Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz SirRasor #47196 üzenetére
Ismerős a szitu, nálam is kb ez szokott lenni Ha összejön valamikor két hét szabi és mással sem kell foglalkozni, akkor kb az első heti semmittevés után a másodikon el szoktam kezdeni főzőcskézni Mondjuk mostanában ez nem fenyeget.
A játékok többségéből sajna úgy tűnik kiöregedtem, már nem kötnek le az fps multik, ahol ugyanazt ismételgeti két eszetlen csapat vég nélkül
Ja, az előzőre visszatérve, régen még szerepelt a pizzatészta receptemben egy katódsugárcsöves monitor, amit akkoriban használtam és remekül megkelt a rátett tálban a pizzatészta.
-
Rick4
félisten
válasz pepe091 #47197 üzenetére
Ahol van választék, az pl az auchan, saccra 25 féléből tudsz válogatni, hasonló indíttatásból benézhetsz a tescoba is, metro is érdekes lehet, de szűkebb a választék.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
MODERÁTOR
Srácok, esetleg Szegeden van olyan műszaki üzlet ahol mondjuk több hűtőből lehet válogatni mint a MM-ban? /Tudom, tudom Miele hűtőt kell venni, de arra nincs keret./
-
-
SirRasor
addikt
Több netes receptből ollóztam össze, amin most már inkább változtatok:
Tészta
40 dkg liszt (ez tuti kevés..legalább 60-70 dkg belement a végére, hogy ne ragadjon a tészta)
5 dkg élesztő (langyos tejben felfuttattam, kb 10 perc)
3 mokkáskanál só
1 mokkáskanál cukor
1 evőkanál olaj
kis bors
annyi langyos víz, hogy összeálljon a tészta (2dl volt írva, ami soknak bizonyult)
kb. 30 percig hagyni kell kelni a melegben. De most hideg van! Picit bemelegítettem a sütőt kb 35 fokra és beraktamPizzaszósz
1 konzerv paradicsom (nagy, asszem fél kilós)
3 gerezd fokhagyma
bazsalikom, oregánó, majoranna, feketebors (őrölt) - ezekből mind csak érzéssel tettem
főztem, amíg csak lehetett..kb 10 perc max, na meg addig még úgyis kel a pizzatésztaFeltét
kolbászos pizzát akartunk, úgyhogy:
rúdkolbász kb. fele felszelve, hogy picit vastagabbak legyenek a szeletek
1 fej vöröshagyma feldarabolva (ha karikázom, akkor macerásabb enni)
~20 dkg sajt20 percig sütöttem az egészet régi sütőben 80%-os lángon..kb. így lehet a legjobban körbeírni a fokozatot.
Eredmény: pizzaszósz kb 2 pizzára elég, és most már tudom, hogy rendesen kinyújtva a pizzatészta is elég 2 pizzához, tehát ez így kb. 4 cm magasra feljött.
4 személyesnek írták, de mi nem vagyunk olyan nagyétkűek. Gyári 30 centisnek max a felét tudom megenni, tehát ránk pont igaz a 4 személy, de csak a 2 db pizza miatt.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ShadowX
őstag
válasz FoxiestFox #47186 üzenetére
Még nem akarom elkiabálni, mert "kezelés" alatt állok, de úgy tûnik nekem a kineziológus jön be leginkább. Nyilván a kezeléseket tartó ember személye is számít a kezelés fajtájától függetlenül.
-
félisten
-
ShadowX
őstag
válasz FoxiestFox #47184 üzenetére
Nem biztos, alternatív módszerek. Nekem pl. a pszichológus csak ideig-óráig mûködött. Olyan volt, mint a gyógyszerek, csak a tüneteket kezelte, de a problémát nem oldotta meg.
-
félisten
-
MODERÁTOR
azbest, rhino: igen ezekre gondoltam.
Én elsősorban olyat kerestem ami az LTE-t is tudja, de az csak az a tmobilos van és annyit tényleg sokallok érte. Meg amúgy is független kéne.
Rawulf: 4G-sben van függetlened? Vagy lesz/rendelhető? Mert az érdekelne!
-
-
SirRasor
addikt
Találtam szilikon sprayt!
Számítógépek ventilátorának kenésére vajon jobb lehet, mint a műszerolaj?Más: panel nyílászáró csere..tudtok megbízható és olcsó céget/embert a feladatra?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
LÁZ
addikt
válasz madstunt #47168 üzenetére
nekem van egy telefonoros usb stick, elvileg függetlenitettem, ha kijössz ebben a trágya időben egy rozéfröccsre, szivesen megkapod ajcsiba
Közérdekű: aki elég bátor és elszánt, hogy az előrejelzés szerinti csodás időben hajlandó beverni egy phohár bort, szeretettel várom holnaptól-keddig a pultnál.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rawulf
őstag
válasz madstunt #47168 üzenetére
Igen. MiFi a neve. Van nálam egy új, teszt példány, ha nem ragaszkodsz a használthoz.
Hagyományos LAN-os netet is tud osztani vagy 3G-t (egy kis kapcsolóval lehet választani).
Van saját akkumulátora is, úgyhogy lehet hurcibálni is.A dolog egyetlen szépséghibája, hogy még nem kaptam rá árat, tehát nem tudom, hogy mennyiért lehet elvinni.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
madstunt
addikt
Hali
Használt mobil 3G wifi-hotspotot keresek, ha esetleg valakinek van elfekvőbe -
Rhino666
addikt
Samsung 1TB 2,5" SATA HDD (alig használt, hibáltan, garis) 12k
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
ShadowX
őstag
Hol lehet Szegeden jó minőségű pénztárcát venni? Olyat amit fél év múlva is használhatok.
-
persze mindegyik téved, főleg a jelenlegi időjárás szélsőségek miatt meg aztán sokat is tévednek
de azért próbálkoznak...
kisebb nagyobb eséllyel
de ezzel nem akarom egyik időjós oldalt sem minősíteni, vagy leszólni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
nap
addikt
válasz Lacielvtárs #47140 üzenetére
Szerintem a metnet pontosabb. Tévednek azért ők is.
[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
tipuka
addikt
ha valaki venne Note 2-t, nézze meg. ittenieknek engedek az árból még egy picit.
pmheros: nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
-
pmheros
őstag
válasz Lacielvtárs #47137 üzenetére
Köszi!
Eddig az időképet meg a köpönyeget nézegettem, de ez összeszedetnek tűnik. Legalábbis jobban a szememre áll.nem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
válasz Polemius #47130 üzenetére
Nem is csak az idő, azt egy korábban indulással lehetne kompenzálni, de inkább gondolok arra, hogy pl egy sorozatgyilkos, alkoholista, drogfutár (együtt már komoly, de külön külön se rossz) autójába, ismeretlenül beszállni... Régen sokat stoppoltam, de az jó 20-25 éve volt, akkor még más világ volt...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
válasz Ted_Beneky #47129 üzenetére
Esélytelen
Se az izom, se a zsír nem tapad meg már régóta, hiába csinálok bármit. De abban is biztos vagyok, hogy ha jobban rászánnám az IDŐT, akkor máshogy lenneMake Love not war!
-
lorcsi
veterán
van valakinek giga B85M-D3H lapja?
...dobjon már egy pm-et..tx
eladó: vadi új soundcore motion+
-
bitpork
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Ha már utazás: akadna valaki, aki sör-csoki árfolyamon felhozna Budapestre (Újbuda Központ környékére) 2 kisebb pakkot a közeljövőben (májusban)?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
válasz Ted_Beneky #47109 üzenetére
Egyébként teljesen más lett, mint amire számítottam. Olyat szerettem volna készíteni, mint amilyeneket rendeltünk eddig, de ennek a tésztája teljesen más (pozitív értelemben). Érzem benne az anyagot.Make Love not war!
-
félisten
-
bitpork
nagyúr
Ha valakinek van dolga München-ben akkor holnap megyek. Csak odafelé van kapacitásom.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
válasz Ted_Beneky #47115 üzenetére
Biztos nem tudott volna 8 szeletet megenni, csak négyet
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Alex123
senior tag
Szép estét!
-
madstunt
addikt
Sziasztok
Valamelyikőtök tud ajánlani igazán jó pszichológust Szegeden ?
Előre is köszönöm -
-
Syl
nagyúr
válasz FoxiestFox #47096 üzenetére
Nagyon elemedben vagy ma
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest