Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Háát, ilyen kopogtatócédulát vagy mi a rossebet. Négy éve még kaptam. Lehet megtudták, hogy akkor a jobbikra szavaztam
(#45797) Rawulf
Szégyellem is magam, piszkosul. Menten el is ásom magam az udvar végében.
Ja, mégsemNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rawulf
őstag
Az enyém állandó lakcím, ezért nem is járt le.
Szégyellje magát, aki csak most vette észre."Please state the nature of the medical emergency!"
-
HaZse
őstag
T-Molilos ismerőst keresek, aki egy elveszett garanciapapírt tudna pótolni. (Természetesen nem ingyen kérném)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
-
Rawulf
őstag
Lakcímkártyán tudtommal nincs lejárati dátum.
"Milyen feltételekkel tudok szavazni a szavazás napján?
● A szavazóhelyiségben az a választópolgár szavazhat, aki a kinyomtatott szavazóköri névjegyzékben szerepel.
● A választópolgárnak igazolnia kell személyazonosságát (érvényes személyazonosító igazolvánnyal, útlevéllel vagy vezetői engedéllyel), valamint a lakcímét vagy személyi azonosítóját.
● A választópolgár a fentiek után megkapja a lebélyegzett szavazólapo(ka)t, az átvételt aláírással igazolja.""Please state the nature of the medical emergency!"
-
sss
őstag
Jól sejtem, hogy érvényes lakcímkártya kell a szavazáshoz? Mert most látom, hogy lejárt. Ilyet találtam:
"A választópolgárnak igazolnia kell személyazonosságát (érvényes személyazonosító igazolvánnyal, útlevéllel vagy vezetői engedéllyel), valamint a lakcímét vagy személyi azonosítóját."
Csak az a kérdés, hogy ez az azonosító rajta van-e a lakcímkártyán kívül más okmányon?szerk.: most olvasom, hogy du. 4-től a Dóm téren mond beszédet a főnök, na akkor majd megyek és megkérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
-
SirRasor
addikt
válasz FoxiestFox #45782 üzenetére
A sokkal jobb a lépcsők miatt (habár földszintről megyünk földszintre, és egymás mellett van a két lépcsőház )
Make Love not war!
-
félisten
-
SirRasor
addikt
Valakinek van olyan hevedere, amivel lehet bútorokat vinni? Mármint amit magamra rakok és azzal viszem. Vagy ilyet hol lehet kapni az obin(nincs) és praktikeren(elfogyott) kívül? Holnapi napra kellene.
Make Love not war!
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #45779 üzenetére
Igen, ez az egyik lényege.
Sajnos sokan "nem tartják illőnek" ezt előre tisztázni, holott elvileg ilyen helyzetbe bele sem szabadna menni, mert azt ugye kifelejtettem, de természetes hogy ennek a megbízási szerződésnek az elkészítése az ügyvéd feladata.
Egyébként meg nem illőség kérdése, ez egy szolgáltatás vásárlása, aminek nem elhanyagolható faktora az ár. -
félisten
-
MODERÁTOR
Hangsúlyozom, hogy nem tudom és nem is kívánom tudni, hogy ki volt az, így név nélkül, általánosságban tudok erre konkrét szabályokról nyilatkozni.
Az ügyvédi törvény, és a kamara etikai szabályai is előírják, hogy - a tanácsadáson kívüli - ügyvédi tevékenységre ügyvédi megbízási szerződést kell kötni. Ennek elengedhetetlen része az ügyvédi munkadíj.
Ezt a szerződést természetesen előre kell megkötni, nem akkor, amikor minden készen van, kész helyzet elé állítva az ügyfelet. Tehát szabályosan eljárva ez a helyzet fel sem merülhetett volna, mert már a szerződéskötéskor megállapítottátok volna az árat.
Sajnos az ilyen eljárások rossz fényt vetnek az ügyvédi karra. -
veterán
válasz totya694 #45771 üzenetére
Anyum kolléganője jogász volt és ő mondta, hogy szívesen megcsinálják baráti áron a cégalapítást, majd neki nem volt ideje erre és átpasszolta a férjének. Közben még válás is lett a történetben és a férje kb a piaci ár dupláját számolta fel. Nagyon mit tenni már nem tudtam, mert utolsó pillanatban jelentette be az árat amikor már minden készen volt minden papír és illeték meg volt fizetve ... Szóval megszívtam rendesen... Amúgy ez a kedves jogász úr jelenleg Szegeden praktizál ... amúgy nagyon gerinctelen pofa (kb elérhetetlen...) Az ár miatta a kamarára mutatott, hogy ő szabja meg az árakat, majd jött azzal, hogy lehet olcsóbb is de a különbözetet számla nélkül kéne odaadni neki ...
Szóval az okos ember más kárán tanul, a hülye a sajátján sem ... én a kettő között vagyok a sajátomon ...
-
őstag
Ezzel nagyobb kedvem lenne füvet nyírni mint az elektromosommal
Üdv:Attila
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
félisten
-
ebegab92
senior tag
ASRock 970 Extreme3-as lap eladó!
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
ben800
aktív tag
Playstation 3 Eladó!! Fórumtagoknak kedvezmény
Nekem csak arra kellett hogy a sony exclusive játékokat kijátsszam rajta -
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #45755 üzenetére
A hozzászólásod alá hozza a rendszer annak amit írtam. A monitoron pár centivel lejjebb van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
Itt egy kis fórumszabályzatot nem sértő politika.
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #45753 üzenetére
Alulról nézve mindenképp így tűnhet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
ha esetleg valakit érdekelhet és tegnap nem látta a bejegyzésem
szép jó reggelt és napot mindenkinekannak aki nem szereti a birka húst, itt egy kis friss pipi hús
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Agyasima
őstag
válasz BomiBoogie #45749 üzenetére
Értettem.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
válasz BomiBoogie #45746 üzenetére
Csak én nem látok itt politizálást? Vagy törölve lettek? Vagy ez csak olyan általános felhívás volt a választások közeledtével?
(#45742) martonx: Ne mutyizz!!!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, kerülje a politizálást! Köszönöm!
-
veze
őstag
válasz Lacielvtárs #45725 üzenetére
"A vágást az eladók igényeihez igazítjuk, tehát garantáltam friss húst értékesítünk!"
Nem a vevőéhez?
biztos elirás, tehát érdemes lenne javítani -
félisten
-
martonx
veterán
Szerintetek lehet valahol úgy TV-t venni, hogy a számlára monitorként kerülne? Mert akkor el tudnám költségelni
Van itt valakinek ilyen irányú pozitív tapasztalata?Én kérek elnézést!
-
HaZse
őstag
válasz fero02 #45738 üzenetére
És még, hogy mobillal lőtte a képeket.
Nejen speciel nem tetszik. Egy vitrinbe elmegy valahol. Az a bill többet ér.....
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
fero02
nagyúr
Ez csak szerintem lett okádék?
Így elbaszni egy korrekt kis billentyűzetet...
-
-
nagyúr
Hol lehet átvenni és mire cserélhető?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
válasz FoxiestFox #45727 üzenetére
hát igen, vágósúlyba értek a kis drágák"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
Szegény, jól póruljárt
-
quailstorm
nagyúr
válasz Rhino666 #45724 üzenetére
Mert milyen lett volna? Haver se én se emlékszek problémára.
Aztán ha valakinek mégis van ragasztója, dobjon meg pü-vel. Mert úgy látszik egyelőre kókányolás lesz, aztán remélem egyszer lesz pénzem gurigára, de 6k volt a kijelző, a mellé 50m ragasztót venni 3k-ért pazarlás...
-
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rhino666
addikt
válasz quailstorm #45723 üzenetére
És ezek élvezhetőek kártyán indított rendszerről?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
Rhino666
addikt
válasz quailstorm #45721 üzenetére
Úgy látom hülyén magyaráztam...
US = nincs SIM slot, nagyobb tárhely, elfér rajta az Android
EU = van SIM slot, kisebb tárhely, nem fér el rajta az AndroidXperia X8 után minden megváltás, efelől nincs kétségem, de WP7-ért beáldozni az amúgy is szerény sebességet... Hát... Mit ad az a gyalázatos rendszer, amit az Androidtól nem kapsz meg?
-
Rhino666
addikt
válasz quailstorm #45717 üzenetére
Mivel az US verzióban SIM slot sincs, szabadni szabad, csak nem lehet. Legalábbis kicsiny hazánkban. Én is próbáltam CL10-essel az Androidot, elég használhatatlan volt (pedig ennek már vagy 4 éve). Akármilyen gyors lehet az a kártya, messze nem lesz olyan gyors, mintha a közvetlen elérésű memórián lenne a rendszer.
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #45716 üzenetére
Pedig a Xiaomi telefonok igazán jól sikerültek.
-
DarkByte
addikt
válasz FoxiestFox #45716 üzenetére
Nexus5 (esetleg 4)? Jó hardver, nyitott, ROM van rá tömérdek. Szerintem jó árú is. Ha nem akarod haxolni, gyárilag is teljesen jó. Én legalább is nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rawulf
őstag
válasz quailstorm #45713 üzenetére
Nem tudom fejből a méretét, mivel a cégnél van. Két féle van, illetve egy nagyon vastag a fix akksikhoz.
A vastagabb valamivel erősebb, ezért inkább azt szoktam ollóval óvatosan a közepén elfelezni.[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz quailstorm #45713 üzenetére
Azt csak az US verzióval érdemes megcsinálni, az európaiban nincs elég tárhely, mSD kártyáról meg használhatatlanul lassú az Android. Azzal persze meg telefonálni nem lehet cserébe...
-
Rhino666
addikt
válasz FoxiestFox #45711 üzenetére
Nyilván csak azokat árulják, amik hibásak - ha nem lenne semmi bajuk akkor miért akarnák eladni? De amúgy meg minek vennél ilyen ősrégi telefont? Nem volt rossz telefon, de azóta már lecseréltem kettő másikat is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz quailstorm #45709 üzenetére
Én letettem a HD2-ről, mert szerelésileg nagyon gány valami
Rengeteg hibás van fent aprón mindenhol.
Nem tudom, létezik-e belőle olyan, ami kiadásától napi használatban van, és még működik -
Rawulf
őstag
válasz quailstorm #45706 üzenetére
A felesleget le kell vágni pengével. Az annyira vékony ragasztó csíkok általában nem fogják meg rendesen, mivel a széleiken gyenge a ragasztó hatás...
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #45707 üzenetére
Frászt, csak már lassan egy éve tönkrement haver HD2-je, és mentálisan felkészültem a gányolásra, plusz paypal elfogadja a maestrot
Megvette 40-ért, használta 3 hónapot, azóta nálam van felrobbantva, de még nem merült le!!!![ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Egyszerű USB hangkártya (mic in, stereo out) 1k
Belkin Neoprene Sleeve netbook táska (12.1"-ig) 2k
Canyon CNP-NS4 notebook hűtő/USB hub állvány 2,5k
Torchlight II Steam kulcs (Diablo II-szerű hack'n'slash) 2k
D-Link 2641R DSL Wifi router (Szlovák T-Com-tól származik) 5k
HTC Desire X (szürke, T-Mobile függő, használt, átlagos állapotú) 40kAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
félisten
válasz quailstorm #45706 üzenetére
Vettél egy tropa HD2-t, és építgeted?
-
ST05
őstag
válasz quailstorm #45693 üzenetére
hát ez több mint 0,1mm az biztos, de amit linkeltél is majd 1 mm szerintem
-
Rawulf
őstag
Első hozzászólás:
"imdb 5.1, ha lehet rá maszturbálni akkor 6.""Please state the nature of the medical emergency!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PR-Telecom
- OpenMediaVault
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest