Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
rooney egy kockás ingben elmehetne favágónak az a durva, hogy ebbe a unitedbe simán beférne még játékosként is... aktívan védekezik, szabadot meg szépen odarakta... jobb játékos ő a másodosztálynál...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz sh4d0w #131489 üzenetére
psg, sziti biztos nagyon megsínylené, a cselzi viszont már teljesen piaci alapon működik, persze nekik is ott lóg a fejük felett Damoklész kardja, hiszern a tulaj bármikor dönthet úgy, hogy kiveszi azt a pár milliárdot, amit 15 év alatt belepumpált a klubba.
Ha a PL pénzcsap elzárására gondoltál az biztos krízishez vezetne, bár nem tudom elképzelni hogy minek kell történnie ahhoz, hogy ez elkezdjen hanyatlani, amikor egyre nézettebb, már az USA-ban is évről évre több embert vonz be. Szerintem inkább fog a többi bajnokság is felzárkózni, a spanyol is egyre kiegyenlítettebb, olaszoknak az adókedvezmény nagyon jót tehet, és a francia bajnokságnak kimondottan jót tenne, akik tocsognak a tehetségekben, de jelenleg a psg-n kívül mindenkit exportra szánnak. Brexit ennek jót tehet, mert a gazdag PL klubok (vélhetően, ha csak nem lesz kiskapu) nem fogják tudni kilóra megvenni a franciában játszó tehetségeket, így Kantét, Pogbát, Mahrezt etc..
-
vond
MODERÁTOR
Rooney 13 év után a MU ellen. Érdekes és érzelmes meccsre számítok.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
sh4d0w
félisten
válasz venember83 #131487 üzenetére
Valójában a DFB egy fenntartható üzleti modellt követel meg és az egyszemélyes tulajdonlás pont ezt rúgja fel. Ekletáns példa a PL, hova vezet, ha egy pénzmágnás számolatlanul önti a pénzt egy klubba: elszabaduló játékosárak, fizetések. Nagyon kíváncsi leszek, mi történik, ha elzáródnak a pénzcsapok.
https://www.coreinfinity.tech
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #131482 üzenetére
Itt mondjuk annyi a csavar a dologban, hogy Hopp nélkül nagyon nem lennének sehol. De az átlagember elég egyszerű, köpködni, utálni sokkal könnyebb, mint elismerni és tisztelni.
-
sh4d0w
félisten
A liberális diktatúra pont olyan, mint más diktatúrák: azt mondhatod, ami a hatalomnak tetszik.
https://www.coreinfinity.tech
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #131479 üzenetére
Sokan a bufekbol kovettek teven a meccset, azert nem lehettek jelen a lelaton
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
alázógyík
addikt
+1
-
DeathAdder
veterán
Most nézem csak, hogy mi történt részleteiben a Hoffenheim meccsen, és mélyen felbosszantott.
Már nem kell négerezés, meg buzizás sem ahhoz, hogy félbeszakítsanak egy mérkőzést?Elég néhány bunkó szurkoló kifeszített transzparense, amin gúnyolják Hoppot, és már le is fújják és csőstül mennek a Bayern játékosok, meg a nagy kutyák a szurkolókhoz, hogy ne csinálják már, mert nem győznek "szégyenkezni" miattuk? Aztán meg a játékosok negyed óráig nem hajlandók focizni, csak egymásnak passzolgatnak, amit a pálya szélén levő összes stábtag bő nyállal felállva tapsol..
Ennyire tüntetően törekedni a steril lelátóra már tényleg nagyon erős. Az egész atmoszférát egy polkorrekt steril helyszínné igyekeznek tenni, és ez megint elsősorban német közvetítéssel fogja szépen lassan átvenni az összes többi bajnokság, ahogy a háború utáni komplett német nemzet indentitásnélküliségét, asszimilálódási és globalizálódási hajlamát, a totalitárius liberalizmust, a toleranciakampányt, a gender fasizmust is kezdi átvenni a legtöbb európai ország.
Alap, hogy régen a futball egy proli mulatság volt, a munkás tömegek szórakozása, amit később a középosztály elirigyelt, kitúrták őket, és mára már egyértelműen kezd egyre inkább színház lenni, ami nem is szurkolás már, hanem az élményfogyasztás egyik fajtája, ahol tételesen le van írva mit és mikor kell énekelni, ami után tetszésükhöz mérten vagy megtapsolják vagy kifütyülik az előadást, majd elballagnak bögrét vásárolni, meg egyéb fröccsöntött vackokat a fanshopokban.
Ahogy Churchill mondta: a futball háború és a labdarúgás, a szurkolás egy olyan fontos funkciót is betölt, hogy nyilvánosan el lehet égetni azokat a sérelmi energiákat, amik korábban vérengzéshez, háborúkhoz, és népirtásokhoz vezettek.
Ezeknek a gesztusoknak és indulatoknak az egyik legjobb helye a futball (volt), ahol felgyűlhettek, kirobbanhattak, és eléghettek. Na meg a humor, viccek, ami kiválók voltak a feszültségek levezetésére, de azt már véglegesen, teljesen kinyírta a pc. Mi marad hát? a lövöldözős játékok?Bár nekem erről az egész polkorrekt dologról az a véleményem, hogy ez a rengeteg lefojtásokból fakadó rengeteg frusztráció, valahol egyszer nagyon csúnyán ki fog sülni, mert egyszerűen bele van kódolva az emberi anyagba, hogy a természetüktől fogva nem így kell működniük.
-
Ringman
nagyúr
felcsút és a valós nézőszám: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
Az olasz bajnokik most egy hónapig zártkapusak lesznek
A new Government decree has ruled that all sporting events in Italy will only be played behind closed doors until April 3 due to the Coronavirus outbreak.
https://www.football-italia.net/150823/official-behind-closed-doors-until-april-3
Még lehet ,hogy lesz módosítás.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
villamos
őstag
Nyolcvanhárom percig vártuk a csodát, de a ZTE -nek csak sikerült begyötörni...
tehát ZTE - FEH: 1-0
Nem mert mostmár 2:0[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
vond
MODERÁTOR
Jesszum, ez a Léderer hogy néz ki.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ZavaBalazs #131471 üzenetére
Idol.német kupameccs...... és nem néztem, elfelejtkeztem róla, a fene egye meg
-
RoyBatty
aktív tag
válasz Peterhappy #131468 üzenetére
Infarktusa volt, azóta visszavett a tempóból.
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #131471 üzenetére
Annyian utálják ezt az embert, hogy kezdem már megkedvelni
Amúgy hol van ez Iago Aspas csúcsszögletétől
-
ZavaBalazs
őstag
Tibinek szeretettel egy csodálatos Müller-moment a tegnapi kupameccsről. a megnézéshez fogyasztásra ajánlok egy bajor weizendoppelbockot.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #131467 üzenetére
Gundit?
Vannak azért bőven jó kommentátorok, akik abszolút megütik az elitet külföldi szempontból is (és külföldön is vannak nagyon nagy kutyaütők), ilyenek pl. Méhes, Szarka, Baumstark. Nálam ők az abszolút kedvencek. Egy kevésbé érdekes meccset is megnézek, ha ők kommentálják, utóbbi kettőnél majdnem biztos vagyok, hogy be van téve a külföldi szaktwitter és abból is tudósítanak a közvetítések alatt, iszonyú naprakészek, és felkészültek, de nem adagolják túl, és nem éreznek késztetést hogy állandóan beszéljenek, így átjön valami a meccshangulatból is
Farkas tudása melletti fetisizmusa sokszor zavaró már (klasszikón instant ejakuláció ), de még mindig 100x jobb egy lelkes kommentátor, mint a melankolikus, pl. Lédereret ezért simán eltűröm Azért az sok volt, már amit hallottam belőle legutóbb hogy, pl. "méghogy Marcelo nem védekezik kérem szépen", épp megnéztem volt 8 szerelése addig az egész szezonban
Hajdú meg még mindig abban a legjobb, hogy reflexből kicsit humorosan, de nem erőltetetten lereagáljon egy-egy játékhelyzetet, kvázi szórakoztat, de szakmailag nagyon nincs képben sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #131468 üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy volt valami gondja régebben, de utána is jó volt még. Csak az utóbbi években gyengült. Mondhatjuk úgy is, hogy "emnétyesedett". De még így is bőven Ő a legjobb abból a felhozatalból.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Mintha azt hallottam volna, Hajdúbének volt valami súlyosabb betegsége (vagy agyvérzése?) vagy valami ilyesmi. És azóta árnyéka önmagának, de lehet hogy (remélem) rosszul tudom.
Én nagyon szerettem régen, nagyon felkészült, alapos riporter volt, de manapság már csak önmaga paródiája legtöbbször. És a baj, hogy talán még így is átlagon felüli a magyar mezőnyben...
#131462) DeathAdder: Mekkora paraszt Nagyon nem bírom a pasast, de ezen rendesen felnyerítettem.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Pedig ezeknél még Gundi is jobb.
Hajdú B., Gundi, Farkas, Méhes csapatot küldeném.
Méhes Gábor messze köröket ver itthon bárkire jelenleg szvsz.
-
Redneck
nagyúr
válasz DeathAdder #131465 üzenetére
Hajdú B néha valóban nincs képben, de én szeretem a dumáját és a hangját is, így elnézem neki. Az biztos hogy pár meccse legendás lesz, és öreg emberként nosztalgiával fogunk visszagondolni rá.
A spanyol ligához kifejezetten értő, de számomra idegesítő El Clasícot közvetítő Spílerestől cserébe a falra másztam....
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #131457 üzenetére
Hajdúbé mostanában már csak elmegy. Amúgy egyik szarabb, mint a másik, de én leginkább a Varga Ákost nem bírom hallgatni. Abban a fasziban nulla érzelem, meg egyediség, meg bevállalósság van.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #131462 üzenetére
"a szöcske" kedvenc videóm tőle... kb 10-15 éve melyik adónál volt? sport klub? csomószor azért kapcsoltam oda, hátha megy valami f*s meccs, amit ő kommentál ...jobban szórakoztam, mint bármelyik standup comedy-n
ui: azért dicsérni is tudott (...viszont a 100milliót érő játékosokat is szétfikázná simán 1-1 bakinál)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #131460 üzenetére
Úgy kiröhögné Morata kihagyott ziccereit mint szegény Palermot annó a Bocában
-
Ringman
nagyúr
Neten nézve sajnos nem!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
horti gábor kellene oda ...ócska meccsek hangulatát is jól fel tudta mindig dobni
-
bagyulajuve
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Hajdú B az egyik legjobb.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
DeathAdder
veterán
Izgalmas EB elé nézünk az M4-en: Hajdú B, Knézi Jenő, Varga Ákos, Ujvári Máté, Lukács Viktor.
Tiszta szerencse, hogy M4-en le lehet venni a kommentátor hangsávot
-
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #131451 üzenetére
azért nagy köcsögök az ottani tévések is.. minek kell ilyen csajokat berakni? oké hogy kiemelten dekoratívak, de mi helye van egy szakmai interjú alatt? nagymellű szép arcú szőke picsa, persze, biztos nagyon ott van szakmai tudásban is....sok okos, mélykérdés tett fel vajon?
tiszta gázszerk. jaajj, a nézettségi mutató...már megint elfelejtettem. én barom
-
Peterhappy
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #131452 üzenetére
...tudjuk be nála foglalkozási ártalomnak, hogy szereti a nagy, kerek labdákat
-
mephi666
nagyúr
maguire nagyon nézi azt a mikrofont
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Napfénysüti #131446 üzenetére
Kipukkant a lufi.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #131446 üzenetére
idén 2hónapot csúszott a szenvedős időszak: hiányzik henderson középről és támadásban+védekezésben folyamatos kihagyások voltak tegnap is... hónapok alatt kaptak be 7 gólt, amennyit most 1.5 hét alatt sikerült begyűjteni... (kiesőjelöltek és a nem túl izmos chelsea ellen) mondjuk tegnap az 1. beírható adrian potyájának, viszont utána szépített nagyokat: kaphattunk volna simán többet is, viszont a másik oldalon lőni kellett volna minimum 2-3-at... egyszerűen elveszítette mindenki pihenés alatt a gólvágó cipőjét
ezt a fakupát amúgy nem sajnálom, ha ezzel a kiszállással minden energia a pl+bl győzelemre irányul
ui: ha legjobb játékost kellene választanom mindkét oldalon, chelsea oldalon egyértelműen kepa lenne... 'poolnál meg minamino-t mondanám... többiek közel sem azt hozták, amit elvár tőlük az ember, rajta pedig nagyon látszik, hogy meg akarja hálálni a lehetőséget és dolgozik becsülettel
-
addikt
Wednesday's Coppa Italia semi-final second leg between Juventus and AC Milan in Turin has been postponed due to the coronavirus outbreak
Kérdéses a bajnokság is. Felmerült egy 30 napos pihi...a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
mephi666
nagyúr
senki nem nézi a chelsea - 'pool meccset? ...ez a kepa úgy néz ki ezen a meccsen akarja feljavítani a botrány statisztikáját... minimanó meg szerintem nagyon megtalálta a helyét: szépen letámad, adja a jobbnál-jobb labdákat, veszélyeztet... lőhetne már egy gólt, nagyon megérdemelné ez a williams gyerek meg ha így folytatja, stabil pont lehet hosszú távon is a védelemben
a 2. félidőben minimum 2-3 gólra számítok, jó kis pörgős meccs ez
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #131443 üzenetére
ja:
"három-négy kör sör meg hp,
majd nem érdekel, hogy sd/hd""Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #131440 üzenetére
hja.. biztos valami jó kis felskálázó piát tud.. jöhet a tipp!
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #131440 üzenetére
az mindegy, a mennyiségen múlik minden: az sd felskálázódik "jó"-ra... a hd meg le, ugyanerre
-
mephi666
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #131436 üzenetére
..egyes kábelcégek esetében azonban elképzelhető, hogy a kép csak SD minőségű lesz
kuka, így viszont instant kuka -
DeathAdder
veterán
Arena4 néven új sportcsatorna indul Magyarországon
Az ARENA4 sportjogai (egyelőre)
angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship)
skót első osztályú labdarúgó-bajnokság (Scottish Premier League)
Liverpool TV
Barca TV
Juventus TV
NHL
francia kézilabda-bajnokság
NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság
IndyCar
Nitro Games
MotoGP
Bellator
Professional Fighting League
KO TV
WWE pankrációVetérigazgató: Borsány-Gyenes András
Főszerkesztő: Juni György -
törölt tag
válasz máyköl #131429 üzenetére
Oriasi szegenysegi bizonyitvany lenne ha erre lenne szukseg egy Barca ellen... szamomra ez meg mindig nehez megemeszteni hogy ezzel a csavoval igy bantak ahogy... amellett hogy nyilvan az egojat sem lehetett egyszeru kezelni. Innen kellett volna visszavonulnia es rendesen felkeszulni a potlasara. Sajnos ez a csapat meg mindig Cr hianyat nyogi... ez nyilvan el fog jonni a Barcanal is.
-
IreN!CuS
őstag
válasz DeathAdder #131430 üzenetére
Ő nem éles nha - nem kell mindenkinek okosnak lennie
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
alázógyík
addikt
válasz DeathAdder #131430 üzenetére
Neeee.
-
sh4d0w
félisten
-
máyköl
veterán
válasz hhenry #131421 üzenetére
Elolvastam most az összes spanyol lapot (de eleg ha az AS -t meg a Marca -t megnezed, hidd el egy ilyen hirt megirnanak cimlapon), visszahallgattam Vinicius nyilatkozatat is, de sehol ilyet nem hangzott el.
De gondoltam hogy valami hasonlo oldalt kuldesz. Kell nekik a kattintas.
Kovesd a pena -t, amit ott irnak az hiteles teljesen.Egyebkent itt a teljes Vini nyilatkozat a meccs utanrol:
„Ez volt a legjobb estém a Real Madrid játékosaként. Mindig keményen dolgozom, és tudtam, hogy el fog jönni egy ilyen pillanat. Kroos passzolt nekem, mindig ezt csináljuk edzéseken is, ma összejött, és betaláltam. A lövésem kapura ment.”
„Dolgozunk tovább, ahogy mindig. Zidane a legjobbat várja el tőlünk, remekül játszottunk ma, és nyertünk. A csapattársaim gratuláltak a gólomhoz. Most folytatnunk kell a munkát magunkért és a szurkolóinkért. Saját magunkért kell játszanunk. A címerre mutattam az ünnepléskor, mivel a világ legjobb csapatában játszom, és boldoggá akarom tenni a szurkolóinkat.”
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz Peterhappy #131427 üzenetére
Alamizsna, miután jövőre a bajnokon kívül E-ligában már senki sem indulhat tőlünk, csak a Puskásba kapaszkodhatunk már rég.
[ Szerkesztve ]
-
scorpy02
aktív tag
vótakmá'?
"Február 25-től a Spíler2 csatorna is elérhető a MyTV Plus és Max csomagokban."
"Az új csatorna mellett Magyarországon a Telenor az elsők között kezdi terjeszteni országos lefedettséggel a Spíler Extra applikációt. Az alkalmazásban a Spíler 1 TV és Spíler 2 TV csatorna La Liga, Premier League, FA-Kupa és számos UEFA Bajnokok Ligája mérkőzései érhetők el a SEHA Liga mellett. Ez nem csak az élő csatornán elérhető meccseket jelenti; a párhuzamosan zajló mérkőzések esetén akár további 3 találkozó élőben vagy csúsztatott élőben is nézhető televízión, mobilon, tableten vagy laptopon HD-ben. Ezenfelül kizárólag a Spíler Extra-ra történő előfizetéssel követhető a La Liga TV teljes adása eredeti nyelven."
Új csatornán is láthatóak lesznek angol focimeccsek
"A csakfoci.hu úgy értesült, hogy az új csatorna egyik legjelentősebb tartalma az angol másodosztályú (Championship) bajnokság lesz, de tervben lehet, hogy további focival kapcsolatos jogokat is megszerezhetnek."
-
máyköl
veterán
válasz LendvaiFeri1 #131415 üzenetére
Nem lehet, biztos.
Kicsit nézzünk utána jobban mielőtt elújságolunk valamit. -
addikt
válasz Balesz1899 #131413 üzenetére
Igen, sajnos elég érdekes tud fogalmazni.
Tegnap este is volt olyan szó-kifejezés aminek nekiugrott egymás után négyszer, mert próbált választékosabb lenni, vagy nem is tudom.
Mintha mondanád a haverodnak : Az autóm, a gépjárművem keveset, a kocsim keveset fogyaszt.
Distancia.Viszont anyanyelvi szinten beszéli a spanyolt és rengeteg érdekes infót is közöl a meccsek alatt. Olyat amilyet máshol nem hallasz.
És utánanéz rengeteg mindennek.Ezzel már benne is van a top 3-ban a magyar kommentátorok között.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Balesz1899
aktív tag
válasz bagyulajuve #131408 üzenetére
Akár Barca, akár Real-drukker, én falnak megyek a hangjától és a közvetítési stílusától.
-
máyköl
veterán
válasz LendvaiFeri1 #131406 üzenetére
Van forrasa valakinek ehhez a Ronaldo lement az oltozobe sztorihoz? Teljesen kizartnak tartom.
-
bagyulajuve
addikt
válasz LendvaiFeri1 #131406 üzenetére
néha megzavarodik szegényke, mármint Farkas Norbi
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Redneck
nagyúr
Nem volt valami jó a tegnapi El Clásico, legalábbis nekem nem jött át. A Real, szerintem megérdemelten nyert. A második félidőben látszott hogy akarnak, a Barca enervált, súlytalan volt. A kommentátor az agyamra ment a Spíleren, de sajnos nem találtam streamet.
Az Everton - MU meccset még nem hevertem ki. Fernandes szépet durrantott, a többit inkább hagyjuk...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Tibiajax #131379 üzenetére
??
Ő pont Barca párti. Messi lövésénél azt mondta, hogy "megvolt az első helyzetÜNK"
A második félidő zseniális volt. Végre nem bunker volt, hanem mentek a letámadások már az ellen térfelén. Vini nálam már nem jött volna ki a második félidőre, de a végére összeszedte magát. Toni mesteri, kezdhetett volna a City ellen is.
Mariano, mit kell még csinálnia, könyörgöm? Több ziccere volt, mint Bezemának 180 perc alatt.
Elvileg CR lement az öltözőbe a félidőben, azért az nem gyenge...
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #131402 üzenetére
Nem, a topligák átlagos játékosainak átlagos teljesítményét veszi alapul.
A modellnek megvannak a maga korlátai, könnyű belátni, hogy mivel átlagos valószínűséggel számol, ezért Messi valószínűleg túl fogja teljesíteni. Arra viszont tökéletes, hogy a kapura lövések száma helyett azok minőségét is össze tudjuk vetni az egyes csapatoknál.
Nagy mintán ráadásul (50-100 meccs) jól hozzásimul a valós gólszerzési függvényhez is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DeathAdder #131400 üzenetére
Még akkor lenne faxább a rendszer, ha azt is nézni, hogy ki kerül oda, vagy azt is nézi?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest