Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
-
Syl
nagyúr
válasz LordVader80 #46596 üzenetére
Kérdezd meg Total90-t. [link]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
-
LordVader80
őstag
Van valakinek Németországban ismerőse? Ebayen szeretnék rendelni valamit, de csak országon belül postáz az eladó, bármennyire is győzködöm.
Minden költséget előre rendeznék, plusz a segítő is jól járna...May The Force Be With You!
-
-
sss
őstag
Megint keresek 1x1GB notebook ddr2 ramot, sosem elég belőle úgy néz ki.
Illetve ha vki épp kismacskát keres, akkor szóljon.
-
Atigepesz
csendes tag
válasz FoxiestFox #46590 üzenetére
Mivel Épületgépész cégem van így muszáj hozzá se nyúlhat olyan személy akinek nincs vizsgája.
-
félisten
-
oltis12
csendes tag
...eladó alkatrészek...
-
-
DarkByte
addikt
Nem tudtok véletlenül gázszerelőt aki most délután is ki tudna esetleg jönni házhoz? Vendégeket várunk és a fűrdőszobában a gázkonvektor úgy döntött hogy eddig tartja magát, a kéménycső pedig belecsatlakozik egy közösítőbe amibe a gázbojleré is megy így most van egy lyuk mert az is kijött. Annyira nem bíztató.
[ Szerkesztve ]
-
-
Atigepesz
csendes tag
válasz _Petya_ #46575 üzenetére
Miért nem tudod mit keresel???
ha én keresek egy samsung s4 nem a mosogépeknél nézegetem
De nem kötelező innen venni.
a felsorolásomba így vannak h az pontosan mit takar azt én nem tudom.De a listámat nem adhatom és nem is fogom ki adni ennyi(nem lehet)
Vannak oldalak ahol van pontos lista amire lehet licitálni de ott van esély h rád licitálni itt ilyen nincs. -
-
Atigepesz
csendes tag
Próbáltam mindenkinek válaszolni.Megkérhetnék mindenkit ha lehet PONTOS típust írjatok ha lehet. Előre is köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok! Szerintetek megéri elmenni arra az Egyiptomos kiállításra?
-
-
válasz ShadowX #46564 üzenetére
Ha hivatalos a felszámolás, akkor -itthon, hangsúlyozom- a cég minden ingó és ingatlan vagyonát nyilvánosan meghirdetik ha nincs rá követelés. Nem hinném hogy külföldön annyira más lenne. Lehet hogy ez még ez előtti kör?
Atigepesz: a híradástechnikai eszközöknek milyen köre, ha szabad szűkítést kérni? Szórakoztató technika, amatőr rádiók?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Atigepesz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy pár híradástechnikai cucc eladó. Megközelítőleg a bolti ár feléért,vadi ujjak.Külföldi cég felszámolásából.Ha esetleg valakit érdekelne valami mobil,tv,monitor,fényképezőgép...stb szóljon.Szállítási kb egy hét. -
-
-
DarkByte
addikt
válasz macilaci78 #46546 üzenetére
Ebben a témában a tegnapi napirajz nagyon ütött
-
-
MODERÁTOR
UniCreditnél ha simán bankfiókba bemegyek, és más személy számlájára szeretnék befizetni kp-ban, az díjmentes itt is, ugye?
-
SirRasor
addikt
Ha tud valaki olcsó és korrekt gázszerelőt, kérem írja meg a telefonszámát privátban.
Igazából csak a főelzárót kell elzárnia, a többit tudom csinálni
A főelzárót nem a klasszikus eltekerő zárja el, hanem egy leszedhető csavarkulcs van rárakva. Baromierősen lehet csak elforgatni, és a másik oldala is forog, ami plombálásnak tűnik, nem lehet ráfogni emberi csavarhúzóvalMake Love not war!
-
fecus
őstag
Az én hozzászólásomat is kiszedték, mert Hofira utaltam. De túlélem, mert hős vagyok
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Isteni krémes van a Kígyó utcában egy nem túl régi boltban. Meg rétes. A hangulat olyan régebbi, békés. A hölgy kedves...
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz cantus #46469 üzenetére
Csak csatornaváltásnál. Ott is új jelenség egy fél éve (3,5 éve vagyok előfizető).
-
duo
addikt
válasz FoxiestFox #46534 üzenetére
tetszett a végén az a BIDÁM
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
-
Syl
nagyúr
válasz bitpork #46536 üzenetére
Jah, én nem kotyogtam oda semmit, nem engem moderáltak ki. Csak feltűnt, hogy jelentős eltérés van a délelőtt és a most olvasott fórum hsz-ek között.
Egyszer fenyítettek meg, mert az ipad topicban offban merészeltem beszélni egy sráccal. Semmi csúnyaság nem volt a dologban, mégis szúrta a szemét valami épöl fanboj modinak... Azóta nem olvasom az apple topicokat, pedig ipad-em van.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
tixem
addikt
Üdv!
Vettem egy pár hangszórót a kocsiba, de a garancia csak úgy érvényes ha ilyen szervizben szereltetem be, kell hozzá a bélyegző meg az aláírás....
Szóval: ismer valaki a városban olcsón dolgozó hifist akinél ezt megejthetném? Köszi
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
-
Syl
nagyúr
válasz FoxiestFox #46534 üzenetére
Benned nem lehet csalódni
-
félisten
BidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámbidámBIDÁM.
Na lássuk, itt is eltűnik-e a fél topik
-
Syl
nagyúr
Na. IT-cafén, egyik mai hír kommentjei között megjelent a bidámbidám szó és rögtön lecsapott a III/III-as. Fél topic eltűnt... Lassan már semmit nem szabad leírni, mert nekünk annyi...
-
-
Érdekel valakit egy Lumix LZ8? Kipróbálva volt csak, dobozával mindennel.
-
válasz hodigy #46529 üzenetére
Nem tudom mennyire sürgős, de lehet akad ilyen gépből 8 darab:
2,66 GHz Celeron FSB 533, DDR2 2*512MB, ASUS P5VD2MX_SE
HDD változó, de ha kell akkor van 4 db 80 GB Samsung SATA.[ Szerkesztve ]
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
hodigy
tag
Keresek 4db ugyanolyan hardverrel rendelkező P4-es desktop gépet, minimum 1GB RAM-mal, HDD-vel.
Linux cluster lenne belőlük, ha olcsón meg tudom úszni.Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
pschio
őstag
Valakinek?
Transcend SDXC 64GB Class 10 memóriakártya eladó
Nike Free Run 2 eladó, új, fekete. Mérete 44-es.''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Rick4
félisten
Miért, kinek van még bitpork2, bitpork3, bitpork4??
Ahhoz azért le kell tenni az asztalra, pl kíméletlenül őszintének lenni pár degenerált barommal, és megpróbálni neki elmagyarázni azt, amit előre tudni, hogy úgyse fogja megérteni. Azt hadd ne mondjam, hogy a moderátoroknak címzett részletes, logikus, tényfeltáró levél még csak a revideálás, és érdemi válaszig se jut el, tehát így fenntartható a pórnép előtt, hogy a moderátorok tévedhetetlenek. Gyakorlatilag olyan ez, mint a mondás, adj hatalmat valaki kezébe, és megismered, milyen De ezt itt leginkább elfogadni lehet, nem kritika, csak egy szimpla tény.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
-
-
-
Nem tudom ki volt, nem is akarom tudni! De ha legközelebb gondod van az általam írtakkal, vagy linkeltekkel, akkor legyen benned annyi kurázsi hogy megkeresel. Nagyon szívesen segítek eligazodni a bonyolult mögöttes tartalmú kifejezések megértése terén, vagy amennyiben ez nagyobb feladat mint amit kényelmesen tudsz abszolválni, kérem a saját moderációmat.
-
őstag
válasz viperabácsi #46504 üzenetére
Szépen ki tudom szedni
Bezzeg mikor bontós segéd voltam ilyesmi nem volt az 1-es Golfba (csak a VEF rádióból kiamputált zajkeltők)Üdv:Attila
-
-
MODERÁTOR
Fontos kérésem lenne!
Valaki fel tudná nekem venni digiális formában a Duna World-ből vasárnap 10:00-12:00-ig II. János Pál szentté avatását? Fontos lenne. A lényeg, hogy ne videokazetta legyen, hanem valami digitális file.
-
válasz viperabácsi #46506 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz bitpork #46503 üzenetére
Nálam csak a PH jáccik. Nagy ritkán a hwsw-re ránézek, de más nincs. Politika nem érdekel, a faji dolgok nem érdekelnek (bizonyos esetben érdekelne, de... ), tévém nincs, úgyhogy marad az IT (erősen szűrve) meg a filmek/sorozatok
-
válasz viperabácsi #46504 üzenetére
És miért is nem vagy aktív a VW topicban?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- Intel AX211NGW Wifi6E BT5.3 Új, garis
- Eladó egy szürke színű Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Eladó JBL Cinema SB170 SoundBar/mélynyomó (Eredeti/Bontatlan) 2.1,
- Eladó (itthon nem kapható!!!) Limitált dbszámban Jays (Svéd) Bontatlan/Eredeti bluetoothos partybox
- Eladó JBL Partybox 710 BONTATLAN/EREDETI (1 db van csak)