Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Matic
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Ringman
nagyúr
kupában 3-4-3-at fogunk játszani, candreva-vecino-barella-young sorral, érdekes lesz.
sensi és eriksen a padon.tibi nagy sajnálatára a mester is csak csereként állhat be.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
hhenry
őstag
Bruno Fernandes->Manchester United
-
BenHans
addikt
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
Florenzi menni Valencia, fél évre kölcsönbe opciók nélkül.
Legalább egy szimpi csapatba...
Igazából rossz érzés, de jól is elsülhet, mert kell neki a meccs, hogy formába hozza magát és akkor újra meghatározó játékosunk lehet.
Fonseca kijelentette, hogy senkinek sincs bérelt helye a kezdőben, és ez jogos, lásd alább:
WITH: 1245 min played 26 Goals scored (1.88 p90) 21 Goals conceded (1.45 p90) 1.66 pts per match
WITHOUT: 1365 min 27 Goals scored (1.78 per 90 min) 11 Goals conceded (0.72 per 90 min) 1.85 pts per matchTovábbra is tartom, hogy őt szélső támadóként kell játszatni.
In bocca al lupo! ♥[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
Finisben az MU és az Atlético, Ajax-csatárt akar a Barca
..amelyhez jöhet plusz 5+5 millió euró, ha a futballista megfelelő számú meccsen szerepel és a United bejut a Bajnokok Ligájába. Illetve még 15 millió, ha az angolok megnyerik a BL-t
ez utóbbit azért..eléggé felszabadultan tudták gondolom beleilleszteni ctrlc ctrlv-vel a szerődésbe, csak hogy meglegyen a minimális karaktermennyiség, nyilván senki nem gondolja komolyan[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
istenem, de egy ízetlen, szagtalan, karakter nélküli akármi ez a milan csapat...
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #130174 üzenetére
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #130174 üzenetére
mikor volt az a pillanat?
-
vond
MODERÁTOR
-
bagyulajuve
addikt
válasz Peterhappy #130173 üzenetére
nyilván a magyar az első, csak hát "épp" tetszhalál állapotban van, bár egy pillanatra kinyitotta a szemét
nekem németeknél Hassler és Voller volt a két kedvenc
Resistencia eterna
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #130167 üzenetére
Én '98-ig a németeknek szurkoltam, Jürgen miatt (oda voltam Klinsmann-ért).
A '98-as VB-n melléjük zárkózott fel Argentina (Batigol miatt), majd miután kihullottak a hollandusok ellen, DB10 miatt a tulipánosoknak tovább.
Nekik egészen az isteni Dennis visszavonulásáig szurkoltam, de időközben a Barca (elsősorban Xavi, és Bergkamp mellett a másik kedvenc játékosom, Puyol) miatt a spanyoloknak is. Ma már csak utóbbiaknak, ha nem a magyar válogatottról van szó. -
hhenry
őstag
Bale elvileg a Tottenhambe tart
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #130170 üzenetére
hát most már tényleg mindent megmozgatnak a kínaiak, hogy elaltassák végre az zebramezes öregasszonyt
lassan ideje lenne tényleg, h történjen valami -
bagyulajuve
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #130168 üzenetére
nem mondok semmit, mert épp elég sokszor estem már pofára életembe, amikor előre örültem, meg vigadtam..
de, nem tűnik szarnak... viszont izgalmasnak mindenképp -
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #130164 üzenetére
Érdekes módon akkor még én is a németeknek drukkoltam. Még az isteni Diegonak!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
Sry a nagy képért!
+ nem minden nap hívnak meg újjáéleszteni az eltemetett pécsi focit[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Enzolord #130161 üzenetére
[link]
[link]
de a lényeg: amikor a ácsi milánban a három tulipános sztár játszott, nem lehetett még itthon olasz meccseket nézni, látni.. ergo rohadtul nem ismerhettük őket. nem volt olyan focikánaán mint most, hogy lassan már a francia harmadosztályt is adja valamelyik sportadó (nincs más épp címszóval..) az ac milanból még csak-csak láttunk valamit, BEK-mérkőzéseken, van Basten volt főleg az őrületesen nagy név , ált.suliban sokat hallottam emlékszem, de hát 10évesen még nem voltam sehol fejben.. nem voltak kedvenceim sem. max ha vb volt, ott szurkoltunk
és mire felnőttem, a tulipánosok már eltűntek, viszont érkezett R9. ő volt az isten. meg lesz is, mindig. ..és így csak az Inter -
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #130145 üzenetére
A liga sebességét jellemeztem ezzel. Eszembe nem jutott Milánó szebbik, kék felét ócsárolni..
