonal mentén szülted ezt, de bravó ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104741) mufi


mufi
senior tag

Sziasztok,

szerintetek ha saccolni kellene akkor mikor fogják Ausztriában "elfogadni" a Sputnik védőoltást?

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#104742) LED333 válasza lacafaca (#104737) üzenetére


LED333
csendes tag

Nekem sincs több infóm, te vagy a helyi ....
Gondoltam a piaci infóláncban (kofafészbúk) te többet tudsz róla.
A képek , esetleírás alapján nem egy 89 éves erősen túsúlyos, végsőstádiumos rákos alkoholista embert vitt el a "napfénnyel, zöldségekkel, mézes teával lenyomható" vírusocska, illetve több mint valószínű, hogy alaposabb ellátást is kapott az úr az átlag polgárnál (politikai befolyás, pénz) mégsem sikerült legyőznie. Feltehetőleg genetikai háttér áll a dologban, amiről egészen eddig nem tudott.

[ Szerkesztve ]

(#104743) lacafaca válasza LED333 (#104742) üzenetére


lacafaca
őstag

mondjuk az a kép lehet ballagási amit a sajtó közölt, mert nagyon nem úgy nézett ki mostanság, a csimpánzcsöcs játszott nála...megsúgom, azóta már infóim is lettek egyenesen a dorottyából: nem a vírussal küzdött hónapok óta ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104744) lacos001 válasza lacafaca (#104743) üzenetére


lacos001
senior tag

Azzal "küzdött" és kész a médija megírta. Nem tudom mit kell kekeckedni állandóan....
Aki bólogat jófiú, aki nem az....leírták. Tök mindegy melyik oldalon állsz. Önálló véleményed ne legyen/nem lehet, bármi is az. :DDD
Ez egy napjainkban így néz ki soha véget nem érő móka...
Bohóckodik a világ...

[ Szerkesztve ]

(#104746) kolopele válasza lacos001 (#104744) üzenetére


kolopele
nagyúr

Önálló véleménye bárkinek lehet, a közmunkásnak is aki 6 elemit végzett netalán, és majd este a kocsmában kifejti a véleményét. Nincs is ezzel semmi probléma, kivéve ha szentül meg van győződve arról, hogy ő tudja jól, és nem az aki évtizedek óta ezzel foglalkozik.

(#104747) lacafaca válasza lacos001 (#104744) üzenetére


lacafaca
őstag

jaja...és még azt is leírják, hogy hónapokig...de senkinek nem tűnik föl ez és leírja a 100. szennylap is, változatlanul...érted, hónapokig...a csúnya rossz kovid, ami kinyiffant máskor meg pár nap alatt (nem egyszer olvashattuk ezt is)...pázmeg :N

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104748) LED333 válasza lacafaca (#104743) üzenetére


LED333
csendes tag

Másfél - két éves lehet a kép kb. a betippelt "csimpánzcsöcs" -(Te vagy az Norbi?) meg már 25-29-es BMI-esetében is megvan, szóval messze van a brutális túlsúlytól.
Betegségről konkrétum van esetleg?
Illetve tudnál érvet, indokot, vagy bármilyen hivatalos közleményt linkelni, ami kizárja, hogy valaki hosszasan küzdjön? Illetve a "hónapokig" dolgot nem tudom, honnan vetted, de eddig 10 oldalt néztem meg, mindenhol a "a koronavírussal vívott hosszas küzdelem után június 21-én éjjel örökre eltávozott" szerepel.

[ Szerkesztve ]

(#104749) lacafaca válasza LED333 (#104748) üzenetére


lacafaca
őstag

lehet hát...leírták, kovid. ;)
nem talált, de mélységesen egyetértek minden szavával, kár, hogy közben meg ő is csak prédikálja a vizet :((

elnézést a sajtó ekézéséért, belekevertem őket a hozzátartozói és pártbeli posztok közé...lehet megsütött a délelötti nap :DDD

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#104750) lacos001 válasza #20749568 (#104745) üzenetére


lacos001
senior tag

Tudok jobbat!

[kép] [kép]

Ferienhausba, ahol a kutyával nem találkozok (kulcs a számzáras dobozba), kell a teszt.
Diszkóba oké, hogy teszt, de semmi egyéb...
Viszont a kismókus terelve az iskolában a többivel együtt, mint a karánban tartott állatok, maszkban, még kint is (ha kimennek...időtől függetlenül..), libasorba, egymástól elkülönitve, hetente 2szer tesztelve.
Eltörölték a kinti maszkkötelezettséget...az önkényeskedő tanár betartatja...
Ha már eltörölték, jött az újabb infó...hogy... [kép]

Felfestettek egy sárga vonalat a sulitól 5 méterre, azon belülre csak negativ PCR teszt felmutatásával teheti be akárki a lábát...Remélem ez csak egy itteni eset, nem hozzák ezt be az egész országban, ha mégis....Mit mégis? Bólogatás...

Miféle világ ez?....
Vége a sulinak elkocsikázunk a svédekhez, leszerveztem mindent kb 95%ban :D Kár, hogy csak pár nap lesz...és anyóssal, de legalább beszél svédül.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.