Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36076) piqla


piqla
őstag

Sziasztok!

A segitsegeteket kernem.
Eddig 32 bites Win7 (eredeti) volt a gepem, es szegyen es gyalazat, de nem tudtam, hogy a 32 bites nem fogja latni a 8 giga ramomat, csak negyet.
Ezert gondoltam megveszem a 64 bites Ultimatet, viszont elotte tesztelnem, hogy egyaltalan mukodik-e.

Na, itt kezdodnek a problemak. Letoltottem egy verziot, install, hibauzenet. Ujra, megall a telepites 77%-nal. Harmadik probalkozas: 77%.
Letoltok egy masik verziot, hibauzenet (sajnos a kodra nem emlekszem, de miutan rakerestem, azt irta, hogy lehet, hogy a cd olvaso a hibas), ujrairas, megint nem mukodik.

Azt hittem, hogy menet kozben beszart a cd olvasom, ugyhogy visszatettem a 32 biteset, amivel ugyan most mukodik a gepem, de megint csak nem a 64 bites van fent.
Raadasul a driverek installjanal admin jogokat akartam szerezni, de valamit elrontottam, es azota hiaba probalkozom az ismert (leirt) megoldasokkal, azok az opciok nincsenek is jelen; ezert gondoltam, hogy az Ultimate verzio kellene.

Legy szives segitsetek, mi lehet a gond? A 64 bites verzio telepitesehez kell valami "specko" hardver is?

Ha csak annyi lenne a komment, hogy no warez, akkor azt koszonom, de nem kerem. Nem warezolok, viszont 50 ezer forint elkoltese elott szeretnek megbizonyosodni, hogy egyaltalan menne-e a gepen a szoftver. Koszonom.

Szereted az állatokat?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.