Amúgy, Tibi, amikor a nagy holland hármas a Milánban tolta, Te akkor is Interes voltál?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cartevo
őstag
válasz LyonnaisFan1 #130015 üzenetére
Év eleji forma.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #130158 üzenetére
baszhatjuk, ha sérült november eleje óta
hír sincs róla, hogy mikor tud majd játszaniEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
most nézem, hogy sűrű ez a hét: holnap a nyugati egyesült sonkát (west ham united) kell lenyomni, szombaton meg a déli amputált tonnát (southampton) ...szerencsére idegenben lesz a papíron könnyebb meccs: ha ezt a kettőt behúzzuk, jöhet a megérdemelt 2hét bl-/pl-pihenő
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hhenry #130153 üzenetére
nna, tesssék..
van, aki meg már egyenesen a milánói scala-ban primadonnáskodik, éppen csak megérkezett
venember83 nem úgy kell nézni, hogy mennyit bukott az inter, hanem hogy mennyit tudott még kivenni belőle, legalább... jelen esetben 18misit. plusz jutcsi, ahogy Ringman is írta
jó az úgy, ő már rég elúszott történet -
hhenry
őstag
Eriksen Hivatalos lett!
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #130149 üzenetére
29.5-ért jött, 18-ért ment elvileg (és 20%-ot kapunk a jövőbeli eladási értékéből). vsz az értékcsökkenést beleszámítva a könyvekben nem lett mínuszos tétel.
hogy mennyit fizetett a santos, benfica és a flamengo a kölcsönökért és a fizuból mennyit álltunk, azt passzolom.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz Enzolord #130144 üzenetére
Ole pedig ugyanezt mondja, hogy Alexis mennyire megcáfolja mindenkinek a negatív elvárásait nyártól, miután visszatér a Unitedhez.
Tibcsi: A Serie A-ban nem szaroznak. Csoda, hogy Ibra nem volt azonnal kezdő a Milanhoz való visszatérése után.
Látom, hogy Gabigolt végleg megszerezte a Flamengo. Mennyit is bukott vele az Inter? Sok tízmilliót. Szépen mellényúltak.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #130145 üzenetére
Nem mondod, hogy kezdett?!
Nem elejétől a végéig, de azért néztem az Inter meccset.[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tibiajax
nagyúr
-
Enzolord
addikt
A sebességével oda befér. És így marad ereje beadni rendesen a labdát!
Mi pedig egy olyan taktikát követünk, amit én meg nem láttam. Rövid a pad, nosza, engedjünk el még embereket. Alexist még ez a gyökér Woodward meg akarja tartani jövőre, nem engedi el kölcsönbe. Hát ekkora egy pisztoléroszt. Elmehetne a Gázerékkel a sunyiba.Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #130139 üzenetére
elnézést kérek tudatlanságom miatt.
jobbulást neki!
azt nem mondom h hiányzik már, mert nem lenne őszinte -
drachoHUN
senior tag
válasz dudu5130 #130136 üzenetére
Allegri sem tudott mit kezdeni a kerettel, ezért cserélték le. Nincs kp. Sajnos Pjanic is kevésnek tűnik. De azzal a kerettel alapvető problémák vannak, ahol egy igazi gyökér kapja meg a kapitányi karszalagot Chiellini hiányában. Ráadásul elkopnak az olaszok. Nincsenek saját nevelések. Szépen folyamatosan, romlik a keret.
Forza JUVE!!!
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #130133 üzenetére
Felépítettek egy egész jó keretet Allegrinek, most meg Sarri aki totál más felfogásban látja a focit, nem tud mit kezdeni velük.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #130133 üzenetére
évek óta nyomják a "bullshit"-et, mondjuk a mai Sarri nyilatkozat viszi a prímet
Resistencia eterna
-
BenHans
addikt
válasz Napfénysüti #130125 üzenetére
Én is így gondolom, vagyis szerintem sem menti fel a kapusunkat.
Remélem Savorani beleveri a fejébe, hogy legközelebb térddel is menjen, ne legyen puha.A Strakosha - Dzeko eset szimplán vicces, ahányszor visszanézem.
Ott a kapus megtorpan, tehát nem is lendületből jön, bőven kifut az ötösről, és fel sem nyújtja a kezét, mintha arra számított volna, hogy onnan magához ölelheti. Neki azt kellene megtanulni, hogy ott lendületből kell érkezni és akár csak egy nyújtott kézzel elöklözni.Nem véletlen húzzák össze magukat a csatárok ilyenkor. Nagy medvepuszit meg monoklit lehet ott összeszedni, és ez a jobbik eset...
A meccs képe vigasztal azért, meg Inzaghi arckifejezései meccs közben...
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #130132 üzenetére
Engem jobban ingerel Matuidi játéka mellett/helyett az ilyesmi a kedves bianconero sportigazgatótól:
"Emre Can egy fontos játékos, boldogok leszünk, ha marad, azonban ha találunk olyan megoldást, ami minden érintett számára megfelelő, megtehetjük ezt a lépést. Számos kérője van Európából, látva, hogy a kontinens egyik legjobb középpályása, ez teljesen természetes.
...
Ahogyan azt korábban is mondtam, a Juventus nagyon bő kerettel rendelkezik, tele minőséggel, így természetes, hogy más klubok a játékosainkat akarják."
Kontinens legjobbjai között, s így sem kerül BL-keretbe és pályára, hisz a Juve kerete és kp-sora annyira ultrabrutál. Hát persze. -
bagyulajuve
addikt
válasz Peterhappy #130130 üzenetére
igaz igaz
(#130131) venember83 igen, egy igazi game changer, viccen kívül mondjuk én visszasírom, Matuidi helyett lehetne inkább ő itt
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #130129 üzenetére
Pa-do-in OUT. Ennyi.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #130129 üzenetére
Ott lepett le Pirlo es Vidal, erre utaltam.
Pirlo nagy kedvencem volt, Vidalt meg akkortajt szivesen lattam volna Barca mezben. Nesze nekem, most meg itt van.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz Peterhappy #130128 üzenetére
2016-ban még nem volt CR, és már akkor látványos visszaesés történt e stat szerint, nem fognám rá
Resistencia eterna
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #130127 üzenetére
Nem sok Juve meccset láttam mostanság, de ha jól sejtem, ebben azért az is vaskosan benne van, hogy a szabadrúgásokat CR végzi el. (plusz próbál befejezni majdnem minden támadást)
És nem is feltétlen az ő szabadrúgás góljaira gondolok, hanem az így elmaradt pontrúgást követő asszisztokra.Azért Pirlo (és Vidal) távozása igencsak látványos. Nagyon komoly páros volt az övék (főleg egy csúcsformában lévő Pogbával). Pechük volt, hogy így sem jött nekik össze soha egy BL-győzelem.
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #130070 üzenetére
Az elqrt középpálya kapcsán:
2011/2012 = 26 gol e 26 assist; Vidal, Pirlo, Marchisio, Giaccherini, Padoin, Pazienza
2012/2013 = 39 gol e 46 assist; Vidal, Pirlo, Marchisio, Pogba, Giaccherini, Padoin
2013/2014 = 40 gol e 37 assist; Vidal, Pirlo, Marchisio, Pogba, Asamoah, Padoin
2014/2015 = 33 gol e 40 assist; Vidal, Pirlo, Marchisio, Pogba, Pereyra, Sturaro, Padoin
2015/2016 = 21 gol e 22 assist; Pogba, Marchisio, Khedira, Asamoah, Pereyra, Hernanes, Lemina
2016/2017 = 17 gol e 25 assist; Pjanic, Khedira, Marchisio, Sturaro, Lemina, Rincon
2017/2018 = 20 gol e 20 assist; Matuidi, Pjanic, Khedira, Marchisio, Sturaro, Bentancur
2018/2019 = 15 gol e 13 assist; Matuidi, Pjanic, Khedira, Bentancur, Emre Can
2019/2020* = 7 gol e 11 assist; Matuidi, Pjanic, Khedira, Bentancur, Emre Can, Rabiot, RamseyA visszafejlődés megkérdőjelezhetetlen.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #130117 üzenetére
na majd 11 ifjú, 12. játékosnak meg ott lesz az anfield közönsége ...annyira azért nem aggódom: ha meg bukta lenne, akkor se izgat különösebben az fa-kupa... a pl 1000szer többet ér... 2hét pihenő után szerintem motiváltabb lesz a csapat, mintha végig kellene gürizniük ezt az időszakot is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz BenHans #130123 üzenetére
Pont ma néztem ezt a gólt.
Bevallom őszintén itt szerintem a kapus hibázott, nem volt elég határozott. Ilyenkor ha úgy van fel kell húzi a térdét és úgy felugrani. Aztán akkor a támadó kétszer is meggondolja hogy oda merjen-e állni.
A másik amit nem értettem hogy miért öklöz? Ezt ujjal simán kiteszi szögletre.
Szóval én amondó vagyok hogy bár ott a támadó játékos mellette és van kontakt de ennél az esetnél mégis a kapust jelölném meg a gól okozójának.Més que un club!
-
BenHans
addikt
Így is ki lehetett volna ujjal paskolni, de ez azért érdekes, a kis téglalapon belül...
A felugrás előtt tolja testtel az alapvonal felé, majd belekarol, utána pedig tolja a kapuba.
Süti, mi a véleményed?
Itt egy extended highlights.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
sh4d0w
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #130117 üzenetére
neked csak így, Jürgen?..
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #130095 üzenetére
Klopp rögtön a meccs után lenyilatkozta, hogy nem lesznek felnőtt kerattagok a megismételt mérkőzésen, U18 meg U23-as játékosokkal fognak felállni, még ő sem lesz, Neil Critchley lesz azon a mérkőzésen az oldalvonal mellett.
Jürgen már korábban is hangoztatta, hogy mennyire rossz az ütemterv, és most a 2 hetes téli szünetből nem enged, mindenki el fog menni 2 hét szünetre. Először a regnálása óta nem lesz téli edzőtábor, hanem az egész keret hazamegy pihenni
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #130113 üzenetére
a tegnap déli INTERmezzó-nézés közben azon gondolkodtam, vajon tényleg az van-e amit mondanak, hogy az olasz meccs-sebesség, erőnlét alatta van a többi top bajnokságoknak..
szóval amikor támadnak kukakuék a kapu felé - főleg ha valamelyik csoda középpályás hozza fel a labdát - és simán elpasszolját a labdát, meg hibáznak, az ennek tudható be, vagy egyszerűen csak ennyire gyengék?
lehet én vagyok laikus és kissé náív, de - én pl ugye aki abszolut messi stílusát hiszem, képviselem és játszom a pályán is, miszerint rávinni a középső védőre amennyire és amilyen nagy sebességgel (R9onaldo) csak lehet majd leütni bokából, kapni vissza és már gól is, de legalább egy kapura lövés- a rengeteg elbaszott helyzet annyira jellemző volt arra a csapatra, akiről te azt gondolod, meg fogja előzni a juvét, hogy már szinte fizikai fájdalommal járt, na meg a közönség óóó-zásával...
nagyon gáz volt. a meccs elején még egész jól megy egy kontra, később, a második félidőben meg aztán főleg nulla. elkezdik felhozogatni a labdát, majd eladják a faszba. mindezt rettenetesen alacsony sebességgel
lehet aztán persze, hogy a nullánál mindenképpen több pl. magyar bajnokikat kellene néznem ahhoz, hogy értékeljem igenis pozitív irányba a kék-fekete meccseken a támadásokat, de nem tudom.. -
mephi666
nagyúr
...hehe, mondjuk nem épp foci, de nem akarok 1 videó miatt másik topikba menni durva, hogy nadal bal karja mennyivel nagyobb a jobbnál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #130111 üzenetére
jó, úgy értettem, hogy csak nehogy végül a lazio legyen a befutó, juve meg csak második, inter 3rd..
-
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #130108 üzenetére
ja, a kis zsivány lációval vigyázni kell, még a végén ő lesz majd a nevető harmadik..
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #130107 üzenetére
egy fos Nápoly verte meg a még fosabb Juve-t, nagyon X-re állt a meccs, de aztán jött Matuidi zseniális beadása, amiből jött a nápolyi gól
ettől nem is lehet hanyatt esni, az egyik legimpotensebb játék volt az idényben, talán 2 ha helyzete volt a Juve-nak, az egyiket CR be is lőtte, a másikat Higu kihagyta, bár ez sem volt ordító helyzet
ha hozza a Lazio az elmaradt meccset akkor 3 ponton belül az első 3
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #130106 üzenetére
jó, nem is szurkoltam annyira de hát látod.. megtették, amit meg kellett. látnoki képességeim ismét beigazolódtak, hála a jó égnek.. néha kell egy kicsit kikapni is a juvénak, nem lehet mindig csak nyerni
mindazonáltal meg kell mondjam, ez a tegnap esti juventus, hát.. nem tűnt valami nagy eresztésnek. nem nézek ugye soha zebra-meccset -nem bírom őket sajnos-, de nem estem hanyatt
a serieA tabella jelenlegi állása, mondom, nagyon szépen tükrözi a jelenlegi erőviszonyokat. tényleg -
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #130102 üzenetére
helikopter... mint colin mcrae
-
bagyulajuve
addikt
válasz Peterhappy #130100 üzenetére
egyike a legnagyobbaknak
és nem mellesleg nagyszerű ember is volt
sajnálatos nagyonResistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest