Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz #78121280 #32600 üzenetére
Én meg kb sz erre a pontszámításra még értelmes dolgot nem láttam ami ne ötször annyiba került volna a T-nél mint amennyiért bárhol megkapható hiába volna volna le a pontokat. Nagy szívatás az egész véleményem szerint. Inkább a hűséges ügyfeleknek normális ajánlatokat adnának ne biztosítás , most 2 hónapig milyen nagy akció utána háromszor annyiba kertül ajánlatok, meg egyéb baromságok. Aki nem agyatlan egyből átlátja a helyzetet mikor ilyenekkel felhívják.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Engem még egyszer se hívtak
Nem lehet hogy nállatok be van pipálva hogy zargathatnak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
-
bul07
nagyúr
Ja úgy
Hát én elég ritkán hívkálom őket( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
Villámvédelemet szeretnék megvalósítani ADSL vonalon, egy ilyen eszköz jó lehet hozzá?
Hova kössem? A szűrő elé vagy a modem elé?
Okozhat-e zavart a kapcsolatban?Legutóbb egy villám tönkretette a szűrőt, egy switch-et, valamint a switchre kötött két számítógép hálókártyáját. Ezt szeretném a továbbiakban megelőzni.
-
Rick4
félisten
Urak!
Mi lehet a gond? Egy hete vacakol a net, (T-home kábel 120 Mbit) megy minden, de valami nem oké. Egy hete valahol valami cucc elszállt a központban, és dns problémák voltak, mint gondolom másoknak is. A jelenség nálam azóta is félig- meddig fennáll, pl a ph-n belépek, és 3 perc múlva még mindig pörög a firefox fülnél, meg úgy csinál, mintha még csak betöltene, de olvasgatni már tudok. Van hogy 20 percig pörög az oldalak kissé lassabban jönnek, de speedtest, pingtest kissé lassan dolgozik, ellenben jó értékeket hoz.
Másnál is csinálja?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
mayday00
őstag
Nálam is előfordul néha ez a jelenség. Detto ugyan az mint nálad. Nálam a következő dolog oldotta meg a hibát. Nálunk kábel net van. Ritkán havonta előjön ez a hibajelenség. Kikapcsolom hátul a modemet, várok 1-2 percet. Újra bekapcsolom. És tökéletes minden. Szuper gyors a net. Van hogy 1 hónapig semmi, utána megint van ez a hiba. Modem ki-bekapcs. Hosszú ideig tökéletes megint minden. Próbáld meg te is Hátha beválik. Ne reseteld a modemet, hanem hátul a ki-bekapcsoló gombbal kapcsolod ki be. Lehet nálad is beválik
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Magamnak telepítem át a Sat tv-t. Egyszer már csináltam ugyanerre a helyre, akkor semmi gond nem volt, simán be tudtam állítani.
Most meg nagyon elakadtam. Ugyan oda raktam ahol volt ~2 éve, (rálátási gond nincs, sehol egy fa sem) de most csak jelszintem van, minőség mindig nullán van. Jelszint volt már 92%-os is. Mi lehet a gond?Kábelezés rendbe van.[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
válasz kisgyerek85 #32618 üzenetére
Ha a felszerelés ott van ahova elő van fizetve akkor jelentsd be hibára
-
Rick4
félisten
válasz kisgyerek85 #32618 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy tuti rossz holdon vagy. Szimplán a tükör mögé állsz, és jobbra, majd balra tekered picit. a T-s műhold a 4°nyugaton van, amire belőtted , az vagy a thor, kemény 3.2°-kal keletre, vagy másik oldalon 5°-on vagy 7°-on. A transzponder átfedések kapcsolgatással simán kiküszöbölhetők, tehát ha most egy csatin vagy, és van jelszint, akkor másik TP-n lévő másik csatinál nem lesz jel, ha rossz holdon vagy. Ha találsz ilyen csatit, akkor hagyd ott a beltérit, és tekerd a tükröt. Ez az antenna szélén kb 2-3 centi elmozdulás, kézzel 3 perc alatt belőhető ha sok éve gyakorlod, másoknak napokig is eltart. Menni fog, csak lassan tekerd a tükröt, valaki meg nézze a tévét.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
attiati
veterán
bocs az off-ért
melyik most a legolcsóbb adsl szolgáltató? sebesség mindegy. (modemem van, 1 év hűséget tudok vállalni)
altanet-et láttam 2000-ért. Van még valahol ennyiért? -
kisgyerek85
senior tag
transzponder átfedések kapcsolgatással simán kiküszöbölhetők, tehát ha most egy csatin vagy, és van jelszint, akkor másik TP-n lévő másik csatinál nem lesz jel, ha rossz holdon vagy. Ha találsz ilyen csatit, akkor hagyd ott a beltérit, és tekerd a tükröt. Ez az antenna szélén kb 2-3 centi elmozdulás,
Ezt a részét nem értem. Fordítsd le magyarabbra kérlek
Simán felszereltem arra a pontra ahol anno is volt. Beküldtem valakit a szobába, hogy nézze mi a helyzet. Beltérit a menübe nézte ahol jelszint és minőség megtalálható. Beltériken semmit nem állítottam, úgy vannak ahogy üzemeltek 3 héttel ezelőtt. (egyet kivéve azt gyári beállításra küldtem)
Szóval ő itt bent nézi nekem a szintet én meg kint tekergetem óvatosan az antennát. Szépen lehet látni, hogy mi az a pont ahol jó erős már a jelszint, de a minőség meg se moccan.Mai napra feladtam amúgy
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz joecontra #32626 üzenetére
Egy hete a párom 3x is telefonált, majd egy műszakis kollégához kapcsolva a fenenagy kapcsolásban mindig megszakadt a vonal. Aztán lehetett újra tárcsázni, és 25 percig zenét hallgatni újra.
Végülis nem jutottunk el odáig, hogy a hibajegyet felvegyék, gondoltam majd elmúlik, menni megy.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz kisgyerek85 #32625 üzenetére
Jó, akkor mondom másképp, szóval kapcsold át másik csatira, és nézd meg ott a jelszintet. Ahol 0 lesz, ott hagyd, és akkor tekerd a tükröt. 2-3 ilyen tekerésből jó lesz, nem nagy ügy. Csak lassan tekerd, nem kell sietni. Ha már valamennyi jelszint van, az azt jeleni, legalább a Clark övön vagy.
-
Rick4
félisten
válasz kisgyerek85 #32629 üzenetére
Olyan példa ami érthető: Van eg közeli rádióadó, hallgatod, majd elkezdesz autózni, másik országban ugyanazon a frekin már egy másik rádió szól, és Te nem érte, miért nem magyarul beszélnek, holott a frekvencia ugyanaz.
Na a műholdvevővel is ez van, lát egy frekit, csak nem oké valamelyik adat a sokból, tehát csak jelszint lesz. Ezért keress olyat, ahol nem lesz jel. Azért szólj vissza, hogy sikerült-e.
-
őstag
Sziasztok!
Régebben írtam ide, Ip-tvm van, t-home. Kaptam egy cisco routert, amivel nem lehet összehangolni a tv-m. Azaz csatlakoztatom UTP kábellel, a tv ki írja, hogy internetre kapcsolódik, de a gép nem látja a tv-t. Rákötök egy másik routert, akkor egyből látja a gép a tv-t, viszont állandóan ledobál a netről. Két routert is vettem, mind kettővel ezt csinálta. Van már erre valami megoldás?
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
titán
válasz KonzolKartel #32631 üzenetére
Inkább IDE írj a gondoddal.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
-
dchard
veterán
Az nem DNS probléma. Ha olyan hibát látsz, hogy "Name resolution error" vagy "DNS service unavailable" vagy ehhez hasonlóak, akkor DNS probléma van. Ha az oldal fele már betöltött, akkor az nem DNS probléma.
Kábelnetnél is előfordul, hogy a modem kezdi megadni magát. Különösen a 8 csatornás ED3 modemek fűtenek mint a kohó, könnyen kiszáradhatnak benne a kondik. AZ is jellemző, hogy a gyengülő félben lévő modem a nyári meleg betörésével egyre látványosabb hibákat produkál. Ha az utcátokban van ismerős és náluk rendben van, akkor nem hálózati probléma. De a legegyszerűbb bejelenteni, mert ha a modem baszakodik, ahhoz is kelleni fog szerelő. Én azért még a ház koax hálózatát átnézném, törés, szakadás, hibás csatlakozás rövidzár miatt, illetve érdemes meghúzni az F csatlakozókat.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Rick4
félisten
válasz dchard #32635 üzenetére
Régen is kábelnetes voltam, aztán a 8Mbit->15Mbit@2Mbit emelés után elköszöntünk, kb 2 éve van újra a t-home, eddig ez a 3. modem, plusz 5 alkalommal jöttek ki a szerelők, ebből 4x átnézték a csatikat, kábeleket, szűrőt cseréltek, stb stb... Tehát azzal nem kellene hogy baj legyen, ezt a modemet is kb 3 hónapja hozták, igaz, az előző se bírt többet mint ez. Szünetmentesre van kötve, tehát nincs a táp oldaláról nincs gond, igaz a saját tápja vacakolhat...
Most ezt mutatja:Viszont, érdekes, a párom notiján nem töltöget az az oldal, ami nekem percek alatt képtelen befejezni a betöltést, holott nálam is megy az oldal, csak a fülön látom hogy tölt. Mégiscsak a saját gépemre, rendszeremre gyanakszom első körben...
Sebességgel nincsen gond:
firefox-szal
ie10-zel
Viszont a ping rész után elég sokáig tart, mire a letöltés mérés elindul, itt lehet valami gond.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kavarc
aktív tag
Üdvözletem!
