Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csoszogi
tag
válasz Orionk #91953 üzenetére
Igen mert kapsz egy blokkot, azon a rendszamodat es a befizetett penzzel aranyos parkolasi idot. Ez zonankent mas es mas. Ezt a szelvedo moge kell tenni. Mobil parkolas nem tudom hogy megy, de a a Szepark honlapjan talalsz informaciot. De nagyon ritkan hasznalom, mert az Arkadban megallok ami ingyenes es onnan minden ugyis ot percre van.
-
Polemius
senior tag
válasz Orionk #91919 üzenetére
Gondold végig, hogy egy szabadesésben zuhanó, teniszlabda méretű jéggömbnek mekkora lehet az energiája. Azt elnyelni csak komoly párnázás tud, egy ponyva, amin van mondjuk fél-egy cm szivacsréteg, nem képes. Azok csak kisebb jég ellen védenek. A napokban amiket mutogattak, cserepet, palát simán átütötte a jég. Az ellen tényleg csak a garázs véd, vagy 10 cm szivacs.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Orionk #91915 üzenetére
Csak kínai hirdetésekben láttam ilyesmit. Kvázi egy pár centi vastag matracot fújsz fel a ponyva felső részében. Ötletes szerintem, viszont napoi használatra macerás.
Opció lehet a sima huzat alá polifoamot tenni, hátránya, hogy sok helyet kér elcsomagolva.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Orionk #91867 üzenetére
Kovács Autó a Kossuth Lajos sgt-on.
EÜ csomagot ellenőrizd: kötelező (amennyire tudom) és szavatossági ideje van.
Autóemelő: krokodilemelővel kényelmes dolgozni, de nagy, nehéz a kocsiban tartani. Gyárit inkább bontóban, facebook csoportokban keress.
Kerékkulcsból érdemes teleszkóposat venni, a nagyobb erőkar a barátod.
Telefontartó, autós töltő ebay-ről.
Defektjavító: nem tudom, milyen autót vettél, én a teljes értékű pótkerékre esküszök. A kerékbe nyomható haboktól a legtöbb gumis vargát ránt.
Magamnak még vettem drága, de nagyon bevált szilikonos ablaklehúzót: eső után oldalablakokat is szépen le lehet húzni csíkmentesen. Illetve jégkaparó/seprű.
Autó korától függően érdemes rontásűző amuletteket beszerezni, én például tartok a kocsiban fejlámpát, vastag gumikesztyűt, bikakábelt és vontatókötelet is, nameg egy tekercs budipapírt. Ezek el vannak téve a csomagtér körüli ilyen-olyan rekeszekben, tehát külön helyet nem foglal, csak holt teher.Van autós topik, összefoglalóban legnépszerűbb márkák külön topikja is szerepel.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Gergello
addikt
válasz Orionk #91803 üzenetére
Ha még van rajta kinti műszaki akkor szinte semmit néztek még 1-2 éve, csak fotózás.
Ha nincs, akkor lenyomnak egy rendes műszakit.Az nem tudom mikortól jön be az új szabály, hogy már nem csak a KPM csinálhat honosítást.
Lehet azzal változik, én olyan 2 éve voltam utoljára.
Annyira nem mocskok, ha szar a kocsi megbukik, de az bukjon is meg szerintem. Nekem egyszer se bukott, az egyiknél szóltak, hogy látják, hogy szét van rohadva az alja, csak le van alvázvédőzve, de még azt is átengedte.
De jól megvárakoztatnak, mindegy mikorra van időpontod, az összes hivatásost (aki ebből él), azt előbb hívják be, félmondatokban beszélnek, stb ...[ Szerkesztve ]
-
Krogoth
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz Orionk #91711 üzenetére
Tel.: +36 (30) 9563-370. Dél Alföld: A SZERVIZ 2011 K. Kft. Andrucsák József. 6724 Szeged. Vásárhelyi Pál u. 3-5. Tel.: +36 (20) 230-4640.
A Diego mögött vannak az udvarban. 2 éve javították,töltötték a klímát,korrektek voltak, átlagos árral.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz Orionk #89047 üzenetére
Gmail-lel jártunk így: se ki, se be. UPC vezetékes és Telekom mobilneten is próbáltuk, 3 laptop, 1 PC, 3 mobil. 4 órával és 250 km-rel arrébb ment minden.
Menet közben a vipmailről gmail-re küldött tesztüzi megjött - 3 óra alatt.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ezekiell
veterán
-
Ezekiell
veterán
válasz Orionk #87823 üzenetére
Aha. Piacon meg 10-12 az idősek sávja. Maszkviseles viszont kötelező a boltokban és tomegkozlekedesen!
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
-
azbest
félisten
válasz Orionk #87733 üzenetére
Furán fog hangzani, de anyámnak számtech boltból vettem edénykészletet és serpenyőket.
Sok hasonló helyen még olcsóbb is, mint a direkt főzéssel foglalkozóknál. Konkrétan az aquában dobtam be pár tefal serpenyőt a lankábel, műanyagtekercs és billentyűzet és ssd mellé múltkoriban[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
válasz Orionk #87733 üzenetére
esetleg Napfény park? Ott van valami edényes, mindenféle típussal. És érdemes az ottani Tescot is megnézni, lehet ott nagyobb a választék, már tapasztaltam. Valaki említette a Sever centert, meg egyszer itt az Anna kúti üzletet is (sarkon van). A gránit miért jobb, mint a többi?
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz Orionk #87087 üzenetére
Amúgy a tartós home office-ozás egyik feltétele a nagyon jó minőségű szék is. Marha drága, de megéri befektetni rá. Egy nagyon jó székkel nekem órákkal kitolható a kényelmetlenség érzése. Ettől függetlenül jó lenne felállni időnként és átmozgatni magam. A motoros asztalok sem rosszak, ha néha áll az ember. Csak az is drága.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz Orionk #86245 üzenetére
Fürge Futár, megad több opciót tranzitidővel.
Gondolom, nem azért fontos a légi posta, hogy garantáltan hüvösen legyen, hanem a gyorsasága miatt, de Anglia nincs olyan messze, hogy például kamionos gyájtő postával ne lehetne ott pár nap alatt.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lorcsi
veterán
-
fecus
őstag
válasz Orionk #85852 üzenetére
Majdnem a Budapesti krt. kereszteződésénél. A Krúdy sulival szemben. A valamikori könnyűipari suli (Szegi fitnesz) mellett.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Agyasima
őstag
válasz Orionk #85666 üzenetére
A Rókusi krt-i Tesco visszaváltó pontjánál biztosan. Én is oda hordom az izzókat meg az elemeket. Martonxre ne hallgass, az Anna-kúti Tescoban én pl. nem láttam ilyen gyűjtőedényeket.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz Orionk #85328 üzenetére
Beállítanak egy átalányt a korábbi fogyasztási adatok alapján, így az évenkénti egy ellenőrzéskor kiállításra kerülő elszámoló számla összege nem tér el látványosan a várható összegtől. Nem lesz több tízezres hátralékod, sem túlfogyasztásod.
Mivel te új lakó vagy, ezért az előzményeket az előző lakó fogyasztási szokásai alapján tudják megtippelni. Mondhatod, hogy te nem vagy olyan fázós és esetleg kapsz egy magasabb elszámoló számlát, vagy hagyod így és legfeljebb lesz túlfizetésed. Ha hosszú távra tervezel (évek), akkor a túlfizetés sem gond, a következő elszámolásnál már a te előzményeid alapján belövik a szükségletet és korrekt összeget számláznak, a túlfizetést meg lelakod.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
martonx
veterán
válasz Orionk #84613 üzenetére
https://zoldtranszfer.hu/web/arak -t ajánlom. 4000Ft-ért érted mennek, és a reptéren a terminál bejáratánál raknak ki, majd amikor visszarepülsz, szintén a reptéri terminál ajtajánál várnak, és másik 4000 Ft-ért egyenesen hazahoznak.
[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Orionk #84445 üzenetére
Én egy Abus U-lakatot vettem az Intersportban vázra való rögzítővel 15k-ért.
Rick4: a lakatnak lehet elrettentő hatása is: aki hivatásszerűen bringát lop, az ismerheti egy zárakat. Egy jó minőségű, nehezen törhető zárhoz esetleg hozzá sem fog, míg egy akár jobb minőségű, de ismeretlen típust elkezdhet feszegetni, roncsolni, amivel persze nem boldogul, de már a kulccsal rendelkező gazdája sem tudja nyitni. Én jártam már így gyerekkoromban.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-Tsaba-
tag
Én egy KLS U lakatot rendeltem a netről (pontosabban a SzegedBike-tól/ban). Igaz hogy nagyobbra számítottam a képek alapján, de ez mindegy mert masszívnak és strapabírónak tűnt. De egyre nehezebben nyílik és záródik, mondjuk már 3 éves. De valszeg hamarosan venni kell újat...
-
Rick4
félisten
A terméktől teljesen független, mi a neve a cégnek, ha nem számíthatsz garanciális problémára, és nem számít 1-2 km távolság, akkor a legolcsóbb helyen kell megvenni ugyanazt. Amúgy miért pont kerékpárbolt? Ez nem üti meg a szintet? [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lorcsi
veterán
válasz Orionk #82805 üzenetére
Galco kötélbolt
piszok sok mindenük van, bármiylen hosszúságban vágják[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lupus_l
aktív tag
válasz Orionk #82805 üzenetére
Árkáddal majdnem szemben nyílt egy kötélbolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Steam Deck
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest