Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Ha lemondom a PVR-t a Sat tévénél, vajon milyen beltérit fognak adni?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Apa+Fia
aktív tag
-
Hegyirabló
veterán
válasz Apa+Fia #32803 üzenetére
Szabad.
Mert az új tevémen van PVR rögzítési lehetőség, még pedig akármelyik bemenetéről. Ergo, feleslegessé vált ez a szolgáltatás nekem.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
poli27
veterán
válasz Hegyirabló #32804 üzenetére
jha csak azzal az a baj, hogy azon a csatornán kell lennie a boxnak, ahol fel akarod venni..... Véletlen nem ott hagyod azt a parlamenti naplót veszi fel a felnőtt film helyett
[ Szerkesztve ]
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz Hegyirabló #32804 üzenetére
Szerintem ne ad vissza.A hogy a előttem írta az úgy van.
Apa csak 1 van!
-
Hegyirabló
veterán
-
wmati
addikt
válasz Hegyirabló #32807 üzenetére
És hogy ha van valami fontos felvétel akkor át tudod venni magadnak
-
törölt tag
-
blg
senior tag
lehet, hogy ekkor kerülnek be:
Karbantartási munkálatok
2013. június 20.
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyar Telekom Nyrt. karbantartási munkálatokat
végez 2013. július 2-án 0 és 8 között országosan, amelynek következtében digitális Kábel TV, analóg kábel TV, Interaktív Sat TV, Sat TV szolgáltatásunk maximum 4 órás szünetelése várható.http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/sajtokapcsolatok/kozerdeku_informaciok
mondjuk IPTV-re nem ír szünetet...
[ Szerkesztve ]
-
Adama123
aktív tag
IPTV-nél meg lehet oldani úgy a csatornabővítést, hogy ne kelljen mellette szüneteltetni a szolgáltatást.
-
Sharkweb
aktív tag
Kedves T-s ismerősöm azt mondta, hogy Július 2-ától lesznek benyomva a HD csatornák, meg a Családi csomag is át lesz alakítva, mivel az Extra csomag értékesítése Júl 1-től megszűnik, de részleteket ő sem tudott mondani.
IPTV-nél a csatornabővítés úgy zajlik, hogy a csatornákat berakják a kínálatba és STB restart, akár központilag.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A DSL és a coax kábel internet bekötése hogyan zajlik? Az utcai oszlopon hogyan csatkoztatnak a központhoz?
-
.:ZS:.
senior tag
A hét elején volt valami nagy leállás, majdnem fél napig nem volt még analóg kábeltv-se a környéken, azóta kicsit furák az SNR értékek:
Egyenlőre gond nem nagyon van, azon kívül hogy ma lefagyott a modem, de lekopogom
-
wmati
addikt
válasz #15241216 #32821 üzenetére
Szerelő felmászik oszlopra koax esetén leveszi a leválasztó dugót a tap csatlakozójáról beköti a kábelt lakáson belül is beköt mindent utána telefonál a központba bediktálja a mac címet ha minden rendben ment a regisztrálással akkor modem szépen elintézi amit kell és van internet
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Érdekelnének a tapasztalatok a SAT TV-vel kapcsolatban.
Régóta T-home ügyfél vagyok, net+telefon, de a T-home tv-t még nem használtam.
Most szeretném megrendelni, de előtte azért kérdezősködök.
A "városban" lévő kábel Tv-t használom ami szerintem egyáltalán nem jó minőségű, ezért váltanék.
Vihar idején elmegy az adás?
Azt olvastam hogy az Intek set-top boxok zúgnak, kártyát mozgatni kell néha hogy "észheztérjen".
Tapasztalat erről valakinek? Vagy esetleg nem ezeket adják már a SAT TV-hez?
Bármilyen tapasztalat érdekel.Üdv.
-
havri1
félisten
válasz borbas666 #32824 üzenetére
Nálam Intek SD van, ~3 év alatt 1x ment el az adás, amikor az a baromira nagy vihar volt, és Pesten is áramszünet és vagy a vihar miatt sugárzási gondok voltak, amúgy soha semmi.
Függ nagyon a jó felszereléstől, mik a zavaró tényezők (fa, oszlop stb).
Beltériből szerintem ez a legjobb, öcséméknél elég sok fajta megfordult, szinte minddel volt probléma. Fagyások pl.
Minőség? Én IPTV-ről váltottam, mert (akkoriban - azóta nem tudom változott e) annyira kemény volt az SD adások tömörítése, hogy bizonyos esetekben (RTL klub híradó főcím, megasztár vagy valami szenny fináléjában amikor az a sok bizbasz repkedett a levegőben) egész egyszerűen szétesett a kép. Olyan a jelenség, mintha egy gyenge divx-et néznél. AMúgy szép képe volt, de engem ez zavart..
Na szóval Sat-on ilyen nincs, minden körülmény közt a megszokott minőség jön.Én +1 -ezem a Sat-ot.
havri
-
westcoastog
veterán
Na most hogy már a netem hozza a kellő sebességet:
amit eddig nem hozott, és még a kábeleket még mindig nem cseréltem ki, elkezdett zavarni egy másik dolog, méghozzá hogy elég sűrűn megszakad a net kapcsolatom. Most ez is a régi kábelezésnek tudható be?
Így teljesen random időközönként fogja magát és megszakad, majd újracsatlakozik.
Igaz csinálja már vagy 2 éve, volt amikor elég sűrűn, volt amikor ritkán, de mostanság megint sokszor csinálja. És már kezdem unni, ma például 1 órán belül kétszer történt meg.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz westcoastog #32826 üzenetére
Torrentezés nincs ilyenkor ? Mert mostanában ezt tapasztalja mindenki
-
dchard
veterán
Nagy viharok esetén természetesen be-be reccsen a dolog, de egyébként a három szolgáltató közül a legszebb képe van ami az SD adásokat illeti, HD-ban a Digi digitális kábeltv-s HD adásokkal is partiban van.
Érdemes 120-as tükröt felrakatni, annak sokkal nagyobb a tartaléka mindenféle időjárási eseményekkel kapcsolatban, a fejek között érzésre nincs nagy különbség.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Hegyirabló
veterán
Nekem 3 és fél éve van sat tévém. Volt digi is, de kétségtelenül a legjobb képminősége ennek van. Volt IPTV is nálam egy pár hétig, akinek most az van, azt fogja mondani, hogy ez nem igaz, de nekem még annál is jobbnak tűnik a sat képe.
De azért ne felejtsük el, hogy mennyi probléma volt kezdetben a sattal. Ezek nagyrésze mára megszűnt, talán az is közrejátszott ebben, hogy tavaly 1 millió 200 ezer forintos bírságot szabtak ki a Telekomra a bejelentésem alapján.
[ Szerkesztve ]
-
borbas666
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Már meg is rendeltem.
Az egyetlen dolog amit sajnálok, hogy nincs Digisport, így a BL és angol liga meccseket ezentúl nem tudom hol fogom nézni. -
Garold
senior tag
válasz Hegyirabló #32831 üzenetére
tavaly 1 millió 200 ezer forintos bírságot szabtak ki a Telekomra a bejelentésem alapján. - ezt tudnád részletezni? Kíváncsivá tettél!
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
bul07
nagyúr
Nálatok rendben van a kép a Film Mania-n IPTV , nekem kép kicsit darabos a hang meg torzult , mint amikor merült az elem a vokmen-ba
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hát meglátjuk
A telefonos ügyintéző lerázott hogy kapcsoljam ki be az eszközöket , nem erőltettem annyira nem zavaró a hiba csak vicces, meg majd megjavul magától , megszokott( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
westcoastog
veterán
dchard féle firmwareben nem lehet beállítani hogy a modem magától csatlakozzon a nethez mikor áramot kap, és ne nekem kelljen külön az asztalról csatlakoznom így?
Tán az eredeti firmware tudta, meg is próbáltam visszatenni rá, de azt írta hogy this file contains illegal image.
-
korcsi
veterán
válasz westcoastog #32839 üzenetére
Tedd be ennek az inditó ikonját az automatikusan elinduló programok közé.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
dchard
veterán
válasz westcoastog #32839 üzenetére
Ebből az derül ki, hogy nem olvastad el a leírást.
1. A PPPoE szándékosan került ki az FW-ből, le van írva, hogy miért.
2. A gyári fw-t is vissza lehet tenni pont ugyanúgy ahogy az enyémet felraktad, ez szintén vastagon szedve le van írva.Az auto PPPoE windows alatt szintén kivesézett téma, nem írom le még egyszer, hogyan kell megcsinálni.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
törölt tag
A Magyar Telekom Nyrt. 2013. július 1-jei és augusztus 1-jei hatállyal módosítja a vezetékes telefonszolgáltatásra, a helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatásra és az internet-szolgáltatásra vonatkozó Általános szerződési feltételeit (továbbiakban ÁSZF) az egyedi előfizetői szerződésre is kiterjedő hatállyal, a következők szerint.
"2013. július 2-jei hatállyal új díjcsomagot vezetünk be Családi+HD díjcsomag néven"
A különböző TV szolgáltatások csatorna kiosztása innen tölthető le. [link]
-
Csima
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Adva van a T-homes tripla, Cisco gateway-jel. Az emeleten gyenge a wifi, ezért be kellene rakni fentre egy routert (drótos net fent van). A t-home adott egy dlink dr 600-as routert, be is raktam, de nem müködik. A számgép látja a router jelét, de nincs mögötte net. Már minden beállítást kipróbáltam, utána olvastam, de nem sikerül. A t-home nem hajlandó segíteni csak szuper szervizen keresztül. Van esetleg valami trükk amiről nem tudok? Köszi
-
mcharles
csendes tag
Sziasztok!
IPTV-vel kapcsolatban érdeklődök, milyen tapasztalatok vannak a ktv-vel összehasonlítva.
-
blg
senior tag
válasz mcharles #32847 üzenetére
már elég régen, kb. 3 éve váltottam digitális ktv-ről IPTV-re, de úgy emlékszem, hogy képminőségbeli eltérést nem tapasztaltam a kettő között. (A ktv boxot is és az iptv boxot is hdmi-vel csatlakoztattam a tévéhez.)
Szolgáltatásaiban viszont - ha előfizetsz a felvétel opcióra - hatalmas előnyben van az iptv a ktv-hez képest. Én a felvétel opció miatt fizettem elő rá, és azóta amit meg akarok nézni, azt fölveszem, és akkor nézem meg, amikor akarom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest