Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #220987 üzenetére
2007-ben el is temették a dunaújvárosi focit a stadionban. Volt koporsó is, megemlékezés, minden. Ott voltunk mi is a Hali táborral:
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz Cs1csó #220979 üzenetére
Mi a Haladás focicsapatot próbáljuk épp megmenteni. E célból alakult egy új, az eddigiekhez semmilyen mértékben nem kapcsolódó, jórészt szurkolók által képviselt Kft. Ide várjuk a támogatásokat is.
A 16 szakosztállyal rendelkező HVSE-t meg Szombathely városa próbálja meg épp átmenteni a helyi sportiskolába, hogy legalább tudjon valahol, valamilyen formában tovább sportolni az a több, mint ezer gyerek, sportoló.
Mezőkövesd, Kisvárda (de nyugodtan leírhatod a legjobb példát, Felcsútot is) futball történelmét sajnos mindannyian ismerjük.
-
vond
MODERÁTOR
Feltételezem, akkor te sem tudod, hogy itt most már nem "csak" a Haladás focicsapatról van szó, hanem az egész HVSE-ről. 16 szakosztály, 1000+ gyerek, akiknek valahogy meg kellene oldani az elhelyezését, hogy tovább folytathassák a sportolást. Senki nem tudja, pontosan mennyi a hiány, de az egymilliárd fölötti összeg szinte biztosra vehető.
Hogy mi juttatta ide az egyesületet? Ha engem kérdezel, akkor a beígért, aztán elmaradt állami támogatások és a felelőtlen gazdálkodás, az ellenőrizetlen vezetői pénzszórás. És közben persze éveken át azt kommunikálták kifelé, hogy minden rendben. A tulajdonos két éve még egy magyar Ajax-ról elmélkedett. Elképesztő.
Az meg külön elgondolkodtató, hogy 8 éve ideépítette az állam 16 milliárdért a Haladás Sportkomplexumot, benne a focicsapattal és az összes szakosztállyal (ami szerintem jó, ha a felébe, harmadába kerülhetett, ismerve a körülményeket), és most meg látszólag hagyják, hogy az egész az enyészeté legyen.
Azzal nem értek egyet, hogy semmilyen támogatást ne kapjanak a labdarúgó egyesületek, de azzal sem, hogy a többi sportághoz képest ennyire pofátlanul öntsék bele az adóforintjainkat. Valami egészséges egyensúly lenne jó, de ezt nyilván nem akarják a döntéshozók.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #220954 üzenetére
Köszönjük neked is!
Hihetetlen, hogy egy 105 éves klubnál (ami a vidéki csapatok közül a második legtöbb NBI-es meccsel rendelkezik) most azért kell küzdenünk, hogy egyáltalán az NBIII-ban el tudjunk indulni, és ne a Megyeiből kelljen mindent újrakezdeni.
Ha valaki esetleg szeretne segíteni, az alábbi számlaszámon megteheti. Ez egy új, az eddigiekhez semmilyen mértékben nem kapcsolódó, jórészt szurkolók által képviselt Kft. Bármilyen kis hozzájárulásnak nagyon örülünk.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz sh4d0w #220940 üzenetére
Jogos a kérdés.
Azon vagyunk pár régi motoros szurkolótársammal együtt, hogy valahogy megmentsük a klubot (az új kommunikációt már mi visszük). De biztosat én sem tudok mondani. Várni kell még bizonyos fejleményekre, és sajnos egyelőre benne van az is a pakliban, hogy a minimális feltételek sem lesznek meg a folytatást illetően. Reméljük a legjobbakat.
Nagyon köszönöm, köszönjük az érdeklődésed!
-
vond
MODERÁTOR
válasz mephi666 #219584 üzenetére
A heti 350 ezer fontos Casemiro-nál nehéz lesz jobban fizetett játékost magával hoznia. A gyors Rashford gól után én is elhittem egy kicsit, hogy majd két edzés után jön a csoda, de az Ipswich adott egy maflást.
Azért egy kis időt adjunk még Amorim-nak, tényleg kevés ideje volt eddig, meg ugye sok a sérült is. Bár a játékoskeretről nekem is megvan a véleményem. Jókora mozgás kellene oda, hogy egy contender csapat jöjjön össze. Meglátjuk.
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
[link] Ruud van Nistelrooy búcsúja négy meccs (3GY, 1D, 11-3GK) után. Várd meg a végén az öreg fószert! Erről szól igazándiból ez az egész, jöhetnek a fociban (sportban) mindenféle csalások, meg korrupt vezetők.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #218639 üzenetére
Sajnos mindketten elkezdték magukat "tuningolni", ami szerintem inkább ront az összképen.
-
vond
MODERÁTOR
Most nézem vissza a MU-Leicester bohóckupa meccset. Azért az kemény, hogy 40 perc alatt rúgott fele annyi gólt a csapat, mint 9 PL fordulóban.
Mennyivel jobban néz ki Ruud is az oldalvonal mellett, mint az idióta tojásfejű.
Szerk.: Asszem írtam itt is, hogy sokszor jobban jártunk volna, ha "EtH-taktika" helyett csak kisétál az aktuálisan legjobb és/vagy egészséges 11 a pályára, aztán focizgatnak egyet. Nyilván, helyén kezelem a Leicestert, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #217485 üzenetére
Láttad már valahol, hogy a pénz miatt sír Sir Alex? Szerintem sokkal szarabbul esik neki lelkileg. A lóvét pont leszarja.
De ilyen számok, meg ilyen kinyilatkoztatások mellett felháborító ez az egész story.
Ezen aztán tényleg rohadt sokat nyer a klub, amikor csak az a fos Casemiro hazavisz hetente majdnem tízszer!!! ennyit. Miről beszélünk?
Ha csak pár esetleges szponzor amiatt nem köt üzletet, mert nem Ferguson-nal borozgatott, akkor már a többszörösét fogják elveszíteni. Idióta banda.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #217497 üzenetére
Honnan van ez a kép? Biztos, hogy nem kamu? Szerintem még pont látszódnia kellene a cigi árnyékának is a vállán. De lehet, hogy már pont mögé jön ki. Mindenesetre gyanús. Ha a saját oldalára tette ki, akkor nem szóltam.
-
vond
MODERÁTOR
válasz mephi666 #217472 üzenetére
Kábé.
Hihetetlen, hogy ezen akarnak spórolni. De közben kifizetnek heti 350 ezer fontot Casemiro-nak, 250-et Mount-nak, Antony-nak meg 200-at, és így tovább.
Hogy a nagyképű, tojásfejű baromról ne is beszéljünk. Az is majdnem 200 ezer font hetente.
Ezzel szemben SAF nagyköveti "munkájáért" nagyjából heti 40!!! ezret kapott (a cserekapus Tom Heaton 45-öt keres). Nyilván nem dolgozza szarrá az agyát ennyi idősen, betegségek után, stb., de azért csak hoz valami hasznot, már csak a lénye miatt is (a fenti fogalmatlanokkal ellentétben), de már a múltja, tettei miatt is a világot oda lehetne adni neki, maximális tisztelettel. Nélküle nem létezne ez a klub ebben a formában, ahogy ismerjük.
Kiegészítés: Az is rohadt érdekes, hogy Mainoo 20 ezret keres hetente, miközben sokszor a hátán viszi a csapatot. Gondolom, ez valami rookie-szerződés. De könyörgöm, Casemiro 350, Mount 300, Antony, EtH 200?!?
A kedvencem: "Továbbra is szívesen látják a mérkőzéseken." Eszem megáll. Komolyan? Az Old Trafford legnagyobb, 26 ezer férőhelyes szektorát róla nevezték el, meg ott áll a szobra a stadion mellett. De ők szívesen látják a meccseken.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #217353 üzenetére
Végre valami pozitív statisztika, amiben elsők vagyunk.
-
vond
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #217345 üzenetére
Lehetne még öltözőben béelem térdeplés 78 kamerával rögzítve, meg kötelező szivárvány színű gatyamadzag. Ez is mind nagy segítség lenne az angol családoknak, meg nekünk is.
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
válasz venember83 #216153 üzenetére
Nem erre irányult a kérdésem, sőt. Én amúgy ellenzem ezt az egész sportfogadás dolgot. Az meg egyenesen érthetetlen számomra, hogyan fogadhat valaki a csapata ellen. De mások vagyunk, ez van.
-
vond
MODERÁTOR
Ezt csak úgy.
-
vond
MODERÁTOR
válasz hobizoli #215264 üzenetére
Persze, hogy igaza volt. Még azzal is kevesebb kárt okoztak volna, ha ő marad -1 emberként (de szerintem 10-15 gólt simán összehozott volna egy szezonban), a kopasz köcsögöt meg kirakják, és jön helyette egy alsó tagozatos, aki rúgott már két egyeneset a labdába, és látja, ha valamelyik játékos éveken keresztül rosszul van attól, hogy nem a helyén játszik.
-
vond
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #215234 üzenetére
Egyre jobban rühellem ezt a phaszt. Nem elég, hogy csilliós kerettel full elképzelés nélküli játékot tol, meccselni sem tud, és úgy áll/ül a pálya mellett, mint egy rakás szar, de még neki áll feljebb, és itt holmi Ferguson-okhoz hasonlítja magát. Eszem megáll, komolyan.
Redneck-kel tudok jelenleg abszolút egyetérteni: Áldozzuk be ezt a szezont, és legyen végre egy tényleg vállalhatatlan bajnoki eredmény, ha ez kell ahhoz, hogy végre meginduljon valami.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz sherlock82 #215074 üzenetére
Közben Ugarte»MU meg hivatalos (5+1 év). Remélem, beválik.
Ez a stat mondjuk elég bíztató:"Az európai top ligákat figyelembe véve Manuel a 2022/23-as szezon kezdete óta átlagosan a második legtöbb szerelést hajtotta végre 90 percenként."
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #214713 üzenetére
A semmirekellő Mount pont ennyibe került a MU-nak. Csodás.
-
vond
MODERÁTOR
PL Predictions. (Lehet, hogy már régi.)
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #214299 üzenetére
Működik, ja.
Azért amikor a 80. percben, 0-0-nál becserélt két védőt két védő helyére, akkor majdnem lerúgtam a monitort a helyéről.
A seggét a földhöz verheti, hogy
az egyik új szerzeménye végül betalálta Fulham ilyeneket bénázott a meccs vége felé. Gyönyörű lett volna egyből lépéshátrányból kezdeni a szezont, miután megint ellocsolt a klub egy valag pénzt új igazolásokra.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Csöves Szitinek nem telik normális mezekre? Comic Sans-szal írták fel a neveket, meg a számokat az új kit-re? Olyan, mintha valami óvodás firkálta volna oda. Hányadék ronda. Mondjuk a MU-nak sem sikerült túl jól az idei szerelése.
-
vond
MODERÁTOR
válasz cyberkind #213052 üzenetére
Továbbra sem érted. Mondjuk mi szerintem nem is tudjuk ezt igazán átérezni. Generációk ezzel kelnek-fekszenek egész életükben.
USA-ban ugyanez megy az amerikai focival (középsulis, egyetemi és NFL szinten egyaránt), de szerintem még az sem ennyire komoly, mint az angol, brit focis kötődés.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz cyberkind #213047 üzenetére
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb." - Bill Shankly
Nem hiszem, hogy lehet magyar példát írni, hogy mi tudna ennyire fontos lenni itthon, de a foci a sziget(ek)en szinte vallás, sokaknak még annál is több.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz paatrick #212878 üzenetére
Káminhóm! Már nyomják is.
Az angolok eddig egy félidőt fociztak az EB-n. Ahhoz képest ez szép teljesítmény. Szar foci ide, vagy oda, legalább rúgtak akciógólokat, nem is csúnyákat. A franciák meg majdnem döntősök lettek.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #212789 üzenetére
Nulla pont a 0-0-ért az alap, hogy jó lenne. Kieséses szakaszban meg utána muszáj legyen nekik még 90 percet lenyomni, tök mindegy, mennyi gólt rúgnak. Bár ahogy lötyögnek mostanában, meg se kottyanna nekik.
-
vond
MODERÁTOR
válasz mvkly #212788 üzenetére
"Vajon utólag mikor fogják meccsekre elmeszelni a szimuláló gec*ket?"
Számomra csak ezzel az egy változtatással kilőnék a foci élvezeti értékét a világűrbe. De sajnos soha nem fog megvalósulni (ez sem).
Hokis képre: Kábé. Rögbiben szintén. Kerékpárt is említettük már többen. Ott is vannak olyanok, hogy valaki kulcscsont-, meg sípcsonttöréssel tekeri le a szakaszt, meg az egész testük tiszta horzsolás egy bukás után, és folyik mindenhonnan a vér, de csak mennek tovább. Gurulósban meg nézhetjük ezeket a primadonna szarokat (tisztelet a nagyon kevés kivételnek).
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz paatrick #212770 üzenetére
Rendes játékidőben érjen az első gól hármat.
Viccet félretéve: A 2x30 perc tiszta játékidő talán segítene valamit, de amilyen begyöpösödött az egész sportág, nem hiszem, hogy akár csak ilyen változtatásokat is meglépnének. Plusz akkor ugye egy csomó múltbéli statisztika menne a kukába.
-
vond
MODERÁTOR
válasz cyberkind #212728 üzenetére
A bringások végig bírnak tekerni évi 300 napokat, töredéke fizuért (sokszor sérülten is). Csak hogy egy sportágat említsek. (Pl. Cavendish mondta a napokban, hogy idén eddig 19 napot volt otthon, és sokszor hányásig edzette magát, hogy 39 évesen még tudjon nyerni egy szakaszt a Tour-on).
Sosem értettem, hogy lehet évi max. 60-70 darab 90 perces meccsben + közte az edzésekben ennyire elfáradni. Lehet, hogy inkább fejben, szívben vannak a gondok.
Mondjuk az EB unalmasságához az is hozzátesz, hogy ilyen szövetségi kapitányok irányítják a csapatokat, mint Southgate, meg Deschamps.
-
vond
MODERÁTOR
válasz mephi666 #211939 üzenetére
A játékvezető meg ott áll, és végignézi mindezt a 16-os vonalán. A világ focis lopása volt ez. Arra már szerencsére nem emlékszem, hogyan mentek el a koreaiak a saját rendezésű tornán az elődöntőig(?). De az is elég durva volt, annyi rémlik.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #211638 üzenetére
Szuper. Kellett már egy bringás topik is. Spoileres a diskurzus? Csak mert egyelrőe két nappal le vagyok maradva a Tour-ral.
-
vond
MODERÁTOR
válasz sh4d0w #211630 üzenetére
Apropó mezek.
SAF mekkora arc itt is. Bírom az öreget.
Eric meg a Király.Milyen jó lesz majd a mínuszos gólarányos, tenhágos vergődést nézni ezekben a mezekben 2024/25-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #211632 üzenetére
A Giro-val és a Vuelta-val egyetemben. Jó 25 éve követem őket én is.
-
vond
MODERÁTOR
Folytatódik. Ritka fos ez az EB.
Inkább a TDF, meg Wimbledon. Én erre nem cseszek el több időt.Tegnap majdnem leköptem a saját monitoromat, amikor láttam a hányadék szószgétet örömködni a csodálatos továbbjutásuk után. Pedig elvileg ugye Angliának szurkolok (a magyarok kiesése után).
-
vond
MODERÁTOR
válasz Piftuka #211384 üzenetére
Gólvonal technológia már sok-sok évvel a VAR előtt is volt. Kár, hogy ha jól emlékszem, pont Lampard meg nem adott gólja után vezették be. Az mondjuk annyira durva volt, hogy 300 méterről is illett volna látnia a partjelzőnek (is), nem hogy 30 méterről.
-
vond
MODERÁTOR
válasz mvkly #211365 üzenetére
A tegnapi német-dán meccs elején volt egy tényleg egyértelmű (nem Gündogan-Orbán féle) váll-váll ütközés Höjlund és szintén Gündogan között. A német elesett, csodálatos májkülölivérünk meg le is fújta rögvest. Ennek fényében a német-magyar eset még felháborítóbb. Ráadásul ez a mezőnyben volt, nem a kapu előtt 5 méterre, gólhelyzetben.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #211366 üzenetére
Azt "várom" már nagyon, amikor majd mindenki direkt rájátszik erre, és minden meccsen lesz húsz ilyen eset. Fél óráig nézhetjük majd az EKG-zéseket, aztán a megtorpanós büntetőket. Modern foci, így szeretlek.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz mvkly #211352 üzenetére
"vagy tulajdonképp minek vezették be"
Hogy legitimizálják a csalásokat. A reklamálóknak be lehet fogni a száját (vagy csak úgy gondolják, hogy be lehet), mondván meg lett "varozva". Vagy nem, ugyebár, mert azt is valaki eldönti, hogy épp foglalkoznak-e vele, vagy sem. Lásd például a magyaroknak meg nem adott német kezezés. Ott bezzeg nem volt labda EKG-zés, vagy mi a tököm. Ment szépen tovább minden, mintha semmi nem történt volna.
Ugyanígy érthetetlen, hogy miért csak bizonyos esetekben használják, amikor lennének objektíven megítélhető, 60 kamerával, meg szenzorokkal lekövethető dolgok is, de azokkal meg nem foglalkoznak (pl. szöglet, bedobás, stb.). És akkor még a színészkedésről nem is beszéltünk. Na azt lenne a legfontosabb rendbe rakni. Én is vártam a VAR bevezetésekor, hogy na majd most megszűnik a sok undorító szimulálás, de semmi nem változott.
Hányok az egésztől...
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #211358 üzenetére
Közben látjuk a labda elrúgását is? Aha. És melyik ezredmásodpercet veszik ki, amikor hozzáér a rúgó láb a bogyóhoz, vagy amikor elhagyja azt, vagy esetleg mást?
Azt rajzolgatnak be, amit csak akarnak. De az a lényeg, hogy még az animáción is ott virít hátul a respect, meg a no racism, meg az ég tudja, milyen hasznos hívószavak.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Ekkora kamucsalófaszvarozást. Oké, les volt, de utána meg egy rohadt nagy lerántás. Ja, várjatok, hol is rendezik az EB-t. És most meg ad egy tizit a németeknek. Na jól van, én itt kapcsoltam ki ezt a szart. Majd benézek az eredményért. Szevasztok.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Azért Eriksen nem egy falábú futballista, ez most is kiderült. Hogy vette le azt az 50 méteres passzt, baszki.
-
vond
MODERÁTOR
válasz forceberg #211057 üzenetére
Alapvetően nem vagyok oda az osztrákokért, de ez a Ragnick féle válogatott menjen csak minél tovább. Meg a szlovénok is. Rajtuk kívül még a dánokat mondanám. Kár, hogy pont a németeket kapták a 16 között. Lehetne még
GrúziaGeorgia is, de a spanyolok szerintem komolyan fogják venni, ahogy eddig is tették.VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #210961 üzenetére
A fostalicska hollandok is a csicskaágra kerültek így? Ekkora mákot, bazzeg.
-
vond
MODERÁTOR
A legszarabb három csoportkör volt ez, mióta követem a EB-ket, pedig már a 88-asnál is a TV előtt ültem.
-
vond
MODERÁTOR
Na, két portugál gól a 98. és 100. percben?
Csak nehogy addig kapjanak még párat.Szarul hangzik, de ilyen
grúzgeorgiai válogatott helyett nem lenne helyünk a 16-ban.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #210677 üzenetére
Nekem még megy. Bár inkább már csak röhögök rajtuk.
-
vond
MODERÁTOR
10 perc után "meggyőző" az angol csapat. Még a végén megesik az a botrány, hogy átkapcsolok a dán-szerbre.
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #210644 üzenetére
Szerencsétlen barom.
Jó ez a francia és holland válogatott...
Ja, várj. A sógorok mindkettőt megelőzték?VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Nézem a horvát-olasz ismétlést. Baszki, csontra ugyanilyen gólt rúgtam egy céges focitornán még valamikor a 2000-es évek közepén, mint amit tegnap este Zaccagni. Belém égett rendesen.
DeathAdder: Köszi. Hát erre nem sok esélyt látok. Mondjuk arra se láttam Csoboth, meg Zaccagni gólja előtt, hogy ilyenkor még mindig versenyben leszünk.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #210582 üzenetére
Ahhoz mi kellene, hogy a románok jöjjenek?
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
100. és 98. percben esett gólokkal van még egyáltalán esélyünk továbbjutni. Én ezt "talicskatolásnak" nevezem, bármennyire is papírforma meccs volt mindkettő (annyira azért nem). De végülis tökmindegy. Ezen nem veszünk össze.
-
vond
MODERÁTOR
válasz szotyika77 #210519 üzenetére
Valaki nagyon tolja ott fent a magyar válogatott talicskáját.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Creative997 #210514 üzenetére
Gondolkodtam én is, hogy gyászt, vagy csövest írjak. Végülis tökmindegy.
Elég fos ez az EB eddig. Biztos el van fáradva mindenki.Na, közben ki is estek a gyász horvátok.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Emnéty Góóól2 nyitómondat: "Győzni kell az életünk árán is."
Azért az kemény, hogy ezt sikerült bevágni a Varga Barnabással történtek után.VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Ez hihetetlen...
-
vond
MODERÁTOR
És a 90. percben elkezdtünk hajtani...
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #210171 üzenetére
Így.
Én ezt tudom elnézni, elhallgatni végtelenítve.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #210154 üzenetére
Két gól, az szép. Menők a WTF-es, meg F#CK-os papucsok.
Jók ezek a kisebb kültéri, meg teremtornák. Mindig szuper a hangulat, élvezetes a játék. A múltkor pont egy hasonlón készítettem egy zenés összefoglaló klipet. Volt alapanyag bőven.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz mephi666 #209967 üzenetére
De most komolyan. Kifutnának meccs előtt edzésre, ledumálnák, ki hol érzi jól magát, ki hogyan tud a legtöbbet hozzátenni, és csak fociznának egy jót az éles meccsen. A legtöbbjük van annyira értelmes játékos, hogy helyén kezelje a dolgot.
Kérdés, hogy mi tetszene jobban a népnek. Ez, hogy szar játékkal, de úgy ahogy jönnek az eredmények, vagy jobb, élvezetesebb játékkal esetleg nem lennének ennyire sikeresek (már ha ilyen kerettel az elmúlt világversenyeket annak lehet mondani).
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz mephi666 #209886 üzenetére
El tudom képzelni, hogy a szigeten született, futball vallásban felnőtt, meglett férfiemberekben meddig megy ilyenkor a pumpa, ha már én is így felbaszódok rajta.
Szégyen.
Komolyan mondom, verje meg őket Szlovénia, a szerbeket meg Dánia, aztán zúgjanak ki a francba.
-
vond
MODERÁTOR
Mekkora gyász ez az angol válogatott, a csodálatos szövetségi kapitánnyal az élen...
-
vond
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #209857 üzenetére
Pogácsás Tádét, meg Roglát, meg a többieket említettem volna elsőnek én is.
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #209850 üzenetére
Sportban (is) brutál erősek, és egy kétmilliós országról beszélünk.
-
vond
MODERÁTOR
válasz PuffyDog #209823 üzenetére
"Amióta az eszemet tudom folyton ez megy."
A 2016-os EB-n megnyertük a csoportot. Azon nem nagyon volt mit számolgatni. Ott voltam két meccsen én is, de megírták az újságok is.
Saját fotó Lyonból:
Mondjuk így utólag jobb lett volna csak másodiknak lenni. A belgák elég jó napot fogtak ki ellenünk a 16 között.
-
vond
MODERÁTOR
Huhhh, ettől a skót himnusztól most rendesen elérzékenyültem. Jó volt a magyar is, meg a Nélküled is, de ez...
McTomi remélem, bever
az albánoknaka törökökneka svájciaknak két-három gólt (na jó, elég lesz egy is), és behúzzák a meccset, hogy aztán legyen esélyünk még a második helyre is.DeathAdder: Meg is értem.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz BaKeSZ87 #209561 üzenetére
Újabban már Georgia. De a kommentátor ettől még egy határ szar. A legunalmasabb, legsemmittelenebb az egész bagázsból. Teljesen mű az egész, ahogy muszájból hangosabban beszél, nulla beleéléssel. A román-ukrán emnéty szpíker viszont jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #208651 üzenetére
Fffu'bóóólszkámin'hóóóm (Anglia).
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #208202 üzenetére
Akkor tisztelettel meg is boldolom most. Talán lesz majd, aki még emlékszik rá egy év múlva.
cyberkind: Jajjj...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest