Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz szabonagyur #54984 üzenetére
Hát egyszerűen nem tudom hogy kell használni ezeket a programokat .
-
csokoládé13
tag
válasz szabonagyur #54998 üzenetére
Köszönöm szabonagyur!
Így legyen ötösöd a lottón! Igazából abban a hitben voltam, hogy csak a WMP hiányát jelzi az az N betű, de tévedtem. Köszönöm még egyszer! -
félisten
válasz csokoládé13 #55002 üzenetére
Nem az N az mindenféle média dolog meg kis apróságok amik kb mindenhez kellenek
-
jam1991
tag
Ahoy!
Van egy kis problémám az "új" felületű programokkal amik a kezdőképernyőről indulnak/ indulnának mert nem igazán működnek beugrik teljes képernyőre, majd kidob az asztalra.. töröltem a temp mappát mert kicsit vírusos lett.. ez okozhatja a problémát? Vagy mit kellene csinálni?
A másik ami még érdekelne, hogy arról volt szó, hogy lesz szeptemberben egy új frissítés 8.1re amiben már akár a startmenüt is visszarakják. Erről van valami hír vagy az is csak találgatás volt?
tücsök hátán csücsök ლ(ಠ益ಠლ)
-
MaxxDamage
félisten
válasz baboss #55008 üzenetére
Szia,
Nekem átnevezés, majd tudtam is törölni, addig nem (az egy HD Sentinel könyvtár volt amit már nem használtam, de nem tudtam törölni, se elrejteni, stb, de így tudtam törölni) egy próbát neked is megér !
/vagy Ubuntu alatt simán lehet törölni pl./ lemezről indítod és nem tesz semmi kárt a Win rendszerbe...L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
baboss
őstag
válasz MaxxDamage #55009 üzenetére
Átneveztem,de nem engedi törölni.System engedély kell hozzá.
Megpróbálom az Ubuntut. -
törölt tag
válasz Studiossrác #54994 üzenetére
Windows szolgáltatások be-és kikapcsolása , ott megtalálod a net framework 3.5 és 4.5 változatot is.Nem írtad melyikkel van a gond. Vedd ki a kockát a négyzetből majd ok. Eltávolítás után restart.
-
junior11
veterán
Hali, nektek 8.1alatt rendesen műkszik a Bluetooth? Mert nekem nem akar, hiába friss minden... Vmi ötlet?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
félisten
-
junior11
veterán
válasz szabonagyur #55017 üzenetére
Fel van rakva, a legfrissebb, de mióta 8.1 van nem akar működni (Lenovo Z500). Már tanácstalan vagyok....
-
félisten
-
junior11
veterán
válasz szabonagyur #55019 üzenetére
Az aktiválása után felismeri a telefont, néha azt sem és kiírja, hogy hiba. Ha felismeri is, a küldés telóról notira vagy akár fordítva lehetetlen, a 8.0 alatt semmi baj nem volt... Olvastam a neten, hogy a 8.1 telepítése után sok notebookon problémák voltak a Bluetooth-val, de nekem valahogy még most sem akar működni, s már nem tudom mit tegyek vele.
-
félisten
-
junior11
veterán
válasz szabonagyur #55021 üzenetére
Lenovo Z500 noti, minden friss rajta.
Eszembe jutott, egyszer még vmi Windows host process Rundll32 hibát is kidobott, azóta a Bluetooth ikonja meg sem jelenik a jobb alsó sarokban az óra mellett a tálcán...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
havri1
félisten
Hali!
Szeretnék egy programot betenni automatikus indulásba, hogyan tudom megcsinálni?
msconfig alatt nem jó, mert nem indulás után indítja, hanem egyből..havri
-
pzstm
titán
válasz havri1 #55026 üzenetére
%appdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
amúgy az a legegyszerűbb ha előhozod a futtatást és beírod a következőt: shell:startup
lehet kéne ebből egy tippek/trükkök cikket írnom blogomra
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
junior11
veterán
válasz szabonagyur #55023 üzenetére
Ott állítólag rendben van minden...
-
igor78
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy tört win 8 fut a gépen de megvettem a 8.1-et hivatalosan. Ez ugye azt jelenti, hogy kaptam egy borítékot termék kulccsal és jelszóval.
Kérdésem az, hogy fel tudom-e telepíteni (vagy rá frissíteni a meglévő 8-ra) az új hivatalos win 8.1 verziót úgy, hogy ne kelljen újra húzni a gépet. Vagyis, hogy megmaradjanak a jelenlegi programjaim, beállításaim.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
félisten
-
junior11
veterán
válasz szabonagyur #55035 üzenetére
A noti vásárlásakor volt benne Windows 8, az lett frissítve.
-
félisten
-
junior11
veterán
válasz szabonagyur #55038 üzenetére
Igen, friss driverek vannak fennt (de nem rögtön a telepítés után, csak mikor rájöttem, hogy nem megy, de a gép szerint már akkor is friss driver volt fenn)...
-
igor78
tag
-
félisten
-
igor78
tag
válasz szabonagyur #55041 üzenetére
Most egy Win 8 Pro van fent.
Amit vettem az meg (fogalmam sincs, rendszergazda hozta) csak egy boríték gyakorlatilag amire ez van írva: Win 8.1 COA és benne a borítékban a kis matrica a termék kulccsal. -
félisten
válasz igor78 #55042 üzenetére
Na akkor szerintem kezd el szépen letörölni a mostani rendszert, mivel ebből jó nem fog kijönni...
Itt ez a linK [link] itt leszeded a 8.1-es programot, kulcsot beírod és letölti a telepítőt, illetve kiderül majd, hogy milyen verziót kaptál.A mostani Win8-ad valószínűleg valami VL kiadás azért nem engedi az áruházas telepítest. Mondjuk én csak azért is újra raknám mivel ha bármilyen nyoma is van az aktivátornak megütheted magad könnyen.
[ Szerkesztve ]
-
igor78
tag
válasz szabonagyur #55044 üzenetére
Köszönöm!
Sejtettem, hogy teljes törlés lesz. Csak reménykedtem, hogy megúszom mert sok programot kell majd újra megszereznem eredetiben. -
Draken
őstag
sziasztok!
remélem jó helyre írok a problémámmal kapcsolatosan. aki tud erre megoldást, esetleg hogy mi okozza ezt, annak megköszönném, ha leírná!
a hdd szinte folyamat 100% környékén pörög..
szerk: laptopról van szó[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy az áruházból letöltött alkalmazások elindításakor a tálca nem tűnik el.Ez akkor zavaró mikor a youtube alkalmazásban teljes képernyőn nézek valamit, mert ilyenkor nem tudok brelepörgeni a videóba mert a tálca alatt vanna gombok stb.Ez régebben nem így volt,akkor autómatikusan eltűnt ilyen alkalmazás futtatásakor a tálca! Hol tudom ezt át állítani mert nem találtam?
Kösz előre is ! -
pzstm
titán
bocsánat
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest