Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magyar foci alkalmatlan nemzetközi szereplésre.
-
Redneck
nagyúr
ÁÁÁ baszki félig a kardomba dőlök. Örülök hogy nem kaptunk ki, de mégis csalódott vagyok. Kár azért a tizenegyesért, és ezért a 96. percben esett gólért.
Le a kalappal a fiúk előtt, azért ez szép eredmény így is!
-
Közhelyek: a helyzeteket be kell rúgni (legfőképpen a 11-est), a Fradi továbbra sem tud védekezni.
-
Richard!
addikt
-
villamos
őstag
És ismét... 2:2

Ezmár vicc...
Nembaj 1 pont a kosárba... -
bagyulajuve
addikt
szerintem a Fradi megnyerné a laligát
MB1 >>>> spanyol nb1na jó, nem
-
villamos
őstag
Csak összejött...
4perc... -
Redneck
nagyúr
Én úgy éreztem a doktor károgta be mellettem hogy nem lövi be. Komolyan beszarok.
-
villamos
őstag
Tudtam, hogy ki fogja hagyni, így lenne ötösöm a lottón...
-
salesman
őstag
Ilyen nincs b+!
-
Redneck
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Köszönöm, ránézek!

salesman:
Neked is!
Remélem nem lesz igazam és elhozzuk a három pontot.
Sajnos a Moszkva még 0-0-ra áll. Bízom bennük hogy most végre megtalálják önmagukat. -
Z'Z"
őstag
B+Lovrencsics
-
Tibiajax
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
1-1.
Nem tud valaki streamet? Valaki kitörte a coaxot a TV-ből... -
villamos
őstag
Balfaszok...

Koax csatlakozót kábelről le, közepe megblankol, lukba bedug árnyékolás a szélére, és hogy ottmaradjanak gyufaszállal kiékel...
-
Z'Z"
őstag
És góóóóól
-
villamos
őstag
1:0 Vezetünk!
-
villamos
őstag
Ződfehérbe vannak a spanyolok? Nemá! Hogyvanez he?!

-
Redneck
nagyúr
válasz
salesman
üzenetére
Tudom de azért realista vagyok. Hiába jutottak ki a csoportból a spanyolok, égni azért nem akarnak, mi meg nem vagyunk akkora spílerek. Jobb a csapat mint 1-2 hónapja, kicsit összeértek a fiúk, de azért a helyükön kell kezelni őket.
A Ludogorec veszélyes lesz kint, ott még az X-ért is jobban kell majd hajtani.Nem realitás a továbbjutás, de nem is lehetetlen. Hajrá Fradi!
Sajnos megint dolgozok, átírták.
-
salesman
őstag
Urak, ki mit tippel a ma esti derbyre?
-
törölt tag
válasz
Viszlát
üzenetére
Mert 3 olyan támadó volt a csapatban, akiket padoztatni kár lenne, viszont eredeti posztjaikat tekintve középcsatár mindegyik és egyedül Rashford tud közülük szélsőként is jól játszani. Martial-tól meg nem volt jobb az utóbbi időben.
És ha a gólhozzájárulás/meccs arányt nézzük, akkor idén sem jobb tőle...
Nekem értelmes középpályások hiányoznak ebből a csapatból, nem ő.(#128161) Enzolord:
A csapat már továbbjutott, rajta kívül csak 18 évesek lesznek a keretben: [link]
-
válasz
mephi666
üzenetére
Ennyit számít ha egy edző tudja használni buildupban, attól még lehet szar marad first touchban, ami miatt annyira nem kedvelték a mu-nál.
Nyilván a lassabb liga is jót tesz neki, de láttuk az Evertonban is hogy bőven helyt tudott állni.
bagyulajuve - egyesek szerint így biztos olaszosabban hangzik

-
Enzolord
addikt
És csapás csapás hátán.
A CsK a ma esti meccsen Jessi Lingard. Csodálatos.
-
Enzolord
addikt
Egy erős első tízes befejezés csak benne van ebbe a csapatba. Kíváncsi vagyok, mi lesz Pogbánattal is. Már leírtam párszor, 5-6 átigazolási szezon kell nekik. Mi a fasznak, ha tudják, hogy hova kell ember? Ha tudják, hogy mi a baj? Nevetséges. Pockot le kell igazolni, vagy Allegrit, és odatenni magunkat, hogy ne legyünk évről évre nevetség tárgya, feneketlen szar pénznyelő
-
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
mondjuk lehetne "István"-t használni...
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
igen igen..de egy legelső meccsre egy harapós csehetől meglepetés döntetlen, belefér..
de h dortmundban vezetnek, két góllal, aztán meg kieresztenek és nem hogy visszajönni, még nyerni is engedik a németeket... na ez volt gáz
de azon az estén én már amúgy is csak röhögtem kínomban, ajax is ugye amit csinált londonban közben
vicc este volt -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
az a baj csak, h utolsó fordulóban mi a barcával, a bvb meg a csehekkel játszik.. és mivel a cseheknek már tökmindegy, nyilván a németek nyerni fognak, így el is megy a bl az internek
..mert nyilván megverni nem fogjuk a barcátés hát ez, azért igazságtalan. az inter jobb csapat a bvb-nél
más kérdés persze, h azt az idegenbeli dortmundi meccset nyerni kellett volna. nem elveszíteni. ott bszták el -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Kedden elgondolkoztam, hogy mikor is játszik a csapat, kedd, vagy szerda? Aztán rájöttem, hogy idén nekünk, és lehet, jövőre is, csütörtökig nem kell izgulni... 😂😂😂😂
-
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Is-is
Ami mostanra már bizonyossá vált azóta, hogy az nem számít hogy közben az ellenfél is megszerezte a labdát. Meg az is, hogy visszanézik egészen a másik kapuig. Így az egyenletből az maradt meg, amit sejteni is lehetett, hogy az ottani kezezés még nem számít a támadás részeként.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Én értettem mit írtál akkor, csak nem akartam adni alád a lovat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont:
Nincs kedvem visszanézni, de úgy emlékszem hogy ott inkább a vétlen kezezést támadás közben mindig le kell fújni/mikortól számít támadásnak dolgon volt hangsúly, nem azon, hogy a VAR meddig mehet vissza. -
válasz
Ringman
üzenetére
Nem láttam, de gondolom kezd átmenni bohózatba, hogy ha nem áll meg a játék, akkor akár perceket is kielemeznek. Ez így nagyon nem jó. Lassan az lesz, ha úgy érzed, hogy esetleg faultoltál, de nem fújta le a bíró, jobb kirúgni a labdát, hogy legyen játékmegszakítás, különben nem rúghatsz érvényes gólt...
-
Ringman
félisten
akár a félidei kezdőrúgásig is vissza lehet nézni a meccset var-helyzetben???
-
bagyulajuve
addikt
biztos nem volt ez les? persze nem bánom, mert győzzön a Napoli, de nagyon gyanús ez nekem
-
kacsyx
aktív tag
Reus még gyorsan legurított egy kőműves actimelt.
-
paatrick
őstag
Most az M4 sporton a műsorvezető nőnek a bal szemét kékre, a jobbat meg lilára sikerült sminkelni. Más is így látja?

Amúgy elég kettős érzéseim vannak ezzel a Barca Dortmunddal. Barca eléggé döcög, az edzőt is temetgetik, ha nem nyernek ma akkor lehet tényleg elküldik.
-
Richard!
addikt

-
Ringman
félisten
van egy gyanúm, hogy az inter ma kicsekkol a bl-ből (meg az el-ből is)
-
kacsyx
aktív tag
Mikor a harmadikhoz görgettem, meglepődtem hogy nem tették Lewa elé, aztán rögtön be is villant, hogy ha Lewa a második, akkor melyik fogalmatlant sorolhatták az első helyre. Már tiszta a kép: egy "csatárt" nem a góljai minősítenek, hanem a mezeladások.
-
válasz
paatrick
üzenetére
Nekem is ez szúr szemet már régóta, amikor szarban vannak és tényleg kellene akkor felsül.
Talán utoljára még a Dortmundban volt, hogy giga BL párharcokat el tudott dönteni.Kicsit olyan Lukaku Higuain Sterling szindróma, de Lewa azért jobb náluk

Mondjuk ez nem érv ellene hogy milyen jó játékos, mert egyértelműen az, és talán a legjobb formában levő jelenleg, kérdés megint hogy az időzítése nem-e túl korai, és megmarad-e ez a lendület tavaszra, amikor nagy szükség lesz majd a góljaira.
Addig meg szerintem nem is kaphat aranybogyót amíg ezt nem ugorja meg. Ha idén (jövőre) BL-t nyernének az ő hathatós közreműködésével, akkor mindenképpen kiérdemelné a díjat, persze akkor sem lenne semmi garancia, hogy nem messi fogja kapni

-
paatrick
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Meglátjuk jövőre hogy brillírozik majd a kieséses részben.
Amúgy meg kár a naptári évet nézni, mert a 2018-as VB selejtezőn is ő volt a legjobb gólokat tekintve 16 góllal, aztán a VB-n meg 5 meccs 1 gól. Előtte EB selejtező ugyanez, 13 gól, EB-n meg 3 meccs 0 gól.
Az hogy a német bajnokságban meg a BL kiscsapatok ellen szórja a gólokat látszólag semmit nem jelent. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
nem tudom feltűnt-e de én az idei szezonjáról beszélek. direkt ezért listáztam ki neked a szezonbéli nagy meccseket, ahol nem kis csapatok ellen játszott.
jó, hát a liverpool meccsek... Kovac beszari módon küldte fel a csapatot, nehéz úgy gólt rúgni, ha el se jut hozzád a labda.
azt hiszem kb 2 kísérletig jutottak 180 perc alatt.18-ban a real ellen szintén nehéz gólt rúgni, ha minden helyzetedben felrúgnak, lerántanak, kézzel elkapják a beadást, stb, de a tiziket nem kapod meg érte.
17-ben a real ellen emlékeim szerint sérülést hordozott, az első meccsen nem is játszott miatta, csak a másodikon már muszáj volt betenni így is.
-
paatrick
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Semmit nem ér a Bayern meg a lengyel válogatottnak ha a nyomi csapatoknak rúg 4-5 gólt meg VB EB selejtezőkön villog ha a nagyoknak amikor kéne meg egyet sem rúg:
2018-19 nyolcaddöntő:
Liverpool - Bayern 0-0
Bayern - Liverpool 1-3
Lewandowski 0 gól2017-18 elődöntő:
Bayern - Real Madrid 1-2
Real Madrid - Bayern 2-2
Lewandowski 0 gól2016-17 negyeddöntő:
Bayern - Real Madrid 1-2
Real Madrid - Bayern 4-2
Lewandowski 1 gól tizenegyesből2015-16 elődöntő, továbbjut Atletico Madrid:
Atletico - Bayern 1-0
Bayern - Atletico 2-1
Lewandowski 1 gól2018-as VB
3 meccs 0 gól, csoport utolsóként kiesnek2016-os EB
5 meccs 1 gól. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
azt hiszem a BL kieséses szakaszában csak Messinek, CR-nek és Müllernek van több gólja, mint neki.
illetve ebben a szezonban az eddigi nagy meccseken:
lipcse 1-1, 1 gól
dortmund 4-0, 2 gól
frankfurt 1-5 vereség, 1 gól
de ez az idei legjobb meccsünk, mert amiatt rúgták ki Kovac doktort
spurs 2-7, 2 gólbajnokságban 12 meccs, 16 gól, BL-ben 5 meccs, 10 gól.
egy "nagy meccs" van, amin nem talált be, a német szuperkupa a dortmund ellen, az meg kit érdekel

szerk. látom említetted a válogatottat is, klub+válogatott gólokban azt hiszem most úgy áll a naptári év, hogy 1. Lewandowski 45, 2. Messi 39, 3. Benzema 33, 4. Mboopi 32.
-
paatrick
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Csak egy baj van vele, a nagy meccseken ebből semmit nem mutat
Valamikor tavaly néztem vissza hogy mikor kiesett a Bayern a BL-ből, nyilván kieséses szakaszban értelmes ellenfél ellen, akkor Lewandowski szinte gólt se rúgott a oda-visszavágós meccseken. De ide vehetjük a nemzeti 11-es szerepléseit is.
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére

Elképesztő ez a fazon.
Az meg, hogy anno öt gólt hintett kilenc perc alatt, nálam mind a mai napig a megemészthetetlen kategória. És erre meccs végén amiatt ideges, mert elpuskázta a hatodikat. Igazi nyerőgép a faszi, nagyon komoly mentalitással. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Gnabry: én voltam az első a történelem során, aki négyet gurított egy BL-meccsen úgy, hogy mindet a második félidőben. 35 perc kellett csak hozzá.
Lewa: fogd meg a zywiecemTalán egy aranylabda top15-öt kap is érte!
-
Azért emlékezzünk meg arról is, hogy Lewa bedobott a közösbe egy klasszikus mesternégyest 15p alatt.
Oké,hogy gyenge ellenfél, gyenge csoport, de azért csak utcahosszal nyerik a négyest.Pedig huuu de nem szeretem én a Bayern-t

Mou-nál meg a tank lesz az új busz?
-
és behúzta a leeds

-
-
hobizoli
nagyúr
LOL 5perc alatt 1-0-rol lett 2-2

-
hhenry
őstag
Ez mi volt?
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Puskás top10
Oblaknak ezt így? Hát b+
Szerk: én Rihanna-t vékonyan se ismerném fel.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
majdnem

más: Rihanna jól meg van hízva - de annyira hogy a kommentátor nem ismerte meg
-
hobizoli
nagyúr
na bejön Béla

-
törölt tag
Amugy szerintem 3 eve nem jatszott igy Real... szep.
-
Amúgy ha ezzel az őrült kijövetellel kettétörik Icardi lábát akkor is annullálták volna a pirosat egy mezőnyben történő korábbi szabálytalanság miatt?
bagyulajuve - ha nagy ritkán nem cé áll a labda mögé akkor a juve mindig basz egy szabigólt?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Hardcore café
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Futás, futópályák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ehhez kellett persze az is, hogy Milánóban ennyire beinduljon neki a szekér. Hogy ez minek a hatására történt, az megint rejtély.