Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
gambler
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hol tudnék Windows7 Home Premium dobozos (nem oem) termék kulcsot venni? Csak termékkulcs kéne, telepítő média nem!
Próbáltam guglizni, de a Microsoft honlapján csak Windows 8-at találtam, Amazonnál meg csak dvd-vel együtt!Köszi a segítséget előre is!
Két szóban elmondhatom, amit az életről megtanultam: megy tovább (Robert Frost)
-
korcsi
veterán
Üdv!
Alaplap cserét (Intel -> AMD) win7 hogy viseli?
Válaszokat előre is köszönöm!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Paul14
tag
Sziasztok!
Pár hónapja tönkrement a memória a laptopomba és azóta nem működik a feltöltés, a memória ki lett cserélve minden megy de a feltöltés nem. Sehova nem tudok feltölteni mert elkezdi és max 5%-ig jut és újrakezdi vagy megáll. Mi lehet a felelős ezért?
Köszi! -
flash-
veterán
sziasztok
van egy notebookom az alján a matricán az szerepel hogy windows 7 professional oe
mi ez az oe?
Microsoft Windows 7 Professional SP1 x64 MSDN HUN -t ha telepítek akkor azt a kódot el fogja fogadni?
-
joccadoki
senior tag
válasz flash- #27160 üzenetére
gondolom az oemre utal. Magyarán a systemet nem tudod más gépre felhasználni
Paul14
ott valszínüleg valami tulfesz lehetett (adapter, vagy akku) ez nyírta ki a ramot és az akkut is
Korcsi
koönfig cserét nem viseli egy vindows sem! Próbáltam
Kalber
Bemész egy számtech boltba és veszel egyett[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
őstag
válasz flash- #27160 üzenetére
azért valamivel csinálj biztonsági mentést, vagy telepítéshez használd a recovery partíciót.
az én acer laposom alján levő OA szériaszámot nem fogadta el a telepítő. Az OA különben az OEM activeted vagy mi rövidítése.
én először egy virtuális gépen kipróbálnám a telepítőt, hogy továbbenged-e a szériaszámmal. -
soultrapp
senior tag
csáótok!hol tudom beállítani,hogy mikor betölt a windows ne kelljen rákattintani a felhasználó nevemre?tehát,hogy egyből bejöjjön a windows...
És még annyi hogy az automatikusan induló programokat hol tudnám megnézni?mit kell beírni?
a második rész megoldódott eszembe jutott,hogy msconfig.:-))[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Lehet hogy Win7 probléma, hátha tud valaki segíteni.
Adott egy HP DC5750 microtower számítógép.
Eddig Xp-vel használtuk, de most lett egy kis bővítés, és kapott egy SSD-t, 3GB Ramot és Windows 7 professionalt.
Mikor betölt a windows, akkor 10-ből kb 2x nincs billentyűzet (PS2), csak ha áramtalanítom a gépet. (BIOSban ekkor is rendesen működött, csak mikor indult a win, akkor állt meg, mint a szög) USB-s billel nincs ilyen probléma. A kicserélés sajnos nem opció.
Esetleg valaki találkozott már ilyennel? -
Tomi0703
addikt
-
nagyúr
válasz Tomi0703 #27170 üzenetére
Itt nézted? Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Alapértelmezett programok\Alapértelmezett programok beállítása\Programok társításának megadása
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
lck
senior tag
válasz Tomi0703 #27170 üzenetére
lnk kiterjesztést hozzátársította az exe-hez Beállításokban nem lehet visszarakni.
Ezt a reg fájlt töltsd le csomagold ki és futtasd le a gépen.
Helyrehozza. -
King Unique
titán
válasz #41133696 #27175 üzenetére
már rakom is, nekem 13
amúgy ezek az updateok, hivatalosan javítják stabilitást, akár teljesítményt, befoltozzák biztonsági réseket, de MS-nál is van van, mint konkurenciánál (Apple), h ezekkel olykor célirányosan direkt lassítják rendszert, h rábírják felhasználót az újabb megvételére? -
törölt tag
válasz King Unique #27176 üzenetére
Szerintem ilyen nincs náluk
-
nagyúr
válasz King Unique #27176 üzenetére
Ilyesmit még nem tapasztaltam OS X frissítés esetén.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz King Unique #27179 üzenetére
Az más, és sajnos tény. IPhone-on nem is frissítek a jól bevált 6.0-ról, épp az említett okok miatt.
-
törölt tag
válasz King Unique #27179 üzenetére
Az Hardware-es mutyi volt, pl nyomtatóknál stb, meg is lettek büntetve azon cégek amelyek művelték többnyire
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De amúgy most úgy adódott, hogy mennél öregebb egy rendszer annál kevesebb frissítést kapott. A Windows 8 nálam 15 frissítést kapott, a Windows 7 ugye 10-et, a Windows Vista meg 8-at. Ugyanakkor néha előfordul, hogy a régebbi rendszerek kapnak többet, mert pl azokon vannak sokkal régebbi Netframework-ök stb.
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Tudom oly sokszor kezdtem már így: Ezzel most tényleg nem tudom,hogy jó topickba írok,ha mégsem így lenne sajnálom,ne haragudjatok.(mivel nem csak a Win 7ről lenne kérdéseim)
anno írtam lehet kapunk egy ssd-t,de nem azt kaptuk ,hanem egy 1Tb-os USB3.0/2.0 External Hard Drive 2.5"
nem zsír új ,DE ez is köszönet & ,ahogyan szokták mondani ajándék lónak ne nézd a fogát.
Szóval adott lenne ez ,amit külsőleg usb-sen lehet csatlakoztatnom a laposomhoz,a kérdés az,hogy mivel aWin 7-em mellett van egy Windows 8 -as op rendszerem & ha én ezt a 8-at fel telepítem a külső memóriámra,akkor a masinám nem fog be lassulni? illetve a két Op-rendszert tudom használni úgy,hogy pl:át váltok rá? & ha ez így van akkor közben fut a win7-esem is? vagy nincs ehhez vmi program ami szabályozza az átváltást? mellesleg még a win8-am még nem telepítettem fel ,ezekkel illetve azzal tisztába szeretnék lenni,hogy a telepítésnél mivel a masinámon itt a win7 véletlen ez nem fogja akadályozni a telepítést?
Válaszaitokat előre is hálásan köszönöm[ Szerkesztve ]
Üdv:Balázs
-
Vasinger!
nagyúr
Kaptam egy kékhalált miután kihúztam az USB csatlakozóból az külső hangkártyámat. Szeretném megtudni mi lehet az oka, így meg akarom nézni a hibaüzenetet. Leszedtem ezt a BlueScreenView programot, de nem talált semmit, valószínűleg nem jó mappába keres.
5let?
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
HP 2540p laptopom van, jogtiszta Windows 7 Home Premium 64 bites rendszerrel.
Egyre sűrűbben csinálja azt altatás után a gép, hogy az asztalon az Aero váltogatja az átlátszatlan és átlátszó állapotát, megy a forgó kör és nem tudok semmit kezdeni a géppel mert kb. befagy. Régebben csak havi egyszer jött elő ez a probléma, most már minden második ébresztésnél. Mi lehet a gond? A rendszert frissítettem folyamatosan.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Hol tudom megnézni illetve , állítani az automatikusan induló programokat a Win 7-ben?
-
Lenry
félisten
válasz Vasinger! #27185 üzenetére
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Rendszer
Speciális rendszerbeállítások - Indítás és helyreállítás beállításokitt láthatod az ablak alsó részében, hogy be van-e egyáltalán állítva, hogy mentsen BSOD esetén dumpot (Hibakeresési adatok rögzítése) és ha igen, akkor hová
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
PumpkinSeed
addikt
válasz adnoctum18 #27187 üzenetére
Valami futó folyamat kavarhat be. Nézd meg milyen folyamatok futnak.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Mans20
addikt
Jónapot
Törölt fájlokat lehetséges valahogy visszahozni a merevlemezből?volt egy win XP rendszernek a C meghajtón,a 2007-es outlook volt fent, a naptárba beírva sok telefonszám meg időpont,most meg a win 7 basic lett feltéve vagy ghostolva,de asszem nem lett kimentve az outlookból az a fájl amibe az egész napló benne van,valahogy vissza lehet szerezni még?
-
Destloler
tag
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van a cégnél egy régebbi gép amin simán elmenne a Win7, de WinXP van rajta. A problémám az hogy szeretném feltelepíteni a gépre a Win7-et de sajnos csak CD olvasó van benne és a cégemnél csak Win7 DVD van. Az a kérdésem hogyha készítek egy ISO-t a DVD-ból az valahogyan ki tudom írni több CD-re? Nem szeretnének a gépre pénzt költeni és CD van dögivel. Előre is köszönöm a segítséget.
-
artiny
őstag
Letre lehet hozni billentyukombináciot a 7 ben. akinek pl nincs vissza fele gomb a billentyuzeten (hatra ugras eggyel a mappakban valo maszkalaskor)..... van ra valami progi amivel letrelehetne hozni ilyet?
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem valaki légyszíves segítsen a fentebb leírtakban.Üdv:Balázs
-
wrox
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest