Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi86
aktív tag
Köszönöm.
-
norma87
csendes tag
válasz sfdrakex #3535 üzenetére
Igen ez jelentette a megoldást, jó nagy kavart csináltam magamnak
Szerintetek érdemes lenne áttálítanom a gépet AHCI -re? Jelenleg IDE van. Van még olyan lehetőség hogy RAPID. Ezektől éreznék gyorsulást, pl oprendszer betöltés stb...
Jelenleg a 2TB os vinyón fut. Ennek a típusa WD20EARX. Van még mellette egy SATA II 320Gb os , és egy sima ATA133 kábeles 250Gb-os.Továbbá ha áttálítom ACHI-re, utána vissza szeretném állítani IDE re valami okná fogva..akkor az lehetséges?
-
nagyúr
válasz norma87 #3552 üzenetére
Win7-et AHCI-re érdemes telepíteni. (A vinyódhoz meg van frissítés, mert bibis.)
Nem lehetséges, ha csak nem a regben turkálsz, vagy újra nem telepíted.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Hunork
veterán
Hm.
Szerintem először is indítsd csökkentett módban, ha betölt, akkor indítsd el a rendszer visszaállítást, nézz utána egy szép időpontnak, mikor jól futott.
Ha betölt rendesen, én nyomnék pl. egy Ccleaner-t, Regcleanert -t, egy vírusirtást. Biztos, ami biztos alapon."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
nagyúr
válasz norma87 #3557 üzenetére
Van, de az ide -> ahci volt.[link]
Fordítva nem tudom hogy működik."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz FoxiestFox #3561 üzenetére
═════════════════════════════════════════
-
nagyúr
válasz norma87 #3560 üzenetére
Persze, de ha xp-t használsz, akkor nem tudod sata2-re telepíteni, mert az ahci drivert fogja keresni. Egy pendrive-ról be kell neki adagolni. Ja bocs, ez xp, itt a floppy játszik. A win7 már ezt tudja alapból, neki nem kell külön driver.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kivulallo
tag
válasz kivulallo #3558 üzenetére
oké!
az van, hogy állitólag sérült a winlogon.exe-m (0xc000000f)
magának a rendszernek SEMMI (!) baja sincs, el is indul csak fekete képpel, mivel az inditási konfigurációs izékéje sérült vagy nincs... nem tudja mit kell inditanina innen segitsetek légyszi
a cél: elkerülni az újratelepitést és a szenvedést a windows.old mappának a fájlaival, illetve programokkal amiket reinstallálni kell.Köszi
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz kivulallo #3567 üzenetére
Akkor csökkentet mód, hátha. Ha az sem, akkor az újra telepítés marad.
-
kivulallo
tag
válasz Sub-ZeRo #3568 üzenetére
csöki mód nem megy az tuti...
most kicseréltem a winlogon.exe-t egy alapra.. reménykedünk...
és nem... miközben irom megy a gép és nem.. újraindul... lekapcsolja a vinyót és újraindul...
hát bekaphatja...ha szabad ezt itt mondaniJÓLVAN most már winload-om sincs... azt is lehet másolni
egyszer csak sikerül[ Szerkesztve ]
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok
Kérdésem a követező , i5-os rendszert használok , érdemes feltenni win7 alá a chipset,lan kártya,hangkártya drivereket és azokat időnként frissebbre cserélni , vagy elég a win7 ill. a microsoft update center drivereit használni?
Előre is koszi a válaszokat.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Lenry
félisten
válasz MikaVejneGI #3570 üzenetére
ha minden tökéletesen működik, akkor fölösleges külön felrakni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
veterán
Sziasztok!
Most tervezem szüleim gépét újrahúzni. Win7 64 bit menne fel rá. A kérdésem az, hogy az xp-re rá lehet-e húzni a win7-et vagy teljesen újra kell húzni a gépet?
Egy kicsit off, de office 2003-ból, egy pendrive-ra ki lehet menteni a mail-eket?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Telepítettem win7-et, viszont cmd futtatáskor nem enged egyes beállításokat, arra hivatkozva, hogy nem vagyok rendszergazda.
Egyetlen fiók van beállítva, ami alapból tudtommal rendszergazdai jogosultságokkal bír.
SSD finomhangoláshoz kellene pár parancssoros beállítás...pl a TRIM működik-e vagy sem... ilyen jellegűek.
Mi lehet a gond, hogy tudom ezt kiküszöbölni?
Köszi! -
nagyúr
Futtasd a cmd-t rendszergazdaként. Vista óta nem vagy rendszergazda, mert ott az uac.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Bocsi hogy rossz helyre írok, de nem találtam megfelelőbb topikot, me a Huaweis döglődik:
A Huawei E1752 működik Windows 7 64 bit alatt? Van hozzá driber? A Telenor ilyet adott ismerpsömnek, s a 3G kapcsolat nem működik neki.
(Bővebbet sajnos nem tudok még)
[ Szerkesztve ]
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
A start gomb bele lóg a böngészőbe. Kisebbre lehet valahogy állítani?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
nagyúr
Tedd alúra vissza, meg hagyd nagyon a taskbart. Amúgy én nem tudok róla, hogy lehetne e kissebb.
(#3581) core2: Akkor a telenor oldalán kellene nézgelődni, ha van driver, akkor van, ha nincs akkor
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
nagyúr
válasz Neil Watts #3584 üzenetére
Ha szerencséd van akkor igen.
-
veterán
-
Lenry
félisten
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Hunork
veterán
Üdv!
Próbáld ezt:
StartMenü- Számítógép- Kezelés- Helyi felhasználók és csoportok-Felhasználók
Itt a Rendszergazdára katt,és vedd ki a pipát a Fiók le van tiltva elől. Gépet újraindít, és Rendszergazda névvel jelentkezz be, és innentől mennie kell. Viszont ezt ajánlott friss telepítés után ELSŐ lépésként beállítani, mert különben nem találod ott a dolgokat, ahol eddig.(Úgyhogy inkább max 20-25 perc és kész is a reinstall, már ha nem épp most húztad fel az oprendszert!) Utána a fent említett művelet, és te vagy az úr a Win felett!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
cOxeR
Ármester
Köszi Hunork, közben sikerült beállítanom azokat amiket akartam parancssorból, már csak pár apróság van, de ez inkább csak alkalmazások beállítása/optimalizálása, és utána nem nagyon szoktam rendszergazdagént piszkálgatni, innentől szinte csak dolgozom, és frissítem amit kell...
-
-
krups8
tag
Halló! Az első hsz sb support pack link-jén csak engem nem vakit a letöltés bármely módja?
-
nagyúr
Attól hogy kicseréli egy másikra, még kisebb lesz? Mert a képne ugyan akkora a másik fajta, mint a gyári.
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Tud valaki valamilyen (lehetőleg ingyenes) skinező programot win7 alá?
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
félisten
-
gabo9201
senior tag
Hello mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy át szeretném írni a Win7 Boot menüjét. Viszont nem tudom hogyan kell. Találtam egy leírást, de ez nekem nem működik. Pontosabban az a gond vele, hogy nálam nem ad ki olyan lehetőséget a felugró ablak, hogy szekesztés.
Próbáltam beírni a futtatásba, hogy "boot.ini", de az sem vezetett eredményre.
A probléma amiért szeretném szerkeszteni a Boot menüt egyébként az, hogy nekem is kiad egy olyan op rendszert ami nincs is a gépen (Win7). Tehát bejelentkezésnél két Win7-et jelenít meg.
A segítségeket előre is köszi!
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
veterán
Sziasztok!
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy az megoldható-e, hogy fenn hagyom a gépen a régi xp-t, és egy vadi új teljesen különálló ssd-re pedig telepítem a win7-et?
Ebben az esetben a win7 fogja látni a már pc-hez csatlakoztatott meghajtókat?Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...