Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Hol tüzijátékoznak? Minden irányból hallom (fura az akusztikája a környéknek, a cserepes sori drift is úgy hangzott, mintha itt lenne az ablak alatt, pedig kb. 2 km-re van.) - Kálvária tér.
-
veze
őstag
betoncsiszolot hol lehet kölcsönözni szegeden?
-
SirRasor
addikt
Csermák lopós banda, baromira lehúzzák az embert. Régen még jó volt, azt aláírom, de most már vétek odamenni.
DarkByte mind2 esetben adminként futott. Először tényleg furcsa, hogy UAC minimumon, és mégse enged nekem mindent. Persze miért nem aktiváltam telepítés után a rendes admin fiókot, ott nem lehet ilyenbe belefutni. Hát mind1, most már nem állítgatok be megint mindent.
Make Love not war!
-
pmheros
őstag
válasz SirRasor #47490 üzenetére
Portable progiknál több esetben jelentkezik hasonló jelenség. Pl w7 alatt nemigen lesznek meg a fájltársítások hozzá. Honnan is tudná a win, hogy létezik egy progi ami azt használná, ami úgy működne....
De játszhatjuk azt hogy ki, és miért szopik az MS w8 -a miatt. Én pl nem értem az uefi módban mért csak fat32 usb -ről megy fel a win.
MOD: ja és , WTF , F*sz
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
SirRasor
addikt
Win 8.1, foobar nem lett telepítve, csak átmásoltam.
Drag-n'-drop-al nem tudok belehúzni mp3-akat
Ledúrtam, feltelepítettem rendesen és már működik a drag-n'-drop
WTF?Amúgy az ablakok keretei nem átlátszóak a win8-ban, csak a taskbar az. Azt jelentették be, hogy az aero gyorsult. F*szt gyorsult, csak emiatt gyorsabb a win7-nél Ja és most vettem észre, hogy alapból nincs árnyék az egérmutató alatt. Ez is minimálisan hozzájárul a gyorsuláshoz. Ezek tényleg ennyire hülyének nézik az embert?
Make Love not war!
-
azbest
félisten
válasz Rhino666 #47485 üzenetére
Elsőre engem is megtévesztett a kép, de a szélső slot az pci -nek tűnik, így csak a rövidek maradnak.
Talán valamelyik pár dolláros pci-e reiser kábel lehet jobb megoldás, ami az alaplapon túli hátlapi helyre kivihetné a kártyát. Ezekből sok változatnál túl sok helyet foglal kártyára dugandó rész, de úgy tudom van amelyiken értelmesebben oldották meg és beférhet normálisan is.
[ Szerkesztve ]
-
-
SirRasor
addikt
válasz lugosi #47482 üzenetére
Az antikoknak egyértelműen megy fel, ezeknek meg..változó, de általában megy felfelé picit.
Nekem modern van, és a készítési eljárás mindig fejlődik, de bizonyos keménység fölött még mindig nem tudják költséghatékonyan gyártani, tehát jah; elég drága.
1045-ös szénacélból készültet itt 40-50 környékén lehet kapni
Ami már 1060-as, azok meg 60-tól indulnak.Külföldről 30-40k-ért ezeket be lehet hozni, és akkor elég sokat lehet rajtuk nyerni. Csak nem egyszerű behozni, úgyhogy én is inkább a B tervnél maradtam: használtat venni, majd kivárni, és úgy eladni
Make Love not war!
-
vizslakutya
senior tag
Van nálam 5 db tecsós focimatrica,amit szívesen átadok valakinek.
Ár : 1 db hideg, 1,5 literes bubis ásványvíz.
Átadás-átvétel : holnap (szombat) délután fél kettő, tecsó buszparkoló.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Van bárkinek ötlete, hogy ki csinálhatta ezt a grafikát? A matricát egy szegedi fémkuka oldalán találtam, amit sikerült is leszednem, de sajnos elszakítottam. Szeretnék ugyanilyet szerezni, ezért ha valaki tudja ki készítette, vagy ha esetleg lát ilyet és leszedné nekem, azért hálás lennék. Köszi!
-
félisten
-
G.Freeman
csendes tag
Sziasztok!
Egy AVERMEDIA AVer3D tunert
szeretnék berakni egy Asus HD 7770 mellé
egy Gigabyte B85M-HD3 alaplapra
ami a gyakorlatban ennyi helyet jelent:
Nagyobb kép: [link]
Szerintetek be fog férni, és nem gond, hogy pont a venti előtt lesz a kártya?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ami ilyenkor eszembe jut arról hosszú litániát tudnék írni. Szimplán most csak annyi, hogy ilyenkor mérges vagyok, hogy csinálnak valamit, és igénytelenségből / spórolásból aztán a végén nemhogy a kívánt hatást nem érik el vele, hanem egyenesen az ellenkezőjét, pl nevetségesek lesznek vele.
Feltételezés, hogy valamivel többet kellett volna fizetni valakinek annak a munkaerőnek, aki a Google translate-en kívül valamennyit tényleg ért is angolul. Bár ezt még a translate is kiszúrná. -
veze
őstag
válasz macilaci78 #47472 üzenetére
a zöld meg az (el)földelés
-
Rick4
félisten
-
veze
őstag
tegnap késö este volt valami net kiesés Alsovároson? más tapasztalt ilyet esetleg? Vagy csak (légtornász)egerek rágták meg a légkábelt? nálam biztos volt valami gubanc.. a tv az működött (T-home) Hogy ma müködik e , azt meg nem tudom mert nem vagyok otthon reggel ota..
-
-
-
MODERÁTOR
válasz pilóta #47457 üzenetére
Csak mert én azt hallottam, hogy 50 perc alatt nem sok értelme van, de 1-másfél órát javasolnak, mert az is egy meghatározott ideig tart, amíg bemelegszik a szervezet és megkezdődik a megfelelő metabolizmus. Azt is szokták mondani, hogy még gyakorlatokon belül is adott, hogy mennyi ideig tartson legalább egy-egy művelet, de ehhez mások talán értelmesebben hozzá tudnak szólni. Csak ezek fényében az 5 perces edzés kicsit furának tűnik nekem.
-
blt.62
őstag
MegtorloXp
-
SirRasor
addikt
Valaki esetleg?
Kardot gitárra..pici szemléletváltás
Amúgy itt Szegeden még mindig a Hajnal hangszer a legjobb?Make Love not war!
-
Rick4
félisten
Az mitől lehet, hogy netezgetek, érzem, hogy lassul a gép, tolok eg ccleanert, takarít, utána pörög a gp. A párom notiján ugyanez, ott wifin a 60-70 mbit lelassul 3-4-re, takarít egyel, 3GB cucc van 2 nap alatt, utána csodák csodájára megint 60 mbit a tempó. Itt xopatott a téma, már routert akartam cserélni, mikor mondtam, nyomjon a ccleanerre, egyből jó lett minden...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
madstunt
addikt
más: van itt valaki akinek Xperia Z Ultrája van ? Gondolkozom a cuccon, de jó lenne kézben is fogni egyet előtte, hogy a méretekkel tisztában legyek, mielőtt vételre adom a fejem
-
madstunt
addikt
Hello.
2-3 szobás albit tudtok ajánlani ? -
nagyúr
válasz lugosi #47447 üzenetére
Nem azt írtam, hogy sokat ér (amúgy de...), hanem hogy beállt tőle az alkarom, míg mondjuk egy órás kettlebell edzés után meg nem. Nyilván más izmokat terhel másképp, de akkor is meglepő.
Azért amikor 15 ezret pörög, akkor 18 kg-nak megfelelő terhelést ad...Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
MODERÁTOR
Az első része a Hobbitnak tényleg rettentő unalmas. Én azon szoktam lemérni, hogy mennyire unalmas egy film, hogy megnézem-e, és ha igen hányszor közben az órámon, hogy mennyi van még hátra. A Hobbit / Egy váratlan utazás alatt sokszor megnéztem.
A második rész is unalmas, de talán jobb szó rá, hogy vontatott, de nem annyira mint az első.
De alapvetően nem kell csodálkozni. A gyűrűk ura hány oldal /3 film, és A Hobbit hány oldal /3 film. -
_Petya_
őstag
50 Ohm-os hullámimpedanciájú kábel kell neked. Viszont jobban jársz, ha USB-set veszel, az antennakábel a lehető legrövidebb legyen!
Ugyanis a wifi antennákhoz használt vékony kábelnek (H155) nagyobb a csillapítása mint a levegőnek, vagyis (ha csak nem kell valami árnyékoló akadályon, pl. vasbeton falon, födémen átmenni vele) kisebb jelszintet kapsz x méter koax végére téve az antennát, mintha direktben a kártyára tennéd! USB hosszabbítónál nincs ilyen gond, hiszen digitális jelet hosszabbítasz. Tehát max 1-2 métert hosszabbíts, és akkor is jelentős lesz a jelszint esés. Komolyabb, pl H1000 kábel esetén lehet messzire hosszabbítani, de ez a kábel több mint 1 centi átmérőjű, és nagyon merev.
szerk: Természetesen az eredeti kérdésre akart válasz lenni, Syl-nek.
Petya
[ Szerkesztve ]
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Syl
nagyúr
válasz martonx #47426 üzenetére
Az első Hobbitba belealudtam. Kb fél óra kiesett a közepéből. A másodikat csak két részletben tudtam megnézni. Ehhez képest a Dr. Zsivágó egy lebilincselő és fordulatos triller, bakker.
szerk.
Megjegyzem, a Gyűrűk Ura (eltekintve Frodo túljátszott szenvedésétől) nagy kedvencem, többször végignéztem már.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz FoxiestFox #47419 üzenetére
-
fecus
őstag
Biztosan nem tudom, de mintha 60 ohmos koax kellene hozzá. Az különbözik a régi antenna koaxtól mert az 75 ohmos volt.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
tipuka
addikt
válasz FoxiestFox #47419 üzenetére
Úristen, elég volt mára az internetből.
-
félisten
-
Syl
nagyúr
válasz Rhino666 #47415 üzenetére
Az otthoni gépem 15 gigás rendszerpartíciója félig üres és az adatok is lötyögnek a maradék ~100 gigán.
Az irodai gépemben a teljes 128 gigás drive egyetlen C: partíció, mely tele van, mint a déli busz (win7+adobe+xpmode). A adatok, dokumentumok egy 1 terás hdd-n vannak.
Szóval igen, a rendszer hihetetlen méretű pazarlásnak tűnik.(#47409) dying_star
Ebben mi a poén?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #47409 üzenetére
Sez mire jaó? Telefonon egy sem esik le
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
Ez a cucc addiktív mint az állat, rég aludnom kéne...
-
csoszogi
tag
-
sp3rhead
tag
Sziasztok. Kit keressek laptophoz valo magyar kiosztasu billentyuzet ugyeben? A mostani us kiosztasu, szoval lehetoleg kerulnem a matricazast, illetve ami a kiemelt hirdetesek kozott talalhato hirdetes sem jatszik (ezzel a laptoppal nem foglalkozik mar az illeto). Egy asus g73sw-hez kellene. Elore is koszi
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Eladó: Hynix 2x512MB 2RX16 PC2-5300S-555-12 DDR2 laptopba való RAM
Egy ezredes a kettő együtt, Szegeden vagy Sándorfalván átvehető személyesen.
-
HuMarc
veterán
válasz Ted_Beneky #47402 üzenetére
Igen, személyes, jó tapasztalat
-
fecus
őstag
válasz pmheros #47392 üzenetére
Most már értem. Köszi mindkettőtöknek!
Legközelebb már gyorsabb leszek ha ilyen lehetőség lesz mert már nem lesz kérdésem.
Ja és ha valakinek van felesleges:
"Keresek PCI wifi kártyát külső antennával ami lecsavarható és ki tudom hosszabbítani pár méterre a gyenge vétel miatt
vagy
USB-s wifi-t külső v. belső antennával."Elég a G-s is.
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
- Sonos Play 5 mindenes lejátszó kiváló állapotban
- Honor Band 6 okoskarkötő keveset használt, megkímélt állapotban dobozában,minden tartozékával
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
- KERESEK Amazon Kindle Paperwhite 5 (11th Gen)
- Citizen Eco-Drive Promaster Navihawk A-T CB5840-59E 46mm gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest