Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17080) Shadowbull válasza Dexar007 (#17072) üzenetére


Shadowbull
addikt

nagy ez a melleny rad öcsém, szerintem nyugodtan vegyel vissza az arcodbol, mert nehany osszetett mondatot sem birtal ertelmezni.

Abbol amit leirtam nem az jon le, hogy nekem vagy az ismeroseimnek szamitana hogy kinek milyen telefonja van. Ha ennyit ertettel meg az egeszbol, akkor szerintem inkabb agyra kezdj el gyurni, mert ott nagyobb hianyossagaid vannak, mint izomban :)

Az egesz tarsadalom, amiben elsz, a kulsosegek korul forog. Te magad is rengeteg tevekenyseget es idot szentelsz a kulsosegeknek. Reggel feloltozol, ha van valami alkalom, akkor felhuzod az unneplodet, es tudatosan alakitod ki a kulsodet. Te ugyanugy latszani akarsz valakinek, mint barki mas, ha hetkoznapi ruhakban, hetkoznapi frizuraval maszkalsz akkor hetkoznapi embernek akarsz latszani.

Azt ertsd meg, hogy semmiben sem kulonbozol attol, aki divatos ruhakban maszkal, vagy extrem kulsot csinal maganak, mert o is csak latszani akar valakinek.

Amirol te beszelsz mint problema, az egy teljesen mas gyokeru jelenseg, de azt sem erted meg teljesen.

egyebkent nem csinalsz mast, mint egy rettento primitiv vilagkepet barkacsolsz, amiben minden le van egyszerusitve egybites szintre, mert neked ez kell a sajat komforterzetedhez. Es persze szolgalja a mindennapi frusztracioid elnyomasat, hogy ne erezd magad annyira szarul a vilagban. Persze ezzel egy egysejtu szintjere redukalod a vilag komplexitasat, de legalabb emesztheto lesz szamodra.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.