Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29418) pendre54 válasza DS39 (#29416) üzenetére


pendre54
addikt

Üdv!
Csatlakoznék én is a saját tapasztalatommal. Kb. 9 hónapja raktam a gépbe egy 64 GB-os SSD-t, szándékosan csak ekkora kapacitásút, mert eleve úgy terveztem, hogy ez lesz a C meghajtó, és erre csak a Win 7 kerül, meg néhány kisebb progi, minden más, nagyobb helyet foglaló cucc mint pl. a játékok maradnak a HDD-n. Na most a helyzet az, hogy kb. 2-3 hónapja még 22-23 GB szabad hely volt a C-n, ma meg éppen most néztem ,hogy már csak 18 GB szabad hely van, és mindez úgy, hogy semmilyen új progit nem telepítettem fel. Rendszeresen elvégzem azokat a lépéseket amit itt javasolnak:[link]
Ezen felül még heti rendszerességgel futtatom az Advanced System Care és a CCleaner progikat, amik elég sok mindent takarítanak, de még így is szépen hízik az SSD-n lévő cucc.
A kérdésem az lenne, hogy mi a rákot csináljak még, hogy ezt valahogy kordában tartsam, mert ha így folytatódik, másfél-két éven belöl megtelik az SSD. Az automatikus frissítés kikapcsolása megállítaná?
Kérdezném továbbá, hogy az általad említett PatchCache mappa pontosan hol található, mert nézem, de nem találom, bár lehet hogy csak a fátol nem látom az erdőt.
Előre is köszi a segítséget.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.