Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35751) Csupii válasza LonGleY (#35742) üzenetére


Csupii
tag

A merevlemezem tökéletes, többször is csinált már ilyet, majd jó lett egy véletlenszerű w7 installnál. HD Sentinel szerint is tökéletes, erről itt a LINK.

A telepítéshez mindig EZT használom.
A gép nincs hálózaton, wifi-n csatlakozik routerhez, telepítéskor teljes format-ot használok. :(

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Csupii // Bíp, bííííp!

(#35752) LonGleY válasza Csupii (#35751) üzenetére


LonGleY
veterán

A gép nincs hálózaton, wifi-n csatlakozik routerhez

-> <- :D

Nincs egyéb ötletem. Esetleg próbálj ki egy 64-bites változatot, ha megy a gépen, kicsit jobbak mint a 32-esek.

[ Szerkesztve ]

(#35753) Csupii válasza LonGleY (#35752) üzenetére


Csupii
tag

A gép nincs hálózaton, wifi-n csatlakozik routerhez

Várj.. ezt most olvastam át, kicsit értelmetlen volt :D na mind1.

most 3gb RAM van benne, de van egy 4gb-s modulom, ha azt teszem be, (cserélve az 1gb-ost) lesz ugye 6gb. tettem arra is ugyan ezt a változatot, csak 64bitest, megszólalásig, szinte mp-re ugyanugy 1:10mp volt a boot-idő. :/ nem tudom, mit tehetnék.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Csupii // Bíp, bííííp!

(#35754) Fire/SOUL/CD válasza Csupii (#35753) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

A RAM csere-bere az nem úgy működik ám, mint a Lego... Itt nem lehet egy piros 4-es elem mellé egy fekete 16-ost bepattintani. :DDD Szépen veszel készletben 3x2GB-os kiszerelést, olyat, amit az alaplapod is támogat, aztán akkor az majd menni fog TriChannel-ben. (Már ha egyáltalán Intel deszkád van)

Ha ilyen "lazán" veszel egy RAM cserét, akkor ne csodálkozz, ha meg van zakkanva a rendszer...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#35755) Csupii válasza Fire/SOUL/CD (#35754) üzenetére


Csupii
tag

Nem veszem lazán a RAM cserét, tisztában vagyok a kockázattal. Másképp... egy Acer Aspire 5742G laptopról van szó, 2 chanellel. Egyrészt. Másrészt viszont a 4gb-os modult egy ugyan ilyen típusból vásároltam meg, support oldalon utánanéztem, támogatja a memóriát. (A RAM hibátlan, memtest 0 hiba) Ramot nem szoktam csak ugy kedvemre cserélgetni, azért vettem meg, mert reménykedtem benne, hogy hátha jobb lesz a 6gb RAM-al az egész hóbelebanc, ehelyett ugyan olyan sz*r sajnos. Sőt... hiába támogatja a 8gb-ot a gép, ha 6gb esetén csak 2gbal hajlandó boot-olni (64bit esetén).

Esetleg lehetséges, hogy a merevlemezen csak gyorsformázás volt, ezért problémázhat?! :F

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Csupii // Bíp, bííííp!

(#35756) LonGleY válasza Csupii (#35755) üzenetére


LonGleY
veterán

Acer... :s

A memória gubanchoz nem tudok hozzászólni.

A gyorsformázás viszont nem gond.

(#35757) Fire/SOUL/CD válasza Csupii (#35755) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Attól, hogy hány Giga RAM van a laposban, attól még az összes OS-nek el kell indulnia, max kevesebbet lát belőle. próbáld felcserélni a RAM-okat (a 2GB-os helyére tedd a 4GB-ost, meg egymagában a 4GB-ost is próbáld ki(nem tesz progival))

A gyors formázásnak ilyen hatása nincs.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#35758) Csupii válasza Fire/SOUL/CD (#35757) üzenetére


Csupii
tag

Köszönöm szépen a segítséget, minden itt tanácsolt dolgot kipróbálok! :) bár ugy emlékszem, már próbáltam magában a 4gigát, és felcserélve, de elég homályos, szerintem csak akartam... :D korral jár. :C

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Csupii // Bíp, bííííp!

(#35759) KoRner™


KoRner™
tag

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdésként azt szeretném feltenni, hogy ha egy el nem induló windows-al és adatokkal rendelkező partícióra rátelepítek egy új windows 7-et, akkor mi történik?

Van még hely a partíció bőven, de partíciókezelő programmal véletlen kitöröltem a recovery paertícióját a laptopnak, az óta pedig nem bootol be a gép. Próbáltam az összes Master Boot Record javító dolgot megcsinálni, de semmi sem ment. A problémám, hogy azon a gépen kell megoldanom a helyzetet, ami nem indul el. Most azt látom célszerűnek, hogy rátelepítek egy új windows-t, partíciókezelővel leválasztok annyi helyet, hogy elrakhassam a menteni kívánt dolgokat, majd a 2 windows-os partíciót formázom és felrakok rá egy clean win 7-et.

Nos a kérdés röviden: megmaradnak a partíción a file-ok, ha nem formázom azt a win7 telepítőben?

(#35760) LonGleY válasza KoRner™ (#35759) üzenetére


LonGleY
veterán

Ha egy adatokkal rendelkező partícióra telepítesz, azon az adatok felülíródnak.

Ha egy másik partícióra telepítesz, akkor érintetlenek maradnak, és max egy manuális mountolás után látni fogod a dolgaid a Windows-ban.

[ Szerkesztve ]

(#35761) KoRner™ válasza LonGleY (#35760) üzenetére


KoRner™
tag

Köszi.

És ha egy Windowshoz egyáltalán nem kötődő helyen van egy darab könyvtár (konkrétan a gyökérkönyvtárban), azzal mi fog történni? Mert ha a windows file-ok felülíródnak, az nem zavar, annak az egy könyvtárnak (zenék, fényképek, stb.) kell sértetlennek maradnia, ami rögtön a meghajtón van.

(#35762) LonGleY válasza KoRner™ (#35761) üzenetére


LonGleY
veterán

Nem fog szelektálni, hogy mely fájlokat írja felül a kiválasztott partíción. Ez egyrészt random, másfelől gyorsformáz előtte.

Ha szükséged van valamire, akkor azt telepítés előtt mentsd ki! Az adattároló másik gépben történő meghajtásával, vagy Linux telepítővel, Hiren's BootCD-vel (MiniXP), esetleg Parted Magic-el (letöltés).

[ Szerkesztve ]

(#35763) Doky586 válasza KoRner™ (#35759) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Nem Master Boot Record javító dolgot kell csinálni hanem egy eredeti (MSDN) wint bootolni és ott valami javítás címszó alatt talán helyreállítja a bootolhatóságot.

De így jár az aki csak úgy törölget a rejtett partíciók közt.
Mindenesetre a biztonság kedvéért az adataidat mentsd el egy usb-hdd-re..

(#35764) KoRner™ válasza Doky586 (#35763) üzenetére


KoRner™
tag

Ja persze, így járok, nyilván mindig lesz mit tanulnom, nem vagyok szakavatott informatikus. De mondjuk azért írtam ebbe a topicba, hogy megoldást találjak a problémára, nem pedig hogy valaki kioktasson.

(#35765) LonGleY válasza KoRner™ (#35764) üzenetére


LonGleY
veterán

Ha a megoldás érdekel, akkor a hasznos információkat nézd, és még okulhatsz is!

Egyébként szerintem nem vészes a dolog, nekem minden esetben az az első, ha meglátok egy gyárilag felpakolt windows-t, hogy legyakom a fenébe rejtett partíciókkal együtt. Jobb az, amit te szerkesztesz rá.

[ Szerkesztve ]

(#35766) KoRner™ válasza LonGleY (#35765) üzenetére


KoRner™
tag

Nos, az a delikát helyzet állt elő, hogy nem lévén felkészülve erre az esetre, nincsen semmilyen eszközöm 1600 km távolságon belül, amivel meg tudnám oldani a problémát. Most külföldön vagyok, ha otthon lennék, akkor a sata dokkolómmal percek alatt sikerülne, de amivel most rendelkezem:

1 nem működő laptop újratelepítésre várva 300GB lementeni kívánt adattal.
1 működő laptop 5GB üres hellyel.
1 16GB pendrive.
2 8GB pendrive.

Az egyetlen ahol ezt a problémát meg tudom oldani, az a nem működő laptop, mert sajnos a vinyóját nem tudom semmilyen módszerrel meghajtani a másik laptoppal (nincs még egy sata csatlakozója ugye). Arra lenne szükségem, hogy a 750GB-s partícióból lecsípjek 300-at külön, amire rámentem az adatokat, és a sérült windows-os patícióra újratelepítem a windowst. Viszont operációs rendszer nélkül nem sikerül kezelnem a partíciókat, és az összes bootable partition manager Invalid Partition Table-re hivatkozva nem bootol. Egyedül a Win7 telepítő bootol, úgyhogy egyelőre csak ebben tudok gondolkozni, semmi másban.

(#35767) KoRner™ válasza KoRner™ (#35766) üzenetére


KoRner™
tag

Na úgy tűnik rendbe sikerül hozni a gépet. Sikerült készítenem egy bootolható pendrive-ot partíciókezelő programmal, most lecsípek üres helyet a menteni kívánt dolgoknak, a romokban heverő partíciót meg újratelepítem, és aztán ünnepelek. :C

(#35768) ngabor2


ngabor2
nagyúr

Van egy win7-es gép, ami mobilneten csatlakozik a nethez. Erre a gépre kellene néha bemenni, hogy egy karakteres progit futtassak, leállítsak, vagy egyszerűen ránézzek. Erre mit ajánlanátok? A sávszélesség és a havi netkapacitás korlátozott, így a teljes képernyő átküldözgetése nem egészséges.

Dyndns kell hozzá, eddig tiszta. De utána mivel érdemes? VNC? Teamviewer? Vagy valami ssh, ha létezik ilyen win alá.

(#35769) KoRner™ válasza LonGleY (#35762) üzenetére


KoRner™
tag

Nos, ügyködés közben megoldódott a dolog a következőképp:

Bootolható Acronis Disk Director Suittal töröltem a Recovery partíció minden maradékát, aktívnak jelöltem a windowssal rendelkező partíciót, majd win telepítővel nyomtam rá egy indítás-javítása opciót, és a számítógép működik.

Ettől függetlenül még mindig újratelepítem, mert darabokra esik az oprendszer, de legalább a fontos adatokat le tudom menteni egy második partícióra. :))

(#35770) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Sziasztok. Létezik, hogy 32 bites Win7 alatt nem működik a Hyper Threading egy 2600K procival? ugyanaz a terhelés 64 bites verzióban 60-70% volt, ami most a 32 bitesnél 99, és szénné akad a gép.

(#35771) Fire/SOUL/CD válasza RockHaRD (#35770) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

CPU támogatja és a BIOS-ba kell bekapcsolni (OS ebből a szempontból lényegtelen), ami viszont nem az az említett terhelés. Mert ha pl ez egy stressz teszt, akkor lehet ekkora különbség, lévén a natív x64-es kódok végrehajtás kevesebb időt vesz igénybe, függetlenül, hogy a HT be van kapcsolva. (Ha be van kapcsolva a HT, akkor az eszközkezelőben is egy valag mag látszik)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#35772) RockHaRD válasza Fire/SOUL/CD (#35771) üzenetére


RockHaRD
addikt

Be van kapcsolva, most néztem meg. A terhelés az kb 15 darab megnyitott flash alapú honlap. Chrome, IE, Ffox, meg külön flash alapú programok. Egy fos Gt210-es vga van a gépben + egy Asrock Z68-as lap, amin be van kapcsolva az iGPU multi monitor, mert 3 monitor megy a windows-ba +2600K 4,4 ghz-n +4gb ram.

Rakhatom vissza a 64 bitest? :(

(#35773) Fire/SOUL/CD válasza RockHaRD (#35772) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Így világos, bár itt már az erőforrások is csúnyán alul vannak méretezve, elsősorban a RAM. Szóval igen, x64-es OS vissza, de az első dolgod legyen legalább +4G RAM beszerzése...

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#35774) RockHaRD válasza Fire/SOUL/CD (#35773) üzenetére


RockHaRD
addikt

a ramból 2,5 gigát használ a full rendszer, szóval az nem kevés. Holnap akkor win telepítés :(

(#35775) Fire/SOUL/CD válasza RockHaRD (#35774) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Azt se feledd, hogy a 4G RAM-ból azx86-os rendszer kb 3G-t tud csak használni, tehát kapásból 1G ugrott amúgy is. Ha ebből a max 3G RAM-ból 2,5G van használatban, akkor a virtuális memóriába is dolgozik az OS (lemezre). Szóval x64 esetén legalább a 4G elérhető lesz (de én ilyen felhasználás mellett tennék bele +4G-t, de te tudod)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#35776) RockHaRD válasza Fire/SOUL/CD (#35775) üzenetére


RockHaRD
addikt

tervben van, csak most nem volt rá pénz :(

pár hét múlva megveszem a párját.

A lényegen viszont nem változtat, megy vissza az x64

(#35777) palika29


palika29
csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémám lenne windows7 64 bites rendszernél, hogy lefuttattam egy kémrogram elleni programot, és azóta abban a fiókban semmi exe vagy arra utaló parancsikont nem lehet használni. Az ikonok is megváltoztak. Többi fiókban minden megy rendesen. Hogy lehet esetleg rendbe tenni ?

(#35778) LonGleY válasza palika29 (#35777) üzenetére


LonGleY
veterán

És mi volt az a program? Tök jól jönnének ilyenkor konkrétumok.

A FixWin-nel lehet esetleg szórakozni, vagy egy Windows telepítőlemez repair funkciójával, de szerintem ebből újratelepítés lesz.

[ Szerkesztve ]

(#35779) palika29 válasza LonGleY (#35778) üzenetére


palika29
csendes tag

Sajnos a programot már nem tudom, de a többi fiók megy rendesen. nem telepíteném ezért újra

(#35780) LonGleY válasza palika29 (#35779) üzenetére


LonGleY
veterán

Hogy nem lehet ilyet tudni? Akkor csinálj új fiókot, a jelenlegit meg töröld!

[ Szerkesztve ]

(#35781) palika29 válasza LonGleY (#35780) üzenetére


palika29
csendes tag

Eddig az történt, azért nem tudom , mert párom csinálta, és törölte mire megnéztem mi lehet az. De hibákat szeretem megoldani

(#35782) LonGleY válasza palika29 (#35781) üzenetére


LonGleY
veterán

A Windows elég kényes az ilyen random programokra és beavatkozásokra. Ha azt sem tudjuk, hogy mi történt, úgy elég nehéz bármit kezdeni a dologgal... Ez nem az a hibatípus, amire konkrét megoldás létezhet. Attól még előfordulhat, ajánlottam is rá programot. De általában egyszerűbb az újrázás.

[ Szerkesztve ]

(#35783) werszomjas


werszomjas
őstag

Üdv.

A telepített win7 verzióknak lehet tudni, hogy mennyi hely szükséges?

Home Premium, Professional, Ultimate

Telepítés után a lefoglalt tárhelyben nagy az eltérés közöttük?

120GB-os SSD-re menne laptopba, így fontos lenne, hogy minél kevesebb helyet foglaljon a windows, mert nincs mellette másik HDD. :R

üdv

(#35784) föccer válasza werszomjas (#35783) üzenetére


föccer
nagyúr

Ha nem raksz rá multimédiát, akkor nem lesz gond. Nekem az elmúlt 5 év munkája nem foglal többet, mint 30 GB, pedig van benne fénykép bőven.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#35785) dethroner


dethroner
veterán

Az miért van hogy ha nem a win beépített háttérképeit használom, akkor kikapcsol az aero?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#35786) Immy


Immy
őstag

Sziasztok!

Windows7 sp1-nél van arra lehetőség, hogy 1 userrel szimultán egyszerre több helyről be legyek jelentkezve? Egyszerre lokálisan és egyszerre rdp-n is?

Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html

(#35787) Buster17


Buster17
addikt

Hali!
Olyan problémám lenne ami a csatolt képen is van.

Bal oldalon kellene betölteni egy flesh féle dolgot. Más flash alapú dolgok működnek csak ezen az oldalon pont azzal a résszel nem boldogul és ilyen hibakódot ír ki. Chrome és IE alatt is ugyanazt produkálja.

Szoftveres vagy hardveres probléma lehet és mi pontosan?

[ Szerkesztve ]

(#35788) szabonagyur válasza Buster17 (#35787) üzenetére


szabonagyur
félisten

Szia

A linket beraknád ide is, hogy megtudjuk nézni, hogy csak nálad van e baj?

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#35789) Buster17 válasza szabonagyur (#35788) üzenetére


Buster17
addikt

Csak nálam van a hiba és már hónapok óta...

Itt meg kell jelennie bal oldalt egy emberkének Nekem 1 pillanatra megjelenik majd eltűnik és hibaüzenet.

(#35790) Tenager18


Tenager18
senior tag

Üdv mindenkinek !

Lenne egy problémám. Mai nap vásároltam egy asztali konfigot. Jelenleg Windows7 Ultimate 32bit van rajta, ezt rakta fel nekem az eladó ! Én szeretném ujratelepiteni a rendszert, de nem akar sikerülni, folyamatosan kékhalált kapok, ha elkezdem a telepitést . Én is egy 32bites Win7 Ultimate-t akarok rádobni, de nem sikerül ... betölti a Windows fájlokat, bejön a boot képernyő, és paff, egyből kékhalál ... nincs valakinek ötlete ?

Köszi előre is :R

(#35791) szabonagyur válasza Buster17 (#35789) üzenetére


szabonagyur
félisten

Nekem is bedobta Win8.1 64bit és Chrome alaatt

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#35792) RockHaRD válasza Buster17 (#35789) üzenetére


RockHaRD
addikt

Nálam is bedobja ugyanúgy. (Win 8.1 64bit) Nem nálad van a hiba.

(#35793) Sub-ZeRo


Sub-ZeRo
nagyúr

Azért szerintem, mert a games for windows live megszűnik nem? Azoknak szól akiknek a figurára hibát dob. Nálam is.

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#35794) kazstam


kazstam
csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Op. rendszer újratelepítés után elindítottam egy telepítőt(teljesen hivatalos), és telepítés közben ki kellett lépnem, leállítottam.
Később újra elindítottam, de a telepítő ablak nem jelent meg, csak a folyamatokban látszott, hogy fut. Folyamat leállítása után újból elindítottam rendszergazdaként, de úgy sem jött fel a telepítőablak, továbbra is a háttérben fut.

Vírusirtó még akkor nem volt fent, szóval nem az blokkolta.

Az op. rendszerem: Windows 7 Professional N, és Windows tűzfal volt még fent akkor csak.
Minden frissítést feltelepítettem, a rendszer naprakész, lemezkarbantartóztam is, de úgy sem lett jó.

Sejti valaki, hogy miért lehet ez? Vagy valahol a rendszer "megjegyezte" magának és blokkolja?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv.: kazstam

(#35795) R3nts


R3nts
senior tag

Sziasztok!Pár hete újrahúzott Win 7 ultimate x64-nél, olyan problémába ütközöm,hogy gép felállásakor,amikor alul a(z) automatikusan eltűnő/előjövő tálcához ér a kurzor,csak pörög a kurzor,kifagy a gép, kifehéredik az egész asztal.....csak restart segít....de amikor feláll a gép a BIOS-ban elállitódik valami,mert kijelzi a Sajátgép az A hajlékonylemez-meghajtót (ami ugye nincs is a gépben),és kéri annak formázását....újraindítok....BIOS-ban kikapcsolom a floppy meghajtó megjelenítését.....feláll a rendszer rendesen.....de pár nap múlva ugyanezt produkálja.....anno pár hete ezért kellett újraraknom a Win-t...kiterjesztett asztal módban használom DVI(monitor),és HDMI (TV)-vel összekötve - mindkettő azonos felbontáson,és frekin...vírusmentes,tiszta rendszer......tippek...?

ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128

(#35796) Sub-ZeRo válasza R3nts (#35795) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Merül az elem? Vagy döglik az alaplap?

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#35797) BigManus válasza R3nts (#35795) üzenetére


BigManus
addikt

Szia!

Ahogy Sub-Zero is írta, esélyes, hogy az elemmel lesz probléma...

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#35798) R3nts válasza BigManus (#35797) üzenetére


R3nts
senior tag

És a merülő BIOS elemtől tényleg lehet ilyen?? Hogy felállni készülő rendszernél a win betöltődése után kifagy fehérre az egész asztal,pörög a kurzor,tölt a gép,de semmi...
?Nem tudok se startmenüt megnyitni szabályos leállitáshoz,se semmit....csak reset....egy BIOS elemtől...? :W

ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128

(#35799) petyus_


petyus_
senior tag

Sziasztok!

Security Essentials-t használok, és mindig sárga színű, és azt írja, hogy vélhetően nem védett. hiába futtatok le ellenőrzést, utána is ezt írja, frissítések megvannak. Nem olyan nagy probléma, de azért jó lenne tudni, miért.

(#35800) szabonagyur válasza R3nts (#35798) üzenetére


szabonagyur
félisten

Veszel egy elemet ~500 Ft és utána kiderül.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.