Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-04 16:14:18

LOGOUT.hu

A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69718) vilkviktor válasza cigam (#69717) üzenetére


vilkviktor
csendes tag

Köszi fiúk a gyors reagálásotokat!
1.a gépemhez gyári távirányító van!A távirányító mükszik de az eszközkezelőben mind a CIR NOUVOTON driver nél,mind pediug a bluetooth nál FELKIÁLTÓJELET APROPÓ NEM RENDES MŰKÖDÉST MUTAT AKÁRHOGY is frissítem a driverét!Viszont olvastam,hogy a Logitech harmony távírányítók FLICK usb kieghészítővel szuperul kezelik a wmc t minden rendszeren..bár ezt külföldi fórumokról és gyári oldalakról bogarásztam össze.De nagymértékben pozitív erre a visszajelzés!
1.A WMC ha feltelepítem külön mert ugye fel lehet(Dirty windows.hu!!) ha előzetesen aktiváltam a 8.1 es rendszert akkor is aktiválva marad??Mert akkor megoldódott számomra a probléma..
Ágyból szeretném kezelni a gépemet ugyanis olyan kis helyen lakunk,hogy ezen tv zünk és azért 18,4 es laptop nem is olyan kicsi !

Meg van a RECOVERY CD komplett gyári a géphez viszont az win 7 es ..sajna a win 7eset le kellett szedni róla mert úgy fűti a gépet,hogy elolvad tőle pedig csak alap dolgokat használok rajta..a 8.1 es sel pedig szinte lanygyos,,Tehát sokkal jobb,gyorsabb vele az életem...

vilkviktor

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.