Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9764) meroly


meroly
veterán

Váll-hát naggggyon atta. :K Húzódzkodás tényleg király, elsőre 3x10 ment, a vége nagynehezen, tudom kevés, de majd növelem idővel. Köszi a biztatást és a tippet kNG-nek :R és még traktort se kellett hozzá az udvarba rakni :DDD Államvizsgához gratula!
Bicepsz-láb napra is bevezetem, a szűk alsó fogásost, meglátjuk, hátha végre a bicepszem fejlődik majd tőle. ;]
Natúr májprotkó fahéjjal is faszányos ;)

Nade ez senkit nem érdekel, úgyhogy terem vs otthon edzés téma:
Teljesen igazatok van, a tökéletes az ha az ember teremben edz, ezt aláírom. Viszont én hobbi szinten csinálom, de ha van itt profi testépítő, szóljatok. :R
Mikor múltkor belinkeltem az edzéstervem (azóta guggolással és húzódzkodással bővítve) senki se mondta, hogy "hülyegyerek ez meg ez szar, e miatt meg a miatt menj terembe". Aki nem látta és érdemesnek találja hogy megnézze, az most is megteheti és előre is köszönet érte. Szerintem minden főbb izomcsoportot meg tudok mozgatni ami kell ahhoz hogy ne legyek nyúlbéla vagy elfolyós tehén és legyen tartásom. Aláírom azt is hogy a teremben modernebb gépek vannak mint nekem itthon, vannak olyanok amiket nem is ismerek, azt sem tudom mire valók. Lehúzások pl. Meg vannak olyanok amik a 8-9ik csigolya közti alhátizmot mozgatja, meg ami a comb belső részének 1/12-ed részét, amit itthon nem tudok, ez tény. De nem készülök testépítő lenni, egyszerűen csak jól esik csinálni és főleg jól esik ha a tükörben végre a sok dagadtság és gebeség után egy viszonylag normális alak néz vissza rám.
Egyszer voltam teremben, kipróbáltam őket, nem túlságosan fogott meg a hangulata az egésznek, én jobb szeretem itthon, fülhallgató be, aztán magányomban nyomni ameddig belefér. Minden edzésen széthajtom magam kifulladásig csinálok mindent és még tovább is, mindig bedurran a megcélzott izom, mindig van izomlázam, szóval olyan szarul mégse csinálhatom, szerintem.

Közülünk más is edz otthon, mégsincs fikázva érte. És igen ingyen van (lenne), pontosabban évi 6k valami sportkör kártya, amiből én 1200-at, a többit a cég állja és ezért cserébe egy terembe lehet menni itt a városban.

Egy szó mint száz, azt vallom továbbra is, ha az ember keményen csinálja, figyel mindenre, kaja, edzés, pihenés (sokszor túlzásba esem én magam is, pl nyaraláson is edzem, minden édességet megvonok magamtól, szinte 0 direkt cukrot viszek be hogy ne zsírosodjak, stb, stb) akkor azért van fejlődés itthon is. Ezt magamon is látom (tudom kevés még), nem csak külsőleg, erőben is, meghát már nem azokat a súlyokat emelgetem mint az elején, tehát nem csak beképzelem. És nem olyan drasztikusan kevesebb az eredmény, mintha teremben csinálnám, ahogy Tamoo írta.

Nah, várom a sarat :DDD (de inkább ész érveket és tanácsokat)

(#9762) wertigo1984 : legalább mi 84-esek tartsunk össze :DDD

(#9763) kovsol: nálunk is van úszás heti 2x ingyen

(#9766) philoxenia: javítva :R

[ Szerkesztve ]

Impossible is nothing

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.