Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz szabonagyur #65965 üzenetére
Köszönöm mégegyszer a segítséged! Feltelepítettem, remekül működik minden. Csak egy kérdésem lenne még, hogy ezzel a generic key-el meddig használhatom a Windows-t. Most ugye kiírja, hogy nincs aktíválva, de attól még tudom használni, kérdés hány napot enged, amíg veszek egy hivatalos kulcsot?
-
félisten
válasz RedCactus #66001 üzenetére
Hát úgy van, hogy minden gép indításkor majd fel fog dobni egy ablakot, meg menet közben is talán 2-3 óránként, hogy aktiváld. Ekkor belépsz a gépházba és utána bezárod. Hogy pontosan meddig engedi ezt jó kérdés, nem vártam még meg, de szerintem pár napig tuti, illetve talán van neten is rá módszerek, hogy ki lehet tolni a próba időt, keress rá.
[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
válasz szabonagyur #66002 üzenetére
Köszönöm, akkor nem halogatom a vásárlást. Amit akartam, hogy jó e a gépem a Windowsnak azt megtudtam és úgyis ez volt a cél.
-
sz.j
nagyúr
válasz RedCactus #66001 üzenetére
Szia!
Nem emlékszel, hogy a telepítő készítésekor a Media Creation Tool-nál kiválasztható a Win 8.1 Bing (gyárilag előretelepített) verzió is?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
félisten
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #66005 üzenetére
Kár, hogy nincs benne, mert szívesen csinálnék egy olyan telepítőt, amiben a Hp által felrakott sok felesleges cucc nincs benne ..
Ui.
Igen, régebben kaptam egy linket, ahonnét le lehet szedni, de a Webroot és az AVG is blokkolta az oldalt, azaz nem tudtam megnyitni ...[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
félisten
-
nucky30
tag
Üdv!
Windows 8.1Pro : Eddig szépen telepítettem Update alatt a frissítéseket, ám mostanában többször előfordult, hogy hibát írt ki, és nem telepítette a talált frissítést. A hiba : 80070003. Ennek mi lehet az oka ?
-
törölt tag
Urak, valakinek sikerült Win8.1 Pro esetében a Daemon-Tools-ot feltelepíteni, securom emulációval? Nekem sehogy nem akarja használni.
-
t72killer
titán
-
bon
őstag
-
zoli62
addikt
Feldobtam egy virtuális gépre a Windows 8 Pro-t majd frissítettem 8.1-re. Anno három éve sokat teszteltem a consumer preview-t. A kezdeti 144+22 frissítés után még 122 telepítése kb fél napot vett igénybe.A rendszer stabilan működik pár dologtól eltekintve. Az gyakran előfordul, hogy a Windows Defender definiciós fájl automatikus frissítése a Windows Update-n keresztül hibába ütközik,és nem töltődik le? Tudom, van alternatíva, de direkt nem akartam más antivírus programot telepíteni. A Defenderen belül harmadik-negyedik kísérltre lehetett frissíteni az adatbázist, illetve a Microsoft Malware Protection Center hivatalos oldaláról letölhető fájl egyszerűen nem volt futtatható.
A modern appok választéka és kezelése pedig elég igénytelennek tűnik, van köztük olyan, ami ingyenesnek hirdeti magát, de ugyanakkor vásárlást kér, mások pedig az áruházból nem tölthetők le, csak követlenül a gyártó oldaláról. Ez mennyire jellemző általánosan?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
PuMbA
titán
válasz zoli62 #66021 üzenetére
"A kezdeti 144+22 frissítés után még 122 telepítése kb fél napot vett igénybe"
Ennek kivédésére való az MSDN-es 2014 végi frissített gyári ISO 8.1, illetve a Windows 10 is folyamatosan frissített telepítővel lesz elérhető ezen probléma miatt.
"Az gyakran előfordul, hogy a Windows Defender definiciós fájl automatikus frissítése a Windows Update-n keresztül hibába ütközik,és nem töltődik le?"
Soha nem fordult elő több gépen is nálam.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
"..a Windows 10 is folyamatosan frissített telepítővel lesz elérhető ezen probléma miatt."
Annyira folyamatosan, mint a 8.1-es, vagy éppen a 7-es telepítő? Olyan nehéz lenne a M$-nak kiadni kétévente egyszer egy frissített telepítőt? Biztos vagyok benne, hogy a Windows 10-nél is eljutunk majd a 100 frissítésig.Play nice!
-
-
nucky30
tag
Üdv!
Nemrég panaszkodtam, hogy a windows update 80070003-as hibát írt ki, és nem telepített egy frissítést. Akkor linkeltek nekem egy Microsoft által ajánlott megoldást, amit megcsináltam, utána települt a frissítés. Sajnos ma megint ugyanezt a hibát kaptam, megcsináltam megint a Microsoftos megoldást, de most már az sem segít, ugyanúgy 80070003 .... találkozott már valaki ezzel ?
-
t72killer
titán
válasz westlake #66029 üzenetére
Meglássuk. A windows 7-et sztem szándékosan süllyesztették mostohagyerek-sorba, pedig az üzleti szféra sztem még 90+%-ban ezt használja, vagy egyenesen XP-t. Véletlen vajon, hogy 4éve nem voltak képesek egy szerencsétlen SP2-t kiadni hozzá?? (Valszleg már nem is fognak, lévén a mainstream supportnak vége).
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
King Unique
titán
Mert az hülyén hangzana és zavaró lenne bizonyos helyzetekben.
Én viszont azt nem értem, ha ez lesz az utolsó Windows, akkor milyen 10 éves terméktámogatásról beszélnek? Ennyi erővel nem folyamatos támogatásnak kéne lenni, amíg lesz Windows[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz King Unique #66036 üzenetére
Ha nem fizeted ki a következő nagy update árát, akkor nem kapod meg a következő Windows-t, aminek már nem Windows 11 lesz a neve. A Windows 10-edre van 10 éves support. Lehet, hogy már 3 év múlva teljesen le lesz cserélve a core.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
King Unique
titán
válasz westlake #66037 üzenetére
Aha, tehát megint egy kis marketingmaszlag....attól, hogy nem számozzák tovább, lényegében ugyanúgy lesz új Windows és továbbra is kell érte fizetni, nem lesz a 10-es alapból örökké ingyenes, ahogyan azt sokan hiszik + full nyílt forrás, full ingyenes, OS/ frissítés áráért MS már nem kér pénzt, csak a szolgáltatásokra alapoz stb., ja....
Bár nincs hivatalosan megerősítve, de logikusan végiggondolva, vsz ez állhat a háttérben. Kösz az infót.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz King Unique #66038 üzenetére
A M$ részéről teljesen logikus döntés, hogy nem akar azzal foglalkozni, hogy egy következő verziót vezessen be a piacra, mindenféle marketing dolgokkal. Adott egy Windows, amit használhaszt, de fizethetsz is valamennyit, hogy egy újabb, jobb, színesebb, stb. verziót tölthess le a Store-ból.
Play nice!
-
King Unique
titán
válasz westlake #66039 üzenetére
igen, az logikus.
Viszont ez megint nem volt megfelelően lekommunikálva, mert az emberek fejében az a tudat él, hogy ezután abszolút nem lesz új Windows és lényegében a mostani ingyenes váltási lehetőséget figyelembe véve, a jövőben sem kell érte fizetni. Mert, ha ugye lejár a támogatás, akkor kénytelen vagy váltani és ha pénzt kérnek az újért, akkor fizetni is.
Aszem lesznek itt majd meglepetések, ez a 29. és a híráradat, pontosítások is érdekesek lesznek.Tudom, hogy nem lenne értelme, az MS sem szeretetintézmény, nem ingyenkonyha...viszont több topikban nekem estek emiatt, hogy a Windows maga a jövőben már nem termel pénzt, csak a szolgáltatásai stb.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz King Unique #66040 üzenetére
Na jó, de azért az ismerjük el, hogy ennek semmi értelme nem lenne. Ingyen kapsz valamit, amit utána ingyen is használhatsz az idők végezetéig?
Play nice!
-
-
King Unique
titán
"Ők egy ideje ingyen adják az OS-t"
Ja, mert mintha nekik az lenne a fő bevételi forrásuk és nem a pofátlanul túlárazott hardware... ők megtehetik lazán, hogy ingyen dobálják, a hw-es korlát miatt úgysem rakható fel akármilyen gépre és aki igazi almás élményt akar, az kénytelen vassal együtt megvenni.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz westlake #66037 üzenetére
*sohaj*
meg lett mondva, hogy amig az adott eszkoz tamogatott (ertsd: a hw kovetelmenyeknek megfelel), addig folyamatosan fognak jonni ingyen a frissitesek.
a 10 eves support meg a long term servicing branch miatt kell.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz King Unique #66038 üzenetére
"lényegében ugyanúgy lesz új Windows és továbbra is kell érte fizetni,"
igen, az oem partnereknek, a cegeknek, meg azoknak akik "szereld magad pc-t" vesznek.
"nem lesz a 10-es alapból örökké ingyenes"
ha egyszer frissitettel, akkor az adott gepen ingyenes lesz, amig az a gep tonkre nem megy. vagy nem lesz olyan hw kovetelmeny, ami miatt nem megy fel az "uj" windows.
"full nyílt forrás, full ingyenes, OS"
ezt a hulyeseget csak te hajtogatod, rajtad kivul senki nem hiszi ezt.
"frissítés áráért MS már nem kér pénzt"
je, es kepzeld, tenyleg nem fog erte penzt kerni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz nucky30 #66046 üzenetére
akkor masodik kor. bar az elozo fix is majdnem ezt csinalja, de asszem, hogy az egy almappaval melyebbre megy, igy manualisan meg tobb mindent torolsz.
-
Воланд
titán
válasz nucky30 #66048 üzenetére
defender eseteben is azt irjak, hogy a windows update szolgaltatast kell javitani.
esetleg megprobalhatod azt, hogy ujrainditod a security centert.
services.msc --> security center (magyarul szerintem biztonsagi kozpont)
-
King Unique
titán
válasz Воланд #66045 üzenetére
Azt én is felfogtam, hogy az 1 éves ciklus alatt frissítve ingyen megkapjuk és utána a mienk (azon a gépen), de a dolog a későbbiekre, nagy frissítései csomagokra vonatkozott, mert másik topikban meg azt írta vki, hogy az már fizetős lesz.
Tehát a home usereknek egy újabb, nagy frissítésként eladott Windows is ingyenes lesz és a feature pakkokért sem kell majd fizetni a jövőben. Vagyis kijött most a 10240, ami a mostani RTM és az lesz támogatva 2025-ig, de ha kijön majd a 12500, ami mondjuk 2030-ig, akkor arra ingyen frissíthet az egyszerű felhasználó is (?). Jó."ezt a hülyeseget csak te hajtogatod, rajtad kivul senki nem hiszi ezt."
Ezt meg te ne terjeszd rólam, hanem címezd az itteni és más cikkek íróinak, meg a konferenciákon tapsikoló csoportnak és az utána nyilatkozó tagoknak... Különben is csak példálózás volt az adott mondatban és, ha jól emlékszem az itteni cikkek kapcsán, többen is felvetették, rákérdeztek, hogy akkor most mi is van? Sőt volt, aki biztosan állította is, hogy az lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest