Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Mit gondoltok, a webmail.t-home.hu, mikor fog megint normálisan betöltődni?
-
joecontra
addikt
válasz Directors066 #12201 üzenetére
Milyen típus az új modem? A modemek IP-je általában 192.168.001.001.
-
joecontra
addikt
"Dialcom 1600:
Admin felülete van: a modem ip-je: 192.168.1.1 alhálózati mask: 255.255.255.0 felhasználói név: route jelszó: Bridge
Először állítsuk át a hálókártyánkat 192.168.1.2 IP-re, és 255.255.255.0 alhálózati maszkra, majd a böngészőben adjuk meg a modem IP-jét, majd a felhasználói nevet és a jelszót."
Idézet innen.Ezek alapján be tudnál lépni?
[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
Szerintem a cisco-nak nem a legjobb a firmware-re (sajnos ezt csak a t-home tudja frissíteni), vagy hardveresen gyenge. Nem bírja kezelni a sok egyidejűleg megnyitott TCP alkalmazásokat szvsz.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
hossszú
őstag
Azt valahonnan meg lehet tudni, hogy mekkora az a letöltési sebesség amit a vonalam elbír?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Tigi
őstag
-
joecontra
addikt
válasz Directors066 #12214 üzenetére
Próbáltad azzal IP-vel amit mondtam? Mihez kéri egyáltalán az IP-t? Zsír új a modem, vagy kéz alól van?
-
-
skyfive
csendes tag
ADSL netem van,eddig kábel volt.Routerre van kötve és néha megszakad ilyen hibával:
Aug 17 03:11:15 pppd[623]: Serial link appears to be disconnected.
Aug 17 03:11:25 pppd[18214]: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.2b1
Aug 17 03:11:25 pppd[18214]: pppd 2.4.2b1 started by root, uid 0
Aug 17 03:11:29 pppd[18214]: PPP session is 19515
Aug 17 03:11:29 pppd[18214]: Using interface ppp0
Aug 17 03:11:29 pppd[18214]: Connect: ppp0 <--> eth1
Aug 17 03:11:29 pppd[18214]: Couldn't increase MTU to 1500
Aug 17 03:11:29 pppd[18214]: Couldn't increase MRU to 1500
Aug 17 03:11:30 pppd[18214]: ipup......kikötöttem és néha ugyan úgy megszakad,a modem a rossz vagy a szolgáltatás?
http://www.tesztelo.hu/ ,Hardver teszteket gyűjtő oldal!
-
Directors066
tag
Nos már rájöttem miért nem jó az egész.Nem csak a modemet vitte a villám hanem a hálókártyát is.Most meg pórbálom majd wifin keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Neontea
csendes tag
Aloha!
Kérdésem: 1hónapja van új netem 5Mbit/sec a garantált 0.5M, na már most az elmúlt 1 hónapban nem tudtam 5percet netezni egyfolytában mert állandóan ledobál.Most már sok mért képem van ahol még a 0,43-at sem éri el a sebességem,sőt ez a csúcs sebességem.(Router: SMC WBR14T-G2) Van-e lehetőségem valamivel kilőni a router hibáját, hogy ne zargassam őket vele feleslegesen.De most már morózus lezdek lenni...
Tiszta Windows, rendes ház
-
Nightvision1
tag
Sziasztok!
Kaptam az internethez,egy T-home Pirelli Routert.Na most kiváncsi voltam az adataira és ujra setupoltam az első menüpontba,majd a router ki-be kapcsolt,és azota nincs Internet.
A Routeren minden világit zölden aminek kell lennie.Egy hibaelhárito,aztirta ki,hogy nemtud csaltakozni a proxyra vagy a tűzfal miatt is lehet.Ám megnéztem a tűzfalat,és ott minden portja engedélyezve van.
Örülnék ,ha valaki elmondaná,hogy,hogyan állitsam vissza a gyári beállitásokat,vagy képeket küldhetne PÜ-ben a beállításokrol.
Válaszotokat várom!
Előre is köszönöm! -
J4N!
tag
Sziasztok
Valaki nemtudja, hogy hogyan lehetne Dlink 321B-vel állítani az SNRt?
van valami konzol vagy valami? -
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Egy ismerős kért tőlem segítséget, mert T-home internete van, de vannak gondjai vele. Szimplán elmegy neki a net. Az internet otthon nekik meg van osztva. Eddig az volt az érdekes, hogy csak az egyik gépen ment el. Egy Edimax Router osztja meg a netet, de most már sehol nincs net a házban. Mondtam neki jó pár dolgot, hogy húzza ki, meg próbálja újraindítani, de nem javult meg a dolog. Az is baj hogyha kivesszük a routert a hálózatból és rákötjük csak az egyik gépre a modemet, akkor sem megy. Win7 alatt megjelenik a kis sárga felkiáltójeles háromszög. Mi lehet baj?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
lazlo8
tag
ha van egy @t-online.hu-s mail címem. abba hogy tudok belépni neten böngészőn keresztül?
vagy csak akkor tudom használni ha letöltök egy email kliens.t outlokk, bat stb? -
-
Tigi
őstag
Utánanéztem ennek a Speedmodemnek és ugyanúgy kell beizzítani mint a modemem menüjét.
Holnap megpróbálom a Speedmodemmel is és akkor látjuk majd az értékeket normálisan.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Nagyjából egy hónapja bont az internet napi rendszerességgel. A szolgáltató nem javította ki a hibát még mindig. Cseréltek modemet, rákötöttek egy másik szálra, de még mindig bont minden nap. Csináltam pár képet az SM50B nevű programmal, segítenétek hogy hogyan kell értelmezni? Milyen érték a jó?
[ Szerkesztve ]
-
joecontra
addikt
válasz krypton #12236 üzenetére
Üdv!
SNR Noise Margin 15 és 17 db közöt. Az bőven jó! Nem szabadna szakadnia.
Csináltass velük teljes vonalvizsgálatot, és ne engedd magad visszarakatni kisebb csomagba 16 decibeles SNR Margin értékkel.
(Mondd azt, hogy te is monitorozod a modemedet és a merdzsin /margin/ értéked 15 és 17 decibel között mozog. Ezt ne felejtsd el megemlíteni. Esetleg többször is, de csak ha szükség van rá.)
Ott valami szoftveres hiba lesz náluk, vagy valami egyéb fizikai vonalhiba a központ és közted.J
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
válasz joecontra #12237 üzenetére
Egy kb 5-6 éves 360T modemet cseréltek (a modem kábeleit nem cserélték nem tudom miért) 360R-re, illetve korábban olyan jelenség is volt hogy szörnyen belassult. Még 30kbit/sec-ot is sikerült mérnem. Amúgy eléggé nagy az adatvesztés. A második képen a letöltés is be volt már kapcsolva, de akkor meg a sebességgel is gond van nem? Nem lehet hogy valami kábel a rossz ami a modemhez járna de még a régi?
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
Üdv !
Segítséget kérnék tájékozódásképp hogy 1 előfizetéshez 3 vevőegységet lehet kapni..
De még 1 vevőegység kéne, vagy van valami más megoldás erre ??T-sat ról lenne szó.
Üdv: Csabee.
-
Atomantiii
addikt
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, ha a szomszédban is van adsl net, de az én hozzáférésem gyorsabb, akkor ha onnan felcsatlakozom az én felhasználói nevemmel, akkor fognak-e a szomszédnak valamit számlázni azért, hogy nem az én vonalamon használom?
-
v2izzy
tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy váltotttunk egy T-Home-os csomagra (net,telefon,tv) és ezáltal 1megás lett a 4megás netünkből. Érdeklődtünk hogy vissza lehet-e állítani, de azt mondták hogy az új rendszer miatt, mivel nem éri el az 5-öt ezért automatikusan csak az 1-et engedi.
Hogy lehetne gyorsabb ineternetet varázsolni? Milyen szolgáltatónál lehetne gyorsabb internetre szert tenni nálnuk (Szigliget), mert a digi és a upc lefedettségébe nem vagyunk benn?
A választ előre köszönömhttp://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
v2izzy
tag
válasz joecontra #12246 üzenetére
Ők azt mondták, hogy a rendszer úgy van megcsinálva hogy megnézi mennyit tud az adott terület, itt 4M-t, tehát nem éri el az 5-öt vagyis visszatesz 1-re. Gondolom azért, hogy a minimum biztos meglegyen.
http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
Snowy_owl
őstag
Elnézést, nem ide akartam írni. Ha egy modi erre jár, és meglátja ezt a hozzászólást, akkor nyugodtan törölheti. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Régen matávosak voltunk majd onan kerültünk más szolgálókhoz mert nem akarunk külön fizetni a vezetékes telefont.De itt szépen kezdett nöni a havi dily amugy egy 6Megás netünk van és fizetünk kb:8000ft és a telefon nagyon sz@ lett az utóbbi időben így elkezdtem agyalni,hogy újra meg kellene próbálni a T-comot .Néztem a honlapjukat de elég zavaros volt így esetleg valaki tud olyan csomagot náluk amely korlátlan nettel és telefonal olcsóbb mint a mostani elvfizetésem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest