Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#168719) Stauffenberg válasza rwin5 (#168718) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Rossz ajtón kopogtatsz, mert nem az ostoba összeesküvés elméleteket osztom. A nevezett orvos ismerősöm Németországban dolgozik, ahol amikor elkezdtek az Astrával oltani EÜ dolgozókat, akkor annyian dőltek ki, hogy az a normális ellátást akadályozta. Dolgozik egy osztályon 30 ápoló, beoltanak egy nap 15-öt, kidől belőle 10 ápoló pár napra, akkor az osztály megbénul, mert több mint a létszám 30%-a hiányzik. Erről beszéltem és ezért volt az, hogy Németországban az EÜ dolgozók nem akarták felvenni az Astra oltást amíg nem változtattak a protokollon (pl: egyszerre csak annyi embert oltottak vele, amekkora létszám kiesés még kevésbé probléma és ahogy jöttek újabb oltóanyagok azokat is vegyesen használni kezdték). Semmi olyasmi nincs ebben, amit az oltásrettegők belemagyaráznak, ők csak annyit akartak, hogy ne bénuljanak meg attól egész osztályok, hogy mindenkit rövid idő alatt végigoltanak Astrával.

Nem kizárólagosan, de jellemzően azokat verte nagyon földhöz 2-3 napra, akik korábban voltak koronásak. De a többég már tavaly tavasszal vagy nyáron átesett rajta, szóval a 3 hónap is bőven lejárt már.

Hozzáteszem, hogy a legjobb és legerősebb oltóanyagként számon tartott Pfizer és Moderna ugyanennyire falhoz tud vágni pár napra, ahhoz pedig korábbi koronás megbetegedés sem kell. Ettől függetlenül én kifejezetten ezeknek örülnék legjobban ha jutna nekem. Nem vagyok oltásrettegő, unokanővérem gyógyszeriparban dolgozik kutatás-fejlesztésen, nem vagyok fogékony az álhírekre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.