Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4355) Hoqspok válasza TheProb (#1830) üzenetére


Hoqspok
tag

Szia !
Hasonló problémám van nekem is Win7 64 bit NOD32 virus írtó, és gyerek felelőtlen kattintgatása miatt virusos lett a gép QCZ trójai de én csak Facebook vírusnak hívom. itt olvasható bővebben
Amit az oldal javasol egy sem használt. Hála NOD32 csapatának táv segítséggel azért sikerült újra telepíteni és működésre bírni de ők is rendbe találták a gépet. Több vírus és trójai Scan lefutott McAfee stinger Kaspersky, de nyoma sincs semminek elvileg vírus mentes a gép. A csavar most jön egyetlen böngészővel sem tudom megnyitni a Facebook oldalt, az összes többi program és oldal jól működik ! Én is ott tartok ahol Te hogy újra húzom a gépet mert már órákat töltöttem Vírusirtó Tűzfal,ellenőrzés letiltásokkal de semmi eredmény Hálózati kapcsolat szülői felügyelet, beállítások ellenőrzése Már kínomba c:/windows/system32/drivers/etc/hosts fájl bejegyzésbe is benéztem de sehol nincs letiltva a Facebook ennek ellenére bármely böngészőbe akarom elindítani olyan mintha nem lenne Internet, az összes többi oldal működik minden gond nélkül. Szóval várom az ötleteket Segítségeteket előre is köszönöm !

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.