Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27216) Lenry válasza brd (#27215) üzenetére


Lenry
félisten

hosszú sztori (ma az egész napom ezzel ment el) de azért megpróbálom röviden.

Vaio laptop, a mai patch kedden kapott pár plusz updatet, amiknek köszönhetően megfeküdt. hála az égnek, a rendszervisszaállítás sem működött, így azt kellett elsősorban helyrehozni

a hiba ez volt, a megoldás szintén itt található

a kulcs az utolsó mondat: "Telepítse a testreszabott Windows helyreállítási környezet lemezképét bármilyen adathordozóra."

a kényelem és a boldogság jegyében a bármilyen adathordozó egy pendrive volt, és igazából ez okozta a hibákat. semmi sem működött, és mint kiderült sok órányi netbújás után a "bármilyen adathordozó" az leginkább optikai lemez kell, hogy legyen, különben csúnyán összekuszálódnak a dolgok, nálunk a BCD kuszálódott össze, pláne akkor, amikor megpróbáltam helyrehozni, persze még azelőtt, hogy tudtam volna, hogy a pendrive okozza ezt az egészet.

utána optikai lemezről a sysrestore helyreállítása sikeresen meg is történt, de sajnos a noti azóta is bootképtelen a fentebbi hsz-ben írt hibával

a partíciókhoz és tartalmukhoz elvileg nem nyúlt senki és semmi, így az aktív státusz és a registry is érintetlen kell, hogy legyen.

(#27214) Impressa mint írtam is: "természetesen a Windows indítási javítás, fixboot meg fixmbr és társain már túl vagyok"
úgyhogy igen, próbáltam.

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.