Tudja valaki, hogy mi a különbség az alábbi két szolgáltatás között?
Digitális KTV Családi
Digitális KTV Plusz CsaládiÁrban van némi különbség. Sajnos nem találtam erre vonatkozólag semmilyen infót. Az online felületen szerepel még egy 'MTK' megjegyzés is. Ez mit jelent?
Végül: a szolgáltatás számlázása mikortól indul? A bejelentéstől a szerződéskötéstől, vagy az aktivált szolgáltatástól?
Köszönöm!
-
Norbi0517
csendes tag
Sziasztok!
A környéken mindenkit felhívtak már és kicserélték a modemüket, az új ZTE készülékre, ami wifis router is egyben, és digitális a telefonvonal is, nekünk most net sávszélesség is lett növelve , de nem ajánlottak fel senkit, szinte már csak nekünk nincs ez az új készülék.
Valamiylen formában lehet ezt igényelni?
-
villamos
őstag
Nemértem... Vacakol ez a hülye iptv... pedig optika... de ha a végberendezés olyan, amilyen, mindegy...
Fél óráig indítgattam újra a STB -ket., májtéhóm képernyőig jutottak, majd annyi. Átviszem a másikat, bedugom, működik, majd az eredetit. Elindul, de nem vált csatornát, nem reagál semmire. Másik távirányítóval sem. Kikapcsol, áramtalanít. Majd be. Erre elindul. Működik, megy a csatornaváltás is. Visszahozom a saját dobozt, beüzemelném, de először nem működik, csak egy ismételt újraindítással...
Az a furcsa, hogy a tegnapi (jun. 17) kaptam egy szerelmeslevelet. A levél jun. 12 ével keltezve. Tartalma: 10058 Ft -ot be kellene fizetnem, mert korlátozni fognak. Májtéhóm felületre felmegy, semmi nyoma ennek a számlának, csak a szokásos havi számla, amit azonnal befizetek bankkártyával, ám a havi számla, és a tartozás pénzösszege egyáltalán nem stimmel.
Ma t-pontba elmegy, megmutat a számla, tartozok e, vagy sem. Ügyintéző nem érti, a rendszer szerint nincs tartozásom, és korlátozás sincs.Norbi0517: Hagyd békén az analóg fővonalat! Ne akarj digitálisat helyette, csak parasztvakítás, csak a szívás van vele.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
-
titán
-
wmati
addikt
válasz Gubek-Einste #32644 üzenetére
Szerintem semmi csak mindenki kap ő is akar. Szerintem a kérdező jobban jár ha megtartja a régi medemet
-
Centre
tag
Sziasztok,
IPTV-s rendszerhez Budapesten mostanában milyen modemet osztogatnak? Szeretném júliusban rendesen újrakábelezni a lakást és azon gondolkodom, hogy elég nekem-e ha kihisztizek Thomitól egy új modem+routerért ( az 5 éves jelenlegi Pirelli a225G 10/100 Mbit szakadozik ) vagy vegyek inkább magam.
köszi
-
toydog55555
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ADSL2+ előfizetésem 20/1m-es VOIP-al. A kábel végén egy csodás ZTE ZXW10 H201L van. Nemrég 15m-ről váltottam fel 20m-re. A drága kínai ZTE, vagy a vonal hibázása miatt az első napon még 18m volt, aztán visszaállt 14-re. A szerelő már 2x volt itt, nem talált hibát. A ZTE kapcsolat eldobálását azzal magyarázta, hogy nekem wifin jön a net, biztos az dobja el . A CRC hiba a ZTE szerint naponta legalább 1000-rel nől, naponta többször is képes szakadni. A szerelő meg azt mondta, hogy semmi hiba nincs a hálózatban. Mit lehetne csinálni? Tegnap kivettem 15m fölösleges telefonkábelt a hálózatból, nincs változás, csak a Noise változott.Link Status Connected
Rate (Up/Down) 1276/14333 kbps
Noise Margin (Up/Down) 11.9/11.4 dB
Modulation Type ADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down) 5.7/7.7 dB
Output Power (Up/Down) 11.6/16.7 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Max Rate(Up/Down) 1369/21076 kbps
Interleave depth 4
Annex Type AnnexB
CRC errors 35801 -
Norbi0517
csendes tag
mondjuk az a bajom hogy előttem van 6!!(hat, h-a-t) t-hometól kapott dlink 360R és mindegyik szar, akármennyit is hoznak.... és jóideig csak délután vagyok itthon amikor minden zárva, és nem tudok utalni se, hogy vennék másikat, náluk meg meglehet beszélni, hogy mikor jöjjenek ki kb. ezért tettem fel a kérdésem.
elég sok embernek rákja van, rohadjak meg én szerzek egyet magamnak valahogy.....
(#32646) kabelmania27:
köszi, megbízok akkor valakit a beszerzésével, de abból mindig csak a baj van , ha az ember nem maga intézi a dolgait
